League Of Legends | 6. Sezon

Sezon 6'da Hangi Ligdesiniz?

  • Bronz

    Votes: 10 8.0%
  • Gümüş

    Votes: 9 7.2%
  • Altın

    Votes: 15 12.0%
  • Platin

    Votes: 7 5.6%
  • Elmas

    Votes: 11 8.8%
  • Ustalık

    Votes: 2 1.6%
  • Challenger

    Votes: 37 29.6%
  • 10 dereceli maç oynamadım

    Votes: 34 27.2%

  • Total voters
    125

Users who are viewing this thread

Hero seçim ekranında (ranked) adamın teki soloyu istedi, sırf bu yüzden mid tercihi yaparken banane ben solo alıyorum diye tepki verdi diğeri ve yeni gp yi aldı, gp deneyecem diyerek.Sonrasında bunu gören diğeri ben de rumble mid oynarım lcs de de denendi zaten kafam rahat dedi, ardından ahri support geldi ve secim ekranından çıktım.Çok macera dolu yalnız deneyin siz de.
 
Elo dediğin düzeltilir ne gerek var öyle şeylere.

Taric,Poppy falan dururken fiora hmm.O ulti aşırı op o nerf yer,sadece kendi patlatınca o kadar heal verse iyi ama 4ünüde vurmadan öldürünce bile etkileşime geçmesi saçma olmuş bence.Neyse eski fioaradan iyidir.
http://na.leagueoflegends.com/en/news/champions-skins/champion-update/champion-update-fiora
 
Ne bileyim adam gold 3 ryze alıyor soloya 1 14 3 oynuyor middle oyunda, o kadar da moral vermeye calısmama ragmen :grin:.22 zırhla girmiş oyuna, niye yaptın diyorum fizz karşımda diye yaptım diyor.Yani, bildigin bilmedigin hangi heroyu alırsan al, oyun başında 0 2 yada 0 3 oynarsın, kamplarlar yardım istersin dengelemeye calısırsın en olmadı kule altı kalırsın, beyin bedavayken niye kullanmıyorlar ki.Bir de 2 kere ölünce oyunu satmaya oynayan kasvetli ruhlar var.

Benden kat kat kötü oynayan arkadaşlarım maç spamlayarak gold 1 vesaire olmuş  :lol:
 
Bak ciddi ciddi oynayacak 3 kişi bul yanına 6 kişilik arkadaş grubumuz var,  biri acayip fazla cok coj fazla oynuyor ama gerçekten iyi oynuyor artık,  biri hepimizden cook once başladı ama full bot maçı atıyordu,  o cok iyi oynayan arkadaş olmasa gene bot maçı atar. Benide lole başlattı bu ilk oynayan arkadaşım.  Sonra bi supportumuz var. Bende duruma göre mid top jung. Sup oynadığım zaman çok saldırgan oluyorum..

Şöyleki
Ilk başlatan Mid
İkinci başlayan ben Top mid jung
Üçüncü zaten daha önce bolca Dota oynadı Sup
Dördüncü kişi en iyi oynayan suan Nişancı ve her lane
5. Kişi oda 4. Kişinin Gazina basladi Nişancı.
Ve 2 farklı kişi.
Evet yeni biri daha var ama onu bilmiyorum.
Neyse efenim ben bıraktım oyunu onlar oynarken stres yapıyorum,  daha önceki deneyimlerinden biraz nub duruyorum, ama benden sonra başlayan 4. arkadaşım 7/10 oynuyor, okul 7'de 4'te maç atıyor. Neyse kıskandım ilk başlarda nası bu kadar iyi diyede zamanla geçti
Şimdi oyunu bıraktım westte başlarım belki ama.

Kısaca
Bizim 5 kişilik takım arti 2 yedek var. Birlikte girdikleri her maçı kendileri trollemedikleri sürece zafer. 4. Arkadaş dia olmayı kafaya koydu golda sanırım şuan.

