[M] The Last Friday

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
tlf_zps4af50ec9.png

Geliştirici Ekip
- MasterTech




 
Teknik Detaylar

Modun teknik detaylarını bu mesajdan öğrenebilirsiniz.

*Harita şimdiye kadarki en büyük Warband haritası.Arazi editöründeki x ve y eksenlerinin sınırlarınıda aşmış bir harita.Mevcut olan en büyük haritada karakter tamamen eğimsizve boş bir arazide bir uçtan diğer uca koşarak 2 dakikada 41 saniyede gidebiliyor.The Last Friday Mod'ta bu süre 6 dakika 11 saniye.Eğimli ve engebeli arazide 30 dk.

*Oyunun grafikleri Rise Of Swadia modundaki ile aynıdır.Sadece The Last Friday Mod'un atmosferi büyük haritalarında akıcı çalışması için özelleştirilmiş halidir.Teknik açıdan Native'deki değerler ile aynı olduğu için her sistemde eskisi gibi çalışıyor.

*Büyük haritalara oranla dolu haritalar göreceksiniz.Ağaçlar ile yaptığımız denemelerde polygon sayısına göre değişken 2000 kadar ağacı araziye ekleyebildik.

*The Last Friday multiplayer bir mod olduğu için sabit bir yapıda.Bunun getirdiği bazı avantajlar rise of swadia da göremediğiniz detayları görmenizi sağlayacak.

*Oyunda medeniyetin en büyük göstergesi karayolları olacak.Karayolları üzerinde detaylı bir şekilde çalışıyoruz.Sürekli farklılık gösteren tek parça halinde mükemmel yollar.

*Kara yollarının yapımı tamamlandı.Uzunluğu ölçme imkanımız olmadığı için zaman cinsinden söylüyorum.Karakter koşarak 15 dakikada başladığı noktaya gelebiliyor.

*Şimdilik tek olan haritamızın hava koşullarına göre objelerde ıslanmış görünecek.

*Akarsuyun içindeki bir kayaya çarpan suyun etrafa saçıldığını göreceksiniz.(Çok detaylı harita tasarımı)

*The Last Friday zombi istilasından 2 yıl sonrasında Türkiye topraklarında geçtiği için bununla ilgili bazı esintiler görebilirsiniz.

*Haritada izini süreceğini peşine düşeceğiniz bazı gizemler olacak.

*Chat sistemi dışında karakterler oyun içerisinde belirli komutlar ile sesli iletişim kurabilecekler.

Kafama estikçe mod ile ilgili bazı teknik bilgileri üstü kapalı bir şekilde burdan yazacağım.Takipte kalın  :cool:
 
Yapanların hepsi çok usta, çok başarılı. Şimdiden çok güzel bir mod olacağı hissini veriyor. Kolay gelsin.
 
Sırf hayırlı olsun demek için uzun süre sonra tekrar girdim. :grin: Ekip mükemmel, bu işin ustalarından oluşuyor. İnşallah oynayabiliriz o günleri görürüz. Başarılar. :smile:
Bu arada son görüntü DayZ'ye çok benzemiş. Çok güzel olmuş tebrikler. :smile:
 
oh be sonunda ospden olusmayan acemilerin bulunmadığı çok güzel bir mod görmez ayrica  konusu osmanli da değil başarilar abilerim kolay gelsin
 
Kolay gelsin yanlız bi sorum olucak diğer insanlarla bir olup grubumuz olucakmı yada oyunda diğer insanlarla tanışıp onlarla dost olabilirmiyiz ?
 
Erozbey said:
Olabilirsin. Tamamen Roleplay tabanlı.

Mod resimlere bakıldıgında sanki tamamen ayrı bi  oyun gibi gözüküo ve söylediklerinizle beraber inş yaparsınız ve türk forumu kaliteli bi mod görür :smile:
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom