Lista modeista!

Users who are viewing this thread

Tugzip toimii myös, sillä voi purkaa lähes minkä tahansa tiedoston.

http://www.peliplaneetta.net/tiedostot/muut/hyotyohjelmat/5057/
 
Katsos kun luet ne ohjeet modin asentamista varten niin siellä varmaankin neuvotaan purkamaan tiedosto. Sen voi tehdä esimerkiksi Winrarilla. Moni muukin purkuohjelma varmaan myös käy kuten Winzip ja nahkiksen Tugzip.
 
Suosittelen nyybbien lataavan nämä: Winzip (tulee ileensä wintoosan mukana), Tugzip ja winRar, sillä Tugzip ei tue rar. päätteisä tiedostoja.
 
Pipuli said:
Suosittelen nyybbien lataavan nämä: Winzip (tulee ileensä wintoosan mukana), Tugzip ja winRar, sillä Tugzip ei tue rar. päätteisä tiedostoja.

Itse asiassa tukee, kaikki rar. tiedostot olen purkanut tugzipillä.
 
http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedonpakkaus

http://fi.wikipedia.org/wiki/Pakkausohjelma

Jos ei vielä selvinnyt, niin noita lukemalla luulisis selviävän.

Ja sitten jos vielä kirjoittaisit niin että minäkin saisin selvää tekstistäsi. Käyttämällä pisteitä ja pilkkuja ja oikolukemalla omat lauseesi ensin, ennenkun painaa sitä submittiä, helpottaisi muiden ymmärtämistäsi, ja näin myös ongelmasi voitaisiin ratkaista.
 
Oho, tämä on saanut nastan. Pitää päivitellä, kunhan on taas päässyt perille noista uusimmista modeista.
 
Onko olemassa modia, että heti alussa on kasa rahaa ja joukkoja ja voisi lähteä ulos kaupungista tappelemaan suoraan ihan vaan huvin vuoksi, että siinä ei olisi mitään tarinaa/questeja?
 
On sellanen moodi missä on about 20000 denaarii ja jotain 60 farmerii heti aluks. Ja se on Craft Mod. Ja sielt ku alotat pelaamisen laita sielt Mod Testers. Se on siin ammatin valinta hommas. Ja vaik oot 1 lvl sul on parhaat kaikki 1 hand wapeons pisteet ja kaikki! Lataa tosta https://www.mbrepository.com/file.php?cid=8&id=192
 
Nipsunaata said:
todellakin tuo craft mode on hyvä :razz: hetkinen! lukeeko tuol ylä kulmas version 0.801 has been released?!

Joo, mutta tuo 0.801 on aika kaatuleiva, jos sulla on jo 0.800.
 
Back
Top Bottom