Warband bir genişleme paketi. O nedenle oyunu yeniden satın almalısın. D&R'dan alabilirsin mesela. Veyahut TTnet'ten. Gerçi ttnet'ten almanı tavsiye etmiyorum, ben memnun değilim hiç.
Warband bir genişleme paketi. O nedenle oyunu yeniden satın almalısın. D&R'dan alabilirsin mesela. Veyahut TTnet'ten. Gerçi ttnet'ten almanı tavsiye etmiyorum, ben memnun değilim hiç.
Aynen TTnetten alma hayatının yanlışı daha doğrusu satın almış olmazsın, kiralamış olursun...
Bu noktada kendini kandırılmış hissede bilirsin, olgun bir eleştirmen gibi ; Taleworlds'ün farklı olacağını sanmıştım,böyle başlanmamıştı... diyebilirsin. haklısın. Fakat bu gerçeği değiştirmez sadece insanların taleworlds hakkındaki görüşünü belki etkiler(çoğuda para verdikleri için savunurlar,fakat para verdiysen hakkını araman gerekir).
Sonuç olarak her nekadar yakınsanda sana warbandı vermicekler yeniden satın alacaksın.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.