WB M&B Warband - "cheatmenu" Komutu Detaylı Anlatım

Users who are viewing this thread

Merhabalar. Sizlere "cheatmenu" kodunun detaylıca ne işe yaradığını ve neler yapabileceğinizi anlatacağım. Eksikler varsa söyleyin hemen eklerim. Geçelim 1. adıma.
1. Adım
• Mount&Blade Warband'ı çalıştırın.
• "Ayarlar" kısmına basın.
• Yukarıdaki başlıklardan "Oyun" isimli başlığun altında "Hileyi aç" isimli tiki açın.
• "Tamam" diyip oyuna girebilirsiniz.
2. Adım
• Soldaki "CTRL" tuşu ile sol üst kısımdaki "é" tuşuna aynı anda basın.
• "Komut Satırı" isimli metin penceresi çıkacaktır. Oraya tırnakları almadan "cheatmenu" yazın.
• Cheat Menu hilesini açmış bulunmaktayız. Şimdi yapabileceklerinizi yazıyorum aşağıya-..
1) Serbest Dolaşma: Sol altta bulunan "Kamp" butonuna basın. En üstte "Cheat: Walk around." yazan yere basın. Bu şekilde sınırsız bir gezintiye çıkabilirsiniz.

2) Sancak Değiştirme: Sol altta bulunan "Kamp" butonuna basın. En üstün bir altında bulunan "Bir işe giriş" butonuna basın. Yine en üstün bir altında bulunan "Cheat: Modify your banner." butonuna basın. Bu şekilde mevcut sancağınızı değiştirebilirsiniz.

3) Sınırsız Eşya Alma: Sol altta bulunan "Kamp" butonuna basın. Üstten dördüncü bölümde bulunan "HİLE MENÜSÜ!" yazan butona basın. En üstte "Hava durumunu değiştir.." butonuna basın. "Choose from this range." bulunan yere basın. Oyunda bulunan tüm eşyaları görmek içinse "Move to next item range." yazan yere basıp tek tek sayfaları değiştirebilirsiniz.

4) Nam Kazanma: Sol altta bulunan "Kamp" butonuna basın. Üstten dördüncü bölümde bulunan "HİLE MENÜSÜ!" yazan butona basın. Üstten üçüncü bölümde bulunan "Increase player renown." yazan yere her tıkladığınızda karakteriniz 100 nam kazanır.

5) Onur Kazanma: Sol altta bulunan "Kamp" butonuna basın. Üstten dördüncü bölümde bulunan "HİLE MENÜSÜ!" yazan butona basın. Üstten dördüncü bölümde bulunan "Increase player honor." yazan yere her tıkladığınız karakteriniz 1 onur kazanır.

6) Sınırsız Kamp Yapma: Sol altta bulunan "Kamp" butonuna basın. Üstten dördüncü bölümde bulunan "HİLE MENÜSÜ!" yazan butona basın. Alttan beşinci bölümde bulunan "Infinite camp" yazan yere tıkladığınızda sınırsız bir kampa giriş yaparsınız.

7) Karakterlerle Düello Yapma: Herhangi bir karakterin yolda üstüne basın. Açılan pencerede üstten ikinci bölümde bulunan "HILE  duello yapalım!" yazan butona bastığınızda, o karakterle bir düello savaşı yaparsınız.

:cool: Bir Devlete Kendinizi Kanıtlamadan Girme: Herhangi bir karakterin yolda üstüne basın. Açılan pencerede alttan ikinci bölümde bulunan "CHEAT - Take the following action." yazan butona basın. Üstten birinci bölümde bulunan "Size katılmak istiyorum!" yazan yere bastığınızda o devlete katılmak için size tekrar sorar. Onu da olumlu cevapladığınızda o devlete katılırsınız.

9) Bir Karakterin Parti Kimliğini Öğrenme: Herhangi bir karakterin yolda üstüne basın. Açılan pencerede alttan ikinci bölümde bulunan "CHEAT - Take the following action." yazan butona basın. Üstten ikinci bölümde bulunan "Hile: Parti kimliğinizi öğrenmek istiyorum." yere bastığınızda karakter size parti kimliğini söyler.

10) Bir Karakterin Girişkenliğini Öğrenme: Herhangi bir karakterin yolda üstüne basın. Açılan pencerede alttan ikinci bölümde bulunan "CHEAT - Take the following action." yazan butona basın. Üstten üçüncü bölümde bulunan "Hile: Al initiavite öğren." yazan yere bastığınızda karakter size girişkenlik seviyesini söyler.

