M&B Vista Export/Import

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
http://rapidshare.com/files/250507343/Hawk.txt

al bunu mount&blade/charexport klasörü içine at sonra karakterinin adını "Hawk" yaptıktan sonra importlayıp karakter adını yine istediğin gibi değiştir

not: arkadaşa msnden gösterirken de bu başına geldi arkadaşın sorunu anlamaktan daha kısa bir çözüm (belki 1den fazla m&b yüklemişsindir bilmiyorum)

saolasın kardeşim baktım hedef bul dan tek yere yükledim ama bildiğiniz gibi Vista bu insanı çileden çıkarıyo işte

Yok kardeş ya olmadı attım dosyanın içine İthal et diyorumettim diyo fakat senin verdiğin dosyayı ithal etmiyor  :???: :???:

iyi de ihraç etmen gerekmiyor mu zaten?

bu arada bundan sonra üst üste post atmak yerine editlemeyi deneyebilirsin arka arkaya post atmak pek hoş karşılanmıyor da :wink:

export(üstteki seçenek) karakteri dışarıya txt dosyasına aktarırken import(alttaki sçenek) dışarıdaki txt dosyasını oyuna karakter olarak geri alır

ya da ben sorunu tam anlayamadım :roll:

Ya çileden çıkardı beni aklıma gelmedi editlemek problem tam olarak şu

Export la karekter oluşturup İmport la alıyoruzya Ben dosyayı export yaptığımda dosya Mount&Blade/CharExport/ a gelmiyor fakat İthal et dediğimde başarıyla gerçekleştirildi diyor  :?:

verdiğim linkteki txt dosyasını charexport klasörüne atacaksın işte. Bu sayede ithal ettiğinde çıkmaması basamağını atlıyoruz. İhraç edip oynamak kalıyorsana sadece

Hayır arkadaş sırasını karıştırmış :grin: Dosyaya gerek bile yok
Export/İmport değil İmport/Export yapacaksın :mrgreen:

Sanırım aynı sorun bendede var. Vistadan kaynaklanıyo olabilir bende vista kullanıyorum
C:\Users\"kullanıcı adın"\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Mount&Blade\CharExport
ben burda buldum bi bak istersen.

Sir Peter said:
Sir Peter said:
Hayır arkadaş sırasını karıştırmış :grin: Dosyaya gerek bile yok
Export/İmport değil İmport/Export yapacaksın :mrgreen:
Karıştırmış diyom

Ne alakası var kafan mı iyi ? Export yapıp dosyayı oluşturursun üstünde oynama yapıp import yaparsın gerçi hallettim saolun

KİLİT !!

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom