Lista modeista!

Users who are viewing this thread

Temuzu

Marquis
WBM&BNWWF&SVC
1860 on Gabrilduron modi, eiks jea? Onhan se Warbandille juu.

Kun oot purkanu sen .zip tiedoston vai mikä lie olikaan mihin tarttit 7zippiä, sen ois pitäny antaa tuloksena normaalin kansion. Se kansio menee (Jos sulla on Warband Steamissä) osoitteeseen C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\mountblade warband\Modules, jossa pitäisi olla jo sellainen kansio kun Native, se on se vaniljaversio pelistä, älä mee sitä poistamaan ainakaan.

Mutta jos teit ton oikein modin pitäs näkyä siinä listassa seuraavan kerran kun käynnistät Warbandin.
 

Alene

The Queen of Diamonds
Archduke
M&BWBWF&SNWVC
Warbandillehan se... no, kun nyt en äkkiä osannut sanoa miksei se siellä listassa näy, ajattelin itsekin imaista sen AD 1257 modin ja katsoa. Ongelmana kuitenkin on, että ei sieltä Download-linkistä mitään 7z-tiedostoa tullut, vaan .exe. Mikäs tämä 7z-tiedosto on jonka purit, ja mistä se löytyy?
 

Jhessail

Panzervixen
Grandmaster Knight
Sotayhtye ei muistaakseni vaadi Steamia, se on vain ylimääräinen vaihtoehto Höyry-pojille.

Kaikissa modeissa se nyrkkisääntö on että modin pitää olla M&B:n kansion alla, Nativen rinnalla ja sen oma kansio-rakenne täytyy säilyä ehjänä. Kaikki modernit pakkaus/purku-ohjelmat (WinRAR, WinZip, 7-Zip, WinACE jne) automaattisesti pyrkivät säilyttämään kansio-rakenteen ja käyttäjän täytyy ottaa se ominaisuus pois päältä - mikä on tietysti ihan mahdollista jos vahingossa klikkailet sinne tänne.

Toinen ongelma on että jotkut modaajat tekevät fiksusti ja pakkaavat modinsa sen "koti kansion" ulkopuolelta, jolloin riittää että paketin purkaa M&B:n kansioon. Toiset taas eivät, jolloin käyttäjän pitää käsipelillä luoda kyseinen "koti kansio" ja sitten purkaa sinne. Tosin edelleen nuo modernit ohjelmat osaavat tehdä tämän puolestasi, kunhan osaat kirjoittaa polun oikein, esimerkiksi:

"C:\Pelit\KoniKalpa\1860"

ilman lainausmerkkejä tietysti.

Jos olit höhlä ja annoit Koni&Kalvan asentua automaattisesti, niin se polku on todnäk

"C:\Program Files\Mount & Blade"

tai jotain sinnepäin. Ei minulla edes ole peliä asennettuna tällä hetkellä.
 

Alene

The Queen of Diamonds
Archduke
M&BWBWF&SNWVC
Näemmä luin tuo aloitusviestin hieman huonosti, ja tosiaan se 1860:han siellä oli ongelmana. Koska Nexus vaatii rekisteröitymistä, enkä muista olenko sellaisen tehnyt, jätin nyt modin lataamisen väliin, ja näin ollen en kovinkaan osaa enempää neuvoa.
 

Temuzu

Marquis
WBM&BNWWF&SVC
Et jääny paljosta paitsi, paska modi ja paska tekijä, italialaishintti joka luulee modiensa olevan Jumalan lahja maailmalle.
 
Alene said:
Jos olet jo purkanut sen sinne modules kansioon, katso nyt alkuun onko siellä modules kansiossa ylimääräisiä tiedostoja. Kyseisessä kansiossa ei pitäisi olla muuta kuin kansioita. Jos sinne on ilmestynyt ylimääräisiä, luo kansio (esim. se Anno Domino 1257) ja siirrä ne ylimääräiset tiedostot ja kansiot sinne, siis kaikki muut kuin Native ja ne kansiot joiden tiedät olevan muita modeja.

Niin pitäisikö tuossa laittaa ne modi kansiot omaan kansioon??
 

Alene

The Queen of Diamonds
Archduke
M&BWBWF&SNWVC
Se sun Modules-kansiosi pitäisi näyttää....

Jaa, taitaapa olla helpoin laittaa kuva tällä koneella olevasta Modules kansiosta:
modules.png


Kansio siis sisältää omat kansionsa jokaiselle modulelle.

Ja sitten malliesimerkki Native-kansiosta:
nativey.png


Eli tämä kansio, kuten mikä tahansa muu moduuli, sisältää kyseisen moduulin kansiot ja tiedostot.
 