11) Bir Karakterle Düşman Bir Köye veya Kaleye Saldırma: Herhangi bir karakterin yolda üstüne basın. Açılan pencerede alttan ikinci bölümde bulunan "CHEAT - Take the following action." yazan butona basın. Üstten dördüncü bölümde bulunan "Düşmanın bir kasabasına veya kalesine saldıralım." yazan yere bastığınızda karakter size nereye saldıralım diye sorar, o soruyu cevapladığınızda verdiğiniz kaleye veya köye saldırmaya gider.

12) Bir Karakteri Kendi Devletinin Köyüne veya Kalesine Gönderme: Herhangi bir karakterin yolda üstüne basın. Açılan pencerede alttan ikinci bölümde bulunan "CHEAT - Take the following action." yazan butona basın. Üstten beşinci bölümde bulunan "Müttefik bir kasabaya geri dönelim." yazan yere bastığınızda size hangi kaleye veya köye gidelim diye sorar, o soruyu cevapladığınızda verdiğiniz kaleye veya köye geri döner.

13) Bir Karakteri Düşmanlarından Olan Lordlara Saldırtma: Herhangi bir karakterin yolda üstüne basın. Açılan pencerede alttan ikinci bölümde bulunan "CHEAT - Take the following action." yazan butona basın. Üstten altıncı bölümde bulunan "Bir düşman birliğine saldıralım." yazan yere bastığınızda size hangi düşman birliğine saldıralım diye sorar, o soruyu cevapladığınızda verdiğiniz düşman birliğine saldırmaya yönelir.

14) Bir Karakterin Sizi Takip Etmesini Sağlama: Herhangi bir karakterin yolda üstüne basın. Açılan pencerede alttan ikinci bölümde bulunan "CHEAT - Take the following action." yazan butona basın. Alttan beşinci bölümde bulunan "Beni takip edin." yazan yere bastığınızda size olumlu cevap verir ve sizi takip etmeye başlar.

15) Bir Karakteri Kendi Devletinden Olan Başka Bir Karaktere Takip Ettirme: Herhangi bir karakterin yolda üstüne basın. Açılan pencerede alttan ikinci bölümde bulunan "CHEAT - Take the following action." yazan butona basın. Alttan dördüncü bölümde bulunan "Birini takip edin." yazan yere bastığınızda size kimi takip etmesi gerektiğini sorar, o soruyu cevapladığınızda verdiğiniz karakteri takip etmeye başlar.

16) Bir Karakteri Düşman Köyüne Saldırtmak: Herhangi bir karakterin yolda üstüne basın. Açılan pencerede alttan ikinci bölümde bulunan "CHEAT - Take the following action." yazan butona basın. Alttan üçüncü bölümde bulunan "Bir köyü yağmalayın." yazan yere bastığınızda size hangi düşman köyünü yağmalaması gerektiğini sorar, o soruyu cevapladığınızda verdiğiniz köyü yağmalamaya başlar.

17) Bir Karakterin Size Güvenini Arttırmak: Herhangi bir karakterin yolda üstüne basın. Açılan pencerede alttan ikinci bölümde bulunan "CHEAT - Take the following action." yazan butona basın. Alttan ikinci bölümde bulunan "Bana güvenin." yazan yere bastığınızda size olumlu cevap verir ve sol altta o karakterle ilişkinizi arttırdığınız bildirimi gelir.

Şu anda aklıma gelen, benim de kullandığım yararlı hileleri paylaştım. Sizin de bulduğunuz veya eklemeyi unuttuğum hileler varsa konunun altına veya özel mesaj olarak atın. Teşekkürler.
 
Bunların hepsini önceden biliyorum ve bazı eksiklerin var örneğin raporlar kısmından karakter raporunu göster kısmından
1.devama basarsanız idare hakkı
2.devama basarsanız en son görüştüğünüz kişi ile (örneğim:hancı,gezgin,kral ragnar vb.) ilişkiniz artar
3.devama basarsanız onur kazanırsınız
4.devama basarsanız nam kazanırsınız
5.devama basarsanız ikna yeteneği kazanırsınız
düzeltirsen sevinirim ama genede cheatmenuye yeni başlayan biriye yardımcı olur :wink:
 
bu oyunu hilesiz bitiremedim, bu hesabıda yenı actım zaten sebebı beceremem değil sıkılıyorum bıtırırken bas hıleyı bıtır oluncada sıkılıyosun
 
Back
Top Bottom