Lezalit ve Bahestur grupta durmuyor

Users who are viewing this thread

erayy

Recruit
Arkadaşlar bu iki herif, belli bir süre sonra gruptan çıkıyorlar illa ki. Bende sempati duydum bunlara karşı bunlar grupta olmayınca oyun oynayasım gelmiyor. Kergit hanlığı emri altına girmiştim, ikiside yandaş seçimi konusunda dehşete düştük diyip duruyorlar. Ne yapmam lazım sizce?

1'inden kurtul.Ayrıca bir konu vardı,yandaşların birbirleriyle olan dostluk-düşmanlıklarını anlatan bir konu vardı.
Bulursam adres veririm birazdan.

Bahesthur'u s*ktir et, Lezalit'i almaya çalış. Gönlünü al. (keşke bilmemkaç haftalık maaşını ver gibi seçenek olsaydı, grubun moralini artırırdık :razz: )

bahesturla lezalit  savaşçı adamlar  ancak  ymira  firentis  savaşmayı sevmeyen adamlar  aralarında tartışma çıkıyo  onlarda ayrılmak isteyebilir  eğer  grubundaki yandaşlarını yazarsan  sana kimin kiminle geçindiğini ya da geçinemediğini söyleyebilirim...

Buyur bunlar birbiyleriyle çok iyi anlaşan gruplar

Grup 1:
Borcha
Marnid
Ymira
Artimenner
Baheshur
Rolf
Grup 2:
Bunduk
Deshavi
Jeremus
Katrin
Kletki
Marnid
Nizar
Grup 3
Alayen
Rolf
Deshavi
Firentis
Kletki
Lezalit
Matheld
Grup 4:
Lezalit
Firentis
Alayen
Rolf
Klethi
Baheshtur
Jeremus

Grup 5:
Nizar
Matheld
Artimenner
Lezalit
Katrin
Rolf
Borcha
Marnid
Grup 6:
Firentis
Jeremus
Alayen
Ymira
Bunduk
Baheshtur
Klethi
Deshavi

Avantaj Artış Düşüş Değerleri :
Alayen - Nizar = -1
Artimenner - Klethi =-1
Artimenner - Lezalit = +1
Baheshtur - Katrin = -1
Baheshtur - Rolf = +1
Borcha - Klethi = -1
Borcha - Deshavi = -1
Deshavi - Rolf = -1
Deshavi - Klethi = +1
Katrin - Baheshtur = -1
Klethi - Artimenner = -1
Klethi - Borcha = -1
Klethi - Deshavi = +1
Lezalit - Artimenner = +1
Matheld - Nizar = +1
Nizar - Matheld = +1
Nizar - Alayen = +1
Rolf - Baheshtur = +1
Rolf - Deshavi = -1

@Antifiriz  :grin:

@Zazaza Lezalit, Bunduk, Ymira, Borcha, Artimenner, Marnid, Bahestur var grupta. Ben o sayfadan bakar bi grup oluştururum kendime, çok sağol yinede.

@GhosTR, HaveDeath, Thrak Çok Teşekkürler <3  :grin:

Benim sevdiğim adamlar Lezalit, Matheld, Bunduk, Artimenner ve Ymira. Bir ikisinden feragat ederek bi grup oluşturalım bakalım kendimize.

erayy said:
Benim sevdiğim adamlar Lezalit, Matheld, Bunduk, Artimenner ve Ymira. Bir ikisinden feragat ederek bi grup oluşturalım bakalım kendimize.

Olmaz. NPC rehberine bakarsan Lezalit'in hem Bunduk hem de Ymira ile anlaşamadığını görürsün. 3'ünü aynı anda grubunda tutmana imkan yok.

Olay şöyle, NPC'ler grupta bir iyi anlaştığı kişi, bir de anlaşamadığı kişi olursa arada bir sorun çıkartsalar da dururlar. Bu durumda Lezalit Artimenner ile iyi anlaşıyor. Yani Bunduk veya Ymira'dan bir tanesi grupta kalabilir. Ancak ikisini de alıcam dersen Lezalit durmaz.

Alhedras said:
erayy said:

Olmaz. NPC rehberine bakarsan Lezalit'in hem Bunduk hem de Ymira ile anlaşamadığını görürsün. 3'ünü aynı anda grubunda tutmana imkan yok.

Olay şöyle, NPC'ler grupta bir iyi anlaştığı kişi, bir de anlaşamadığı kişi olursa arada bir sorun çıkartsalar da dururlar. Bu durumda Lezalit Artimenner ile iyi anlaşıyor. Yani Bunduk veya Ymira'dan bir tanesi grupta kalabilir. Ancak ikisini de alıcam dersen Lezalit durmaz.

Şimdi anladım.

O zaman Lezalit, Baheshtur, Matheld, Artimenner, Bunduk, Borcha, Marnid iyi bir grup olabilir heralde? + Birde Katrini katabilirim, eli ayağı düzgünse.

