M&B: Ateş ve Kılıç - Sıkça Sorulan Sorular

Users who are viewing this thread

Dostum ben multi atıyorum ama bütün versiyonlardaki oyunları oynayamıyorum,benim versiyon 1.142 ama 1.130 u oynayamıyorum mesela nasıl oynayabilirim ,1.142 ve öncesi versiyonları?(serverlerda)Yama filan var mı?
 
ugurd said:
GökTürkHakaniKemal said:
Bir soru soracağım:Tünel var diyorlar,ne işe yarıyor?  :?:

Kale kuşatmalarında avantaj sağlıyor.

Açıklamasında kuşatmaya gelen düşman askerlerin arkasından saldırmak için yazıyordu.

ben hiç tünel felan görmedim nası bişeyse artık :smile:
 
Yok o bombaları etkisiz getiriyor galiba şimdi size 1053234. hikayemi analtacağım:
Biz bir kale kuşatıyorduk yanımda 5 mühendisli yoldaş vardı.Barutu almak için şehre kaçak girdim barutu aldım sonra çıkarken "Tunel" gibi bir yazı vardı neyse çıktım ddedim "patlat şu suru" sonra 15 saat sonra /oyun saatti/  çıkan yazı:"Surlar patlatılamayacak kadar güçlü".
Ve merdivenle kuşattım son çare olarak işte bastık aldık derken arkamızda asker gördük.Evet bizim spawndan düşman geliyor ! Onlar bizim askerleri bitirdi (20 asker vs  45 mi ne kalmıştık) sonra bana 12 asker düştü.Ama canım 0 dı ve son bir kaç adama öldüm.Kuşatma gitti el işi yuşman vs vs gitti  :lol: anlıyacağınız baş belası birşey
 
Arkadaşlar bu oyunda biraz saçma bir yan var mesela devrye gezenler onda çok güçlü olduğum halde bana saldırıyorlar ve beni oyalıyorlar sinir oluyorum.
 
Size çok basit gelebilir ama ben bir türlü ateş ve kılıç aktivikasyon kodumu alamıyorum maillerine cevap gelmiyor, yanlış bir yerlere mail atıyorum galiba kodu alabileceğim bir mail adresi yada nasıl alabileceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler
 
BEN KIRIM HANLIĞI MAREŞALI OLARAK DİĞER TÜM KRALLIKLARI YENDİM OYUNDA TEK KIRIM HANLIĞI KALDI Kİ OYUN BİTMİYOR BİR KİŞİ BİLE BU SORUYU SORMAMIŞ YA DA BEN BULAMADIM OYUNUN BİTMESİ İÇİN NE YAPMALI ??
 
MAC için olan sürümü yok mu oyunun? Hiç bir yerde bulamadım. Varsa nerden alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim
 
cani said:
MAC için olan sürümü yok mu oyunun? Hiç bir yerde bulamadım. Varsa nerden alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim

System Requirements
OS: XP/Vista/Windows 7
(http://store.steampowered.com/app/48720/)

Resmi olarak bir link yok. Ama internette şöyle bir video var;
http://www.youtube.com/watch?v=qxgCwmCHVUk

Video'yu atmadan önce biraz izledim. Harici programları indirmeden, yalnızca ne yaptığını izlersen belki çözebilirsin. MAC kullanmadığım için, pek fikir sahibi olamadım. İncelemende fayda var.

Şu da download linki;
http://www.paulthetall.com/page39/page447/index.html
 
savaşta düşman askerleri bayıtlmak için gürz kullanmak gerekiyor sanırsam peki ben bu gürzü nereden temin edeceğim? Savaşta bayıltıcı silah kullan diyince bayıltıcı silahları olmadığı için bön bön bakıyor askerler, savaşmıyorlar.
 
yaklaşık 10 savaş yaptım ve hepsini yendim ama nedense bir türlü komutanlarını esir alamıyorum rusların. Ayar oldum şu an. Günü dolacak yapamayacağım görevi.
 
Hocam ben bir soru soracağım şimdi ben bir kral esir aldım ve o kralı şehrimdeki hapse atmak istiyorum kaleye gidiyorum ve bir askere tıklıyorum "Bu adamı çabuk hapse atın" diyorum onlar ise "Hangi adamı lordum ?" diyorlar ben ise "Ahh..Benim bu coşkun ruhumu takmayın gençler.."demek zorunda kalıyorum hapse nasıl atabilirim ?
 
Back
Top Bottom