mülk edinme

Users who are viewing this thread

SilverStrike

Sergeant at Arms
Öncelikle araştırdım ama bulduğum sonuçlar bana kısmen cevap veriyor adam gibi açıklama yapacak birini arıyorum lütfen.

nam: 1200-1300 arası
onur: 100
kralla ilişki: 100
krallıkla ilişki: 100
lordların %75 ile ilişkim 40 ın gerisiyle 25 in üzerinde ilişkim var

Bir kergit lorduyum vaegirlerin elinden kergitlerin kaybettiği asugan kalesini alıp kergitlere katıldım ilerleyen zamanlarda 3 şehir ve 5 kale kattım kergitlere tek başıma (hilesiz) lordlarla veya seferberlikle değil ama bırak şehri bir tane kale bile vermedi daha önceki save lerimde bu kadar özelliğin yarısyla bile 2 şehrim 3 kalem olduğunu hatırlıyorum şimdi bug mu oldu da hiç bir yer verilmiyor bana? Bu en çok uğraştığım save ilk defa başıma geliyor başta edindiğim mülk dışında sadece hava gazı alıyorum mareşallikten söz etmiyorum bile ondan ümidi kestim... :sad:

bug değil arkadaşım kralla ilişkinin çok iyi olması lazım yoksa feth ettiğin kaleleri başka lordlara verir

blackniqht said:
bug değil arkadaşım kralla ilişkinin çok iyi olması lazım yoksa feth ettiğin kaleleri başka lordlara verir
Birader okusan adam ilişkim 100 demiş adam gibi oku sonra yorum yap.

Bazı lordların tımarı yoktur, onlara vermiştir. Namını biraz daha artır.

Koyurtang said:
blackniqht said:
Birader okusan adam ilişkim 100 demiş adam gibi oku sonra yorum yap.

Bazı lordların tımarı yoktur, onlara vermiştir. Namını biraz daha artır.

doğru şimdi farkettim demin bir kale daha fethettim onu tımarı olmayan bir lorda verdi ama daha önceki save lerde nam daha az olmasına rağmen yetiyordu şu anda tüm lord ve krallardan daha fazla namım var sancar çekemiyor mu ne...

:grin: neyi arttırırsan arttır bu şans işi, bahtsız bedevi liğin tutmuş bu save de :mrgreen: illa tımar istiyorum dersen bir yer alınca kaydet vermezse sana oyunu tekrar yükle aynı yerden tekrar dene :roll: :lol: :razz: :mrgreen: tekrar yükle derken load game olayı yani sakın oyunu kaldırayım deme :grin:

kus gribi said:
:grin: neyi arttırırsan arttır bu şans işi, bahtsız bedevi liğin tutmuş bu save de :mrgreen: illa tımar istiyorum dersen bir yer alınca kaydet vermezse sana oyunu tekrar yükle aynı yerden tekrar dene :roll: :lol: :razz: :mrgreen: tekrar yükle derken load game olayı yani sakın oyunu kaldırayım deme :grin:

bu imkansız ben gerçekçi oynuyorum çişe bile gitsem save ediyor hem öle kim bilir kaç kere load game yaparım belli değil onla uğraşılacak zamanda birkaç şehir kale falan fethederim heralde tavsiyen için sağol...

başkasına verdiği an save etmiyorsa alt+enter la pencere boyutuna alıp kapatırsın hallolur ama evet zaman kaybettirir. Yine de illa tımar istiyorsan göze alınabilir :wink:

programcı arkadaşlar ilgili formülü göndermedikleri sürece daha çok atıp tutarız bu konuda  :mrgreen:

nord iken, kralla ilişkim 5-10, diğer lordların çoğunluğu ile yüzyüze bile görüşmüşlüğüm yok, level 15-20 arası. Nordlar ile ancak 2-3 savaşa birlikte katılmışız.

Yani nerden baksan daha çok iş var diye düşünüyorum. Ama kral tuttu taa vaegir'in göbeğindeki kaleyi verdi bana. Üstelik kuşatmaya filan katılmışlığım da yok.

Ardından kendim bir kaleyi kuşatıp aldım. Kraldan bana vermesini talep ettim. Hiç kimseye vermedi, boş kaldı kale.

ilginç bir formül var orda ama anlamadım gitti...

bazen bu konuyu cidden açmamın boşuna olduğunu düşünüyorum...

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,50576.msg1448511.html#msg1448511
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,50576.msg1612078.html#msg1612078

2 ayrı çeviri... biraz araştırın

dediğim gibi... olay senin yaptıklarına bağlı olsa da şans çok etkili :roll:

ya alakasız olacak ama yeni konu açmaktan iyidir. bullet time hangi tuş ya hileler bölümünde F9 diyor ama o eski yenisi hangisi bilen var mı?

edit: gerek kalmadı buldum...

kus gribi said:

+19855785485 :twisted:

Back
Top Bottom