JufastoRekNabs diyede buraya nikini yazayım.  Selam söylersiniz.

 
Beyler bu canını yediğimin yeni spikeri bilgewater etkinliği bittiğinde de kalacak mı ?
WZ69OY.jpg
Spiker biraz etkinliğe mahsus gibi konuşuyor sürekli deniz muhabbeti falan ama
, beyin özürlü gibi konuşan spikerden gına gelmedi mi sizce de?
Hiç değilse şu anki spikerde biraz yaşam sevinci var, sesi sert, vurgu falan yapıyor biraz yapmacık gibi olsa da oyuna eğlence katıyor.
 
The Braveman said:
Palamedes said:
Senin elo baya kötüymüş.Temiz hesap alıver 60 tye.Beebost dan.75 de olabilir.

Çok pahalı dedin. Yasal değil tahminimce ama illa alınacaksa çok daha ucuz yerler de var.
Temiz hesap 0 hero.Kaç maçta geldiyse o kadar ip.400 rp.Unranked 0 elo.Bence ucuz bile.Eu d 50€.Bot sistemi ile kasılıyor zaten.Yani biri girip oynamıyor.Bot oynuyor.Copvsall modunda.
Çok pahalı dedin. Yasal değil tahminimce ama illa alınacaksa çok daha ucuz yerler de var.
 
O kadar mantıksız değil mi? Abim adam bronzları yene yene ilk 10 maçını atmış gelmiş.Koridoru itme gank istiyorsan diyorum taretler itiyor ben değil diyor.Oyun bilgisi 0 tecrübe yok.Bu adamın Karşısında sadece jayce ile 600 maç oynamış Plat 4 bir adam var.Çok mı adil bu olay.Adamı suçlamıyorum feedlediği için.Annie oyun bilseydi taşırdımda oyunu hecarim oynuyordum.
 
Yok ona lafım yok.Silver gibi oynuyordur ama plat ligindedir.Haklısın fakat ritonun yaptığı mantık da iyi.Yeniliyorsan sürekli seni güćsüz takıma atıyor elonu yükseltmen için.
 
Bugün bi ele girdik arkadaşla. Ben ezreal, arkadaş yasuo aldı, mecbur bota indik istemeyerek. Akali midde, arkadaşı Xin jung feedledi. Biz yine oyunu bir nebze tuttuk. Ancak adam feci feedledi, kaybettik. Sonra ikili bize ''3v3 atalım'' dedi. Listeye baktım, kimse yok gelecek. Adamlar hemen ''Korktunuz mu asdfasdfads'' demeye başladılar. Neyse 2v2 attık, kazandık. Maç sonu yine ağladılar. Akali gelip ''teke tek atalım'' dedi. Gece saat 3. Atmadım. Sonradan öğrendik ki Akali Bronz 4, xin 15 levelmiş. Aka ne yaptı da bronz 4 başladı merak ediyorum.
 
Poppy,taric falan nasıl olacak acaba.Fiorayı ciddi güzel bir heroya dönüştürmüşler.Rankedda karşıya gelmişti bi kere bizim koridordaki adam 0-7 çıkmıştı tfye bir kere geldi sur verdik zaten adam penta atmıştı.Öyle bir snowball herosuydu.Ha zayıflaştırmışlarmı hayır dahada iyi olmuş hero ama biraz yetenek isteyecek artık.
 
ErkutErdem said:
Poppy,taric falan nasıl olacak acaba.Fiorayı ciddi güzel bir heroya dönüştürmüşler.Rankedda karşıya gelmişti bi kere bizim koridordaki adam 0-7 çıkmıştı tfye bir kere geldi sur verdik zaten adam penta atmıştı.Öyle bir snowball herosuydu.Ha zayıflaştırmışlarmı hayır dahada iyi olmuş hero ama biraz yetenek isteyecek artık.

http://puu.sh/ja9Zl/c3a0d85e64.jpg gelecek rework poppy'e
 
Back
Top Bottom