M&B: Ateş ve Kılıç - Sıkça Sorulan Sorular

Users who are viewing this thread

seriousgigi said:
savaşta düşman askerleri bayıtlmak için gürz kullanmak gerekiyor sanırsam peki ben bu gürzü nereden temin edeceğim? Savaşta bayıltıcı silah kullan diyince bayıltıcı silahları olmadığı için bön bön bakıyor askerler, savaşmıyorlar.
Bayıltıcı silahları almak için kaleye girmeye bas,pazara gir ve ardından silah tüccarı olması gerek ona tıkla.Silahların üzerine getirip beklettiğinde ''bayıltıcı silah'' yazar.

seriousgigi said:
yaklaşık 10 savaş yaptım ve hepsini yendim ama nedense bir türlü komutanlarını esir alamıyorum rusların. Ayar oldum şu an. Günü dolacak yapamayacağım görevi.
Şans işi.Bazen 1 savaşta bile esir alabilirsin.Bu olasılığı kodlardan artırabilirsin,biraz araştır.

halil861 said:
paralı asker sayılarım takıldı artık asker alamıyorum hangi özellik lazım.
Karizma özelliğini artırırsan daha fazla asker arabilirsin.Paralı asker veya köylerden çıkan askerler arasında limitle ilgili bir fark yoktur.Aynı zamanda Nam ve Onur'da Asker Limitini etkileyen faktörlerdendir.

JohnyWilson said:
Hocam ben bir soru soracağım şimdi ben bir kral esir aldım ve o kralı şehrimdeki hapse atmak istiyorum kaleye gidiyorum ve bir askere tıklıyorum "Bu adamı çabuk hapse atın" diyorum onlar ise "Hangi adamı lordum ?" diyorlar ben ise "Ahh..Benim bu coşkun ruhumu takmayın gençler.."demek zorunda kalıyorum hapse nasıl atabilirim ?
O konuşma ilk At ve Kılıç'tan beri var ve kullanılmıyor.Lordları hapse atmak için ''Şehre Garnizon Bırak'' gibi bir seçenek olacak,ona tıkla.Sağ altta esirler var,Lord'a tıklayıp şehre koyabilirsin.
 
Hangi oyunu almak daha mantikli ates ve kilic mi yoksa warband mi? Uzuun cok uzun bir suredir oyunla ilgilenmiyordum. Hangisi daha guzel? Online oynamak istiyorum hangisinde daha iyi? Ve hangisinde daha cok oyuncu var? Warband daha populer gozukuyor?

Hepsini cevaplarsaniz memnun olurum
bigstar.gif
 
arkadaşlar bende item mod ve troops mod var bunları ateş ve kılıca nasıl yükleyebilirim lütfen yardımcı olun :S
 
Arkadaşlar ben wfs'yi yazın canım sıkılınca bırakmıstım ve silmistim. simdi tekrardan yükledim fakat bazı şeyleri unuttum mesela party deki adamalrımızı hile ile nasıl rütbe atlatıyorduk bu bana cok acıl lazım lutfen cevap ???


Edit:Ctrl+x demeyin bende o sanıyodum fakat olmuyor


 
Oyuna girmeden önce ayarlardan "Hileyi aktifleştir" yazısının yanında tik işareti olmalı. Sonra Ctrl+X işte.
 
Oyun dosyalarını falan güncelle. Birde Ctrl'nin çalıştığına emin misin ?
 
Diğer hileler çalışıyor mu ? Savaştayken asker öldürme , para hilesi falan ?
 
Ya ben bu mehmet i tahta geçirdim.İyi güzel aramda 90 bilmem kaç fakat maraşel hep başkaları oluyor oylamaya ben çıkamıyorum ne yapıcam :razz: (daha yeni başladım WFS ye  )
 
Diğerleriyle de aranı iyi tut. Ben hep oylamalarda çıkıyordum. Genelde diğerleriyle aram iyi olduğu için seçiliyordum. Asker sayımı diğerlerinden daha çok tutmaya ve elit birlikler olmalarına dikkat ediyordum. Sende öyle yap , ilişkileri de yüksek tut.
 
Back
Top Bottom