M&B FAQ (työn alla)

Status
Not open for further replies.
Best answers
0
Zoltanus said:
Reverend L. Lamb said:
Täynnä niin älytöntä diibadaabaa aivan kuten koko muukin suomifoorumi ettei siinä ole mitään järkeä, toinen syy taas on se että suomifoorumille tulee korkeintaan kaksi topikkia kuussa mikä meinaa sitä että jos moiselle on tarvetta niin se kyllä pysyy etusivulla.
Tässä nyt haluttaisiin juuri ettei se älytön diibadaabaa tule uusien threadien muodossa vaan pysyisi siellä yhdessä. Mut juu ei se varmaan loppujen lopuksi ole mikään hirveä ongelma.

Edit: Ja tosiaan kun niitä topicceja ei tule paljoa, niin on ehkä helpompikin keskustella kysymyksistä eri topiceissa. On se kuitenkin ärsyttävää, kun tulee jotain aivan lapsellisia threadeja  :cry:

Kannatan!
 

Jhessail

Panzervixen
Master Knight
Best answers
0
Siinä toivossa että joku, jolla ei ole elämää, innostuisi niin uudistan tämän tarjouksen - pistän ylös modilistan seuraksi FAQ-ketjun kunhan sellainen syntyisi. Jos joku innostuu asiasta, niin tästä ja Werenin ketjusta löytyy hyvää materiaalia.
 

Pullukka_Beduiini

Terve!

Mulla olis kysymys täst foorumeist, miten minä saan lisättyä kuvia topicceihin ja posteihin? Voisko joku neuvoo?
 

mr.master

Count
Best answers
0
Necrooo. Suosittelen että ihan kiltisit odotat topikissa vastausta, tai kysyt yhdestä topikista joka on ajankohtainen. Tämä topikki on jo päälle pari vuotta vanha, eikä siihen olisi tämän takia tarvinut postata. Vältä kysymystä samoja asiota monesti eri topikeissa, tulee mutea nopeasti.

Mutta kun nyt tämänki postasin, voin tehdä jotain avuliasta ja auttaakkin. Uploadaa eli lataa kuvas johonki kuva sivustolle, esim photopucket, tai erään foorumilaise tämän foorumin käyttöön tarkoitetun kuva sivuston : http://tw.greywool.com/i/
Sen jälkeen kopio kuvan linkki tänne ja lisää IMG tagit
Code:
[IMG]...Tähän väliin kuvan linkki...[/IMG]
 

Jhessail

Panzervixen
Master Knight
Best answers
0
Necroamisesta, tupla-postauksesta ja spämmäämisestä tuli pikavoitto. Onneksi olkoon. Opetellaan kärsivällisyyttä ja luetaan ne säännöt ja ohjeet:
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,16200.0.html
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,12297.0.html
Se mikä pätee yleisellä keskustelupalstalla, pätee Suomi-foorumillakin.


Edit: ja sitten ylimääräisten accounttien luonti on kiellettyä. Jäit urpo heti kiinni. Se sun kakkos-tilisi menee lukkoon ihan näillä näppäimillä. Kärsi hiljaisuus rauhassa miettien syntyjä syviä ja palataan sitten asiaan. Ja jos annoin armoa turhan takia...  :evil:
 
Status
Not open for further replies.