M&B/Warband/WFaS | Rehberler

Users who are viewing this thread

Steam klasörüne gir sonra SteamApps klasörüne gir sonra common klasörüne gir sonra mountblade warband klasörüne gir sonra Modules klasörüne gir oraya at :grin:

Yeri burası değil.
 
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,202828.0.html

Bunuda eklermisin videolu anlatım.C-rpg Strategus.
 
[size=14pt]
Arkadaşlar bir sorunum var.Ben kale ele geçirdim ve kral oldum.Ama elçi gönderdiğimde (iyi niyetlerimi gönderdiğimde) gelen cevap beni kral olarak tanımadıklarını söylüyor(Sadece adımla hitap ettiklerine göre sizi tanımıyorlar gibi cevap geliyor).(140. gündeyim)Kendimi kral olarak tanıtmak için ne yapabilirim?Lütfen yardım!!  :sad: 
 
Seni tanımaları için çıkarlarınızın aynı doğrultuda olması lazım. Ne bileyim mesela düşmanınızın aynı olması falan filan gerekiyor.
 
Son sayfadaki istekleri de ekledim, yanlış eklediğim bir şey farkettiğinizde uyarırsanız sevinirim.

Birkaç saat uğraştırdı ama, konuda bulunan bulunmayan rehberleri alıp kategorilere ayırmaya çalıştım, umarım daha yararlı olmuştur. Ama işte artık rehber yapanlar alfabetik sıraya göre değil. Tabi yeterince iyi olmadı muhtemelen, gördüğünüz yanlışlıkları, eksikleri vs. belirtirseniz çok iyi olur. Gruplandırmalarda değişikliğe gidebilirim eğer iyi bir öneri gelirse, nelerin Warband'de bulunup M&B'de bulunmadığı konusunda da çok bilgim yoktu bildiğim kadarıyla uğraştım.
 
Gençler bişey sorabilirmiyim ben multide sv açıcam bütün her şeyi bitiyorum kurarken input diye birşey çıkıyor napmalıyım yardım ederseniz sevinirim yardım edenlere adminlik verebilirim  :lol:
 
Teknik ya da Diğer kısmına eklenebilir :smile:
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,204079.msg7116274.html#new

 
Bişi dicem şu en son versiyon için ayrıntılı bi ticaret rehberi yazılabilirmi :grin: oyuna durup durup yenîden başlıyom bide ticaret yapıyım dedim şimdi siz şey diyeceksinîz zaten bî sürü rehber var onları neden uygulamıyon çünkü hrpsinde ahmerradda demir var alın başka şehre satın diyo ama artık yeni versiyonlarda bu var sorunum bu :grin:
 
Merhaba ben iki Osmanlı modu buldum biri haritalı fakat kötü diğeri haritasız fakat çok iyi harita yapmayıda beceremeyince birinin mapini diğerine attım fakat şehirler ve kalelerin bazıları denizlerin üzerinde durdular lütfen bir çözüm bulabilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
 
Back
Top Bottom