League Of Legends | 6. Sezon

Sezon 6'da Hangi Ligdesiniz?

  • Bronz

    Votes: 10 8.0%
  • Gümüş

    Votes: 9 7.2%
  • Altın

    Votes: 15 12.0%
  • Platin

    Votes: 7 5.6%
  • Elmas

    Votes: 11 8.8%
  • Ustalık

    Votes: 2 1.6%
  • Challenger

    Votes: 37 29.6%
  • 10 dereceli maç oynamadım

    Votes: 34 27.2%

  • Total voters
    125

Users who are viewing this thread

''Fena kastık zaten alırız oyunu'' deyip ap kasan suplar, tank gitmesi gerekirken full damage çıkan junglerlar var ya. Onların ben taaa... Karşı takım sürüne sürüne oynuyor, late game geliyor. Bu damage çıkan dingiller bi halta yaramıyor sonra. Lan ibiş; Senin oynadığın şampiyonun mekanikleri neye daha uygun? Utility değil mi senin olayın? Ya da hasarı üzerine çekmek? Neden ''dur iki de ben vuruyum'' diyip skill setinle uyumsuz eşyalar çıkıyorsun? Blitz neden ap kasar lan? ARAM oynamıyoruz olum, neden ap kasıyosun? Ward dikmiyor, tanklayamıyor, işlevsel itemler yok. Sonra gidip Nasus'u çekiyor. Lan Allahsız, 5k can 700 stack dolaşan Nasus'u neden çekersin? 700 ap ile tek mi atacaksın sen o adama? Yoksa 18 levelda 2k canla tek mi yiyeceksin? Çok doluyum beyler. Karşıda millet 400 zırhla gezerken zırh delme çıkmayan beyinler var. Adc buildi diye ezberlemişler, şaşmıyorlar sırasından. Early avatajı lazım desen araya bir tane daha doran sıkıştırmaktan aciz, her base attığında istisnasız 5 pot çeken adc. ulan oyun boyunca 100 pot içtin. İçtin de ne boka yaradın? 5k altın lan 5 k. Nexus 50 altın verirken, 5k altın öylece çöpe atılır mı lan? Adam TF pickleyince sevinçten göbek attım. Zed Pickledim karşısına. Bizim Dari geldi bilerek öldü adama. Lan ben nedeyim nerelere gideyim? Sinirden pata küte vuruyorum klavyeye. Ne yazdığımın da farkında değilim.

 
Vayne buildi ne önerirsiniz? Eskisini yapıyorum ben. Genelde 4. Itemden sonra maç bitiyor ama. Bence:
Botrk phantom bot ebedi mavili cdr veren bi item var değiştirdiler o, sonra 10 cdr daha veren bi item. İyi mi sizce
 
Bir oyun gireyim dedim, hero pick ekranında mid yazdım.Ardından 2 3 kişi sus lan oç dedi.Ardından biri çıkıp biz 4 preyiz sana söz hakkı yok dedi.Ardından neresi boş dedim ve Ben platım senin konuşmanı yasaklıyorum dedi biri  :lol:.Ben de bu kadar küfüre karşılık hiç flame leyecek havamda degilim bi nautilus picki aldım ghost ignite ile birlikte.Ben feedleyecegim yazdım.Küfürlere devam ettiler.

Oyun başlayınca ben dedim ki bu kadar küfürden sonra bir özür dilerseniz ben geçip istediginiz lane de oynayacagım dedim.'Yiyosa oynama ban yersin'. cevabını alınca üstüne baktım hala küfrediyorlar kücük çocuklar gibi.Başladım feedlemeye.İlk kez bir feeder ın ruhunu anlıyorum şu an  :razz:

Oyun sonu 4 tane honor aldım :roll:
 
ErkutErdem said:
ben olsam mid oynardım küfürleri reportlardım riot düzeltiyor raporlama sistemini artık ceza yiyen sen olursun.
doğru, artık ben de reportluyorum mesaj da geliyor 40 dk sonra falan ceza aldıysa teşekkür ederiz sayende olumsuz davranan bir oyuncuyu ceza uyguladık vs. ama r2'ye de tamamen hak veriyorum çünkü öyle insanlar var ki alttan alsan bile anlaşamıyorsun zaten anlatmış orda insanları çileden çıkarıyolar şalter atıyor haliyle :smile:
 
Türk serverındada oyun çevriliyor ne alaka?Weste geçip hakaretten ceza yiyen adam Türk serverına bok atmaya devam ediyor hala.3 yıldır Türk serverındayım o serverda sorun varsa senin gibi insanlar yüzünden var.
 
Türkiye'de cevrilmiyor demedim. Tr de oyun satanlardan bahsediyorum. İlla herkesin bi yerine gircek ya söylediklerimiz girmese olmaz zaten. Tr de oyun satılmıyor herkes adam gibi sonuna kadar oynuyor diyosan diyecek bi şeyim yok zaten
 
Benim 57 dakikalık oyunu sattığımda oldu kazara.1 saat 23 dakika en uzun oyunum.İki takımında yenişemediği hata yapmadığı ve sonunda zevk aldığım mükemmel oyunlarımda oldu.Bana giren çıkanı bilmiyorumda sana ne girdiyse susamadın bi, tr böyle tr şöyle geçmişsin weste işte sus artık.
 
Back
Top Bottom