League Of Legends | 6. Sezon

Sezon 6'da Hangi Ligdesiniz?

  • Bronz

    Votes: 10 8.0%
  • Gümüş

    Votes: 9 7.2%
  • Altın

    Votes: 15 12.0%
  • Platin

    Votes: 7 5.6%
  • Elmas

    Votes: 11 8.8%
  • Ustalık

    Votes: 2 1.6%
  • Challenger

    Votes: 37 29.6%
  • 10 dereceli maç oynamadım

    Votes: 34 27.2%

  • Total voters
    125

Users who are viewing this thread

Metehannica said:
Cristalmeth'i bırakmicaklardı :smile:
Caps Cristal'dan kat kat iyiydi. Hatta ligdeki en iyi mid laner'dı, Naru'yu duman etti. Ama yaşı dolayısıyla gelemedi, Xerxe'de aynı şekilde. O ikili olsaydı şu an namağlup olurduk ve maçları sadece Elwind kazanmamış olurdu.  :iamamoron:
 
1ND9XA.png

Abi hangisi bozdurayım hangisini açayım kafam çok karışık hepsini çok seviyorum ya. :grin: Gerçi Taliyah'ı hiç oynamıyorum ama diğerleri hepsi istediğim skinler.
 
Abi bana anahtar gelmiyo ki şuan 12 tane kutu var 1 tane anahtar yok. Belki o 12 kutu içerisinde spirit guard udyr vardır. :grin:
 
Teemo, Taliyah ve Liss. Bu üçünü bozdur bence. Kod adı kostümlerini pek beğenmesem de diğerlerinden daha güzeller. Özellikle teemonun bu kostümünü beğenmiyorum. Açılış ekranı çok kötü.
 
Hardrad of Saxon said:
1ND9XA.png

Abi hangisi bozdurayım hangisini açayım kafam çok karışık hepsini çok seviyorum ya. :grin: Gerçi Taliyah'ı hiç oynamıyorum ama diğerleri hepsi istediğim skinler.

Taliyah Teemo kesin at bir kere. Teemo'nunki bende var iğrenç. Taliyah'ın kendisi iğrenç.

Kod adı fiora illa alıncak bi skin değil bana göre,oynuyorsan al sadece.

Lucian'ınki çok güzel. Ben olsam kesin alırdım çok beğeniyorum.

Master Yi güzel gibi. Ama mastıryi yani. Artarsa öz bunu 2. olarak değerlendirebilirsin.

Liss çöp sal gitsin.
 
Kafamda bir şeyler hafif hafif toparlandı sağ olasın. Lucian'ın bu skinini oyun genelinde çok seviyorum ya. buip buip diye ses çıkarıyo böyle hafif boğuk güzel bir ses :party:
 
Metehannica said:
Admiral Ghost said:
Aranızda hala Toru'ya biat etmeyen kaldı mı?  :shifty:

İyi değil ki, gerçekten. Hataları vardı ve bikaç pozisyonda rakibin hatası ve şans yardım etti. Lissandra nında etkisi çok büyük, heyecanını kontrol edemiyor oyunda, ben burdan bile bazı pozisyonlarda elinin titrediğini gördüm. Kötü bi oyuncu mu, tabiki değil ama avrupa seviyesinde oynayabilecek düzeyde de değil.

Klai said:
Liss çöp sal gitsin.
Höh.
Ya zaten takıma katılalı 1 hafta olmadı. TBF sonrası 2-3 hafta birlikte çalıştılar Toru orada da yoktu. Daha yeni açılmaya başladı bence.

Yalnız kazandığımız tüm maçlar bireysel. Diğer 3'ünü Elwind taşıdı, şimdi de Toru. Artık Zeitnot'un sazı eline alması lazım. Ek olarak ormancı bu maç iyi sayılsa da gerçekten kötü. MSI da duman ederler bu takımı. ÇareGurd
 
https://www.twitch.tv/theokoles/v/86619318 1.20'den sonra Theokolesle Naru duo atıyor. Özellikle 2. maç baya eğlenceliydi :grin: Zamanınız yoksa 2.00'dan başlayın.
 
Back
Top Bottom