FinnishKnight

Warbandille kyllä kannatan Sword Of Damocles Warlordsia ja Prophesy of Pendoria
 

Mattitatti

Recruit
Huhhuh täytyy kyllä todeta, että paska jätkä tuo Gabrilduro. Vaati old America 1860 modin seuraavan pävityksen julkasemiseen tiettyä määrää arvosteluja. No minä päätin tehdä osani ja kirjotin siihe pienen arvostelun tyngän ja laitoin arvosanan (9/10). No mitäpä tekee gab? Alottaa kauheen flamewarin siittä, että pikku bugit ei pudota arvosanaa ja mainitsemani negatiiviset asiat modista ovat kohtuuttomia siihen nähden kuinka paljon hän on sen eteen uurastanut. Arvosteluni oli kuulemma perseestä, arvostelussa ei pidä mainita huonoja puolia ja kukaan (varsinkaan minä) ei arvosta hänen modejaan. Ihan hyviä modeja, mutta tekijä on ylimielinen paska.
 

Primi

Knight at Arms
WBNWWF&SVCM&B
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,289458.0.html

Voting 0.99T less than a 5 will be considered trolling, since the Mod is a

-Full Convertion and HISTORICAL huge Mod
-has many features such as SP/MP/Custom Battles and Shootouts Arenas.
-has a full and organized Thread with many Topics, Guideline and Troubleshooting feedback
Ja arvostelut:
http://www.moddb.com/mods/1860s-old-america/reviews?filter=t&rating=10

:lol:
 

Jhessail

Panzervixen
Grandmaster Knight
Ei terve mikä sankari! Erityisesti arvostan et pelkästään kympin arvostelut saavat jäädä, ja niistäkin osa on tyhjiä. Kunnon toimintaa.
 

Jhessail

Panzervixen
Grandmaster Knight
Comrade Temuzu said:
Et jääny paljosta paitsi, paska modi ja paska tekijä, italialaishintti joka luulee modiensa olevan Jumalan lahja maailmalle.
Hahaha, tää on sen PM tolle Primille, joka siis antoi 9:n eikä kymppiä!

Ehrr...are U a Troll trying to be nice, by chance?!  :shock:

No really...if U were trying to be Supportive, pls stop it.
A couple of other comments like urs, and I will really abandon Modding! No kidding!

1- look at ur comment in the review! That s the worst comment with a high rate that I got. If U think that there is still A LOT OF WORK to do, then just try to make your own Mod and see what a HELL it was to already get it to the point I got it NOW!
This!
(click to show/hide)
This is a Positive and MOTIVATING comment, that makes ppl to dwld and play it!
2- I need the highest Rate from Supporters cuz a group of Trolls is lowering on purpose the Rating, voting lower than 5, even 2 and 1!!!  :roll: That is why all friends and supporter are voting 10, to re-balance the final rate, got it?
3- there is no western game that has so much in it like mine, at the stage that is already. But....I m not paid for this job, you do not pay to play it...so ...stop being so demanding on a Mod that has already more than any other Musket mod for WB, already.

Ok..ok...I m just very irritable and stressed...check my "average" day in one of the last post that I wrote on 1860s Thread.
I see that U are concerned...but ur aproach is the worst that U can have with me at this point of my Modding and...my life. I will be 49 the 6th of december...and my patience and free time is going really very very low... :neutral:

Thx for ur attention anyway...and seriously hoping that U will radically change attitude and...ur old comments. (U can edit them anytime, just motivating that U tried the mod deeper)

...and I promise that I will send U soon a Link to my super very last update.  :razz:

Gab :wink:

Kyllä on melkoinen vitsi koko tyyppi.
 

jepekula

Count
M&BWB
"2- I need the highest Rate from Supporters cuz a group of Trolls is lowering on purpose the Rating, voting lower than 5, even 2 and 1!!!  :roll: That is why all friends and supporter are voting 10, to re-balance the final rate, got it?"
Heh, 10 ääniä on 47% äänistä, kaks tai yks on antanu roimat 5% ihmisistä. Alle 5 modille on antanu roimat 12% äänestäjistä.
Tosiaan häätyy saada niitä 10-ääniä tasapainottaan  :lol:
 

Egoist XIV

Grandmaster Knight
M&BWB
Tein tunnukset tonne ihan vaan että voin laittaa ykkösen tyhjällä kommentilla. Vaikuttii screenshottien perusteella ihan hyvältä puulta mutta nyt ois korkea aika oppia sietämään kritiikkiä.

3- there is no western game that has so much in it like mine, at the stage that is already.
:smoke:
 
Top Bottom