Hayır sadece LOTR filminde yada oynunda anlamadıgınız bir yer var ise sorabilirsiniz.Prometheuss said:sadece lord of the rings mi yoksa silmarillion falan dahilmi ??
GhosTR said:Bu lotr'un 3 Serisi Dışında Filmi Varmı Yada Lotr Tarzı Film
(Knights Of Bloodsteel Diye Birşey Görmüştüm)
GhosTR said:(Knights Of Bloodsteel Diye Birşey Görmüştüm)
O filmin LOTR ile bir alakası varmıPrometheuss said:GhosTR said:(Knights Of Bloodsteel Diye Birşey Görmüştüm)
onda ejdarhalar falan varmış![]()
Hemşehrim,anlamadım ODTÜ neXefor Cioss said:@hemşehrim. Bence şimdilik bu konuyu kilitleyelim. TWTdeki ODTÜyü buraya alalım. Malum orada okuduk bitirdik ODTÜyü.![]()
Hımm güzel bir LOTR rehberi ama herkes TWT takip etmiyordur,veya bazı soruların cevabı orda olmayabilir.Onun için bu konun bi zararı olmaz diye düşünüyorum.Xefor Cioss said:ODTÜ = Orta Dünya Teknik Üniversitesi
Link istiyorsan: http://www.thewhitetree.org/forum/viewforum.php?f=81&sid=9ded1ce46ebe8a4ef8846b6cfa5d5390
Eğer itici duruyorsa çözümü çok basit.Bu konuya girmeXefor Cioss said:Ya oraya ders açıp, dersleri takip etmekle ODTÜ okunmuyor.Yani Orta Dünya ile ilgili birşeyler kapman gerekiyor.
Ayrıca yani konu dışında "LOTR sorularınız buraya" diye bir konu çok itici duruyor.
Birileri LOTR hakkında bir soru sorunca ve bizde cevap verip onu mutlu edince LOTR rezilmi oluyorXefor Cioss said:Tamam sen nasıl istersen.Sadece LOTR'i rezil etmeyin.
O soruyu bana değilde Gandalfa sorsan daha iyi olurDreadShadow said:İyi bir ordu toplanıp kara kapılara gidip filmin sonunda gandalfın bindiği kartallara binip hemen mağaraya girip yüzüğü atıp kaçmak varken... niyee bu çile?
![]()