Pardon burda da Baheshtur ile Marnid olmuyor, Marnidi çıkaralım o zaman. Veya Rolfü alabilirim, o zaman Marnid durur, Katrini katmam gruba. Tamam ben anladım olayın özünü  :grin: Çok teşekkürler.

resimdeki dairedeki herkes sağındaki ve solundaki ile anlaşamıyor. Ok ile gösterilen ile anlaşıyor, diğerlerine nötr. Ayrıca bir anlaşamadığı bir anlaştığı olursa mırın kırın etsede grupta kalıyor. Buna göre istediğin grubu toparlayabilirsin. Ha dream team dersen:

Lezalit, Artimenner
Borcha, Marnid
Matheld, Nizar

Bu ikili gruplar hem aralarında iyi anlaşıyorlar, hem de birbirlerine karşı nötr'ler. Bunlara yine nötr olarak

Katrin
Rolf

de katılırsa al sana dream team. Grupta talimci, mühendislik, iz sürme, spotting (türkçesi aklıma gelmedi), ilk yardım, ticaret... hepsinden birşeyler var. Ayrıca Matheld, Nizar ve Rolf oyunun başında alabileceğin en iyi savaşçılar.

Ben Yandaşlarımı Lord-Leydi Yaptım.Kale Verdim Onlara,Sorunsuz Geçiniyorlar.Artimenner'i Mareşal Yaptım İsmini Değiştirdim.Acaba 2.Osmanlı Mod'unumu Yapsam :grin:
Önemli Degil erayy.Anlaşmayınca Gruptan mı Ayrılıyorlar ? En Az 8 Kere Şikayetle Geldiler Beni Uğraştırmaya Basıyorum Sorun Çözüldü Bu Kadar.Zorla Güzellik Olmaz.

erayy said:
@Zazaza Lezalit, Bunduk, Ymira, Borcha, Artimenner, Marnid, Bahestur var grupta. Ben o sayfadan bakar bi grup oluştururum kendime, çok sağol yinede.

lezalit le ymira anlaşamıyo disiplin yüzünden ve bahesturla da marnid anlaşamaz    zaten thrak bir biriyle uyumlu olan grupları vermiş bende bunlardan 1 2 tanesini önerecektim ::smile:

@Zazaza O gruplardan değil de kendime göre birşey oluşturacağım. Sevmediğim adamlar var çünkü aralarında  :grin:

@HaveDeath Ayrılıyorlar evet. Bende bilmiyordum, tecrübe ettim şimdi. Baheshtur resti çekti gitti en sonunda. Şimdi yeniden başlayacağım oyuna. Zaten 76 gün falan oynamıştım, başlarım bi daha, çok sorun olmaz.

@Alhedras Valla ben adamları tiplerine göre seçiyorum  :grin: Nizarı hayatta almam mesela grubuma, maymundan 5 dakika önce doğmuş gibi. Diğerleri olabilir ama, teşekkürler. =)

Son durum böyle arkadaşlar;

Lezalit, Matheld, Baheshtur, Rolf, Borcha, Marnid, Artimenner. Başlıyorum artık oyuna izninizle. Rolf arada sırıtıyor biraz ama diğer türlü olduramadım bir türlü. Bunduk olsa Rolf olmuyor, Rolf olmayınca da Baheshtur Marnid ile çakışıyor. En düzgünü böyle oldu sanıyorum.

Bu arada grupta sadece 1 tane sevmediği kişi olursa yine ayrılır dimi ekipten, tüm planı programı ona göre yaptım da?

Nizar, Artimenner, Matheld, Bahestur, Lezalit, Rolf bu grupta anlaşıyo birbiriyle ben bu grubu kullanıyorum  :smile:

Dragonbone said:
erayy said:
Nizarı hayatta almam mesela grubuma, maymundan 5 dakika önce doğmuş gibi.

Tam imzalık yazı :mrgreen:

Bence bütün NPC'leri al gruba, giden gitsin kalan kalsın onlarla devam et  :mrgreen:

:grin:

Yok herşey hazır artık, yaklaşık yarım saatlik bir ön hazırlık sonucunda ayarladım ekibi. Güzel oldu gibi.

@Mrsn0wy At hoca Nizarı tutma grupta. Öyle evladım olsa kimlik çıkartmam yemin ediyorum. Nizarı çıkart Borcha ile Marnidi al sen.

Şimdi erayy şöyle birşey var; Oyuna girerken ayardan edit modunu aç, sonra gruptan da Nizar'la konuş, "kendinden bahset" de, ordan yüzüne tıkla, değiştir, nur topu gibi bir NPC'en olsun  :mrgreen:

Dragonbone said:
Şimdi erayy şöyle birşey var; Oyuna girerken ayardan edit modunu aç, sonra gruptan da Nizar'la konuş, "kendinden bahset" de, ordan yüzüne tıkla, değiştir, nur topu gibi bir NPC'en olsun  :mrgreen:

Ciddi mi? Dur deniyorum hemen, çok sağol ya  :grin: 

walla o suratla anlatıyo şöyle hatun götürdüm, böyle kandırdım filan diye... bilmiyorum ya herifte şeytan tüyü var, yada çok fena yiyor bizi.

Back
Top Bottom