M&B Warband | Türkçe Çeviri Hata Çözümleri | v0.9 | 01.01.2014

Users who are viewing this thread

LÜTFEN YARDIM OYUNUM ORJINAL SU HATAYI ALIYORUM ( Couldn't load Testure/icons_houses.dsd ) ALLAH ICIN BIR YARDIM EDİN LÜTFEN
 
Oyunda iken çoğumuzun karşısına bir sürü diyalog hatası çıkmıştır. İşte, bu sırada devreye ben giriyorum. Aklıma geldikçe veya oyunda karşılaştıkça düzeltmeye çalışacağım. Göremediğim ya da sizin karşılaştığınız bir diyalog hatası (bug) varsa bu konudan ya da istediğiniz bir şekilde bana iletin. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Bu yaptığım düzenlemelere herkesin ulaşabilmesi için yeni patch ile tüm oyunseverlere iletilmesini rica ediyorum.
v0.9 (Sürüm 0.9)

1)Native için bunu indiriyoruz
2)Kurulum adlı spoiler'ı açın.
Öncelikle lütfen M&B Warband oyun klasörü > Modules > Native/Diplomacy > languages > tr adresindeki dosyaları yedeklemeniz sizin yararınıza olacaktır. İnen .rar uzantılı dosyayı açıp içerisindeki dosyaları kopyalıyoruz ve aşağıdaki konuma yapıştırıp kopyala ve değiştir diyoruz. M&B Warband oyun klasörü > Modules > Hangi modu oynuyorsanız o klasör > languages > tr
v0.9 (Sürüm 0.9) ile oyundaki hemen hemen tüm imlâ hataları düzeltildi. Bazı çevrilmemiş cümle ve sözcükler çevrilmiştir. En belirgin anlatım bozukluğu olan cümleler düzeltilmiştir. Kısacası, oyunun içinde geçen yazılar mükemmele yakın.
Oyun içinde karşılaştığınız hataları bildirirseniz çok güzel olur.

Düzenleme1: Linkte sorun yaşayan olursa bana herhangi bir şekilde ulaşsın. Yeni bir siteye 'upload' ederim.
Düzenleme2: Alternatif linkler için cyberstalker'a teşekkürler. :smile:
Düzenleme3: Çevrili diplomasi mod üzerinde düzeltmeleri yaptığı için 35emre'ye teşekkürler. :smile:
Düzenleme4: Konuyu sabitleyen Mia'ya teşekkürler. :smile:
Merhaba Biliyorum Forum Üzerinden Baya Geçmiş Ama Oyunu Steamden Orjinal Şekilde Aldım Fakat Kalelere Girince Kale ve Şehir Nöbetçileri İçerdeki Gardiyanlar İnglizce Konuşuyor Lütfen Onu Düzel Lütfen oyun Zevkimi Kaçırıyor.
 
Warband'ın son sürümü için getirebilir misiniz bu modu?
Oyunun dosyalarına göz attım ve error kısımlı diyaloglar var galiba onlardan dolayı bozuluyor.
 
Back
Top Bottom