Light And Darkness Heroes Of Calradia Görev Sorunu

Users who are viewing this thread

CaCi

Recruit
arkadaşlar mağara görevini biliyorsunuz anlatmama gerek yok sanırım, ehlerdah köyü müdür nedir ana görevde orası yazıyor, gittim ilk konuştuğumda köyün buralarda dedi, köyün her tarafına baktım evlerin çatısına atla çıktım hala bulamadım ya kafayı yemek üzereyim, nerede bu mağara ya?  :twisted:

Ranqer said:
Haydutların mağarasını diyorsan onlar mapdaki köyün yanında oluyor. İçinde değil

haydutların mağarası değil hazine mazine falan diyor ya hancı ondan sonra geliyor, o görev işte

Master Ronin modun çevirisini yaparak size en büyük kolaylığı sağladı. Neden anlamadan böyle konular açıyorsunuz? Neyse mağara köyün içinde ve adı üstünde mağara bu. Biraz dolaşmak gerek.

Arkadaşlar Ben Light darkness oynuyorum şuan ipucu 1-3-4 var 2.cisi yok ve hiçbişey yapamıyorum bilen varsa söyleyebilirmi acill!!

kardeş youtubede yaz adamın biri köyün içinde mağaraya doğru yol alıyor efsunları bulman için verilen bir görevdi sanırım çok önceden oynamıstın ama köyün içinde mağara ama köyün tam olarak içinde değil evlerin arkasında felan değil kardeşim dağların arkasında bir yerde tarif etmesı zor youtubede var

Edit mod açıp bul.
ugurbey67 said:
Arkadaşlar Ben Light darkness oynuyorum şuan ipucu 1-3-4 var 2.cisi yok ve hiçbişey yapamıyorum bilen varsa söyleyebilirmi acill!!
At çiftliği'nde engel parkuru veya atlı okçuluk parkurunda çok fazla skor yapman lazım.

Back
Top Bottom