League Of Legends | 6. Sezon

Sezon 6'da Hangi Ligdesiniz?

  • Bronz

    Votes: 10 8.0%
  • Gümüş

    Votes: 9 7.2%
  • Altın

    Votes: 15 12.0%
  • Platin

    Votes: 7 5.6%
  • Elmas

    Votes: 11 8.8%
  • Ustalık

    Votes: 2 1.6%
  • Challenger

    Votes: 37 29.6%
  • 10 dereceli maç oynamadım

    Votes: 34 27.2%

  • Total voters
    125

Users who are viewing this thread

ErkutErdem said:
Bot atma bağımlılık yapıyor insanların oyun içi salaklığını çekmek istemediğim için 400 bota karşı oyunum var 500 normal hesapla artık :grin:
En iyisi 5li takım, bizim mahallede 5 kişi atıyoruz, kimse jung olmak istemiyor ama olsun.
 
ErkutErdem said:
Cpt.Ghost said:
ErkutErdem said:
Bot atma bağımlılık yapıyor insanların oyun içi salaklığını çekmek istemediğim için 400 bota karşı oyunum var 500 normal hesapla artık :grin:
En iyisi 5li takım, bizim mahallede 5 kişi atıyoruz, kimse jung olmak istemiyor ama olsun.
Habire team ranked atın. Ward ödülünü acarsiniz
Henüz 30 olan yok, 25 civarı herkes.
 




konu ölmüş mü ya ? hiç ileti atan yok, oynamıyonuz mu lol ?

nidalee yi sezon3 den beri oynamıyordum bugün tekrar oynamaya başladım rework ile beraber iyice jung herosu olmuş ama çok rahat temizliyor jungle ı
 
Hangisini alayım beyler?

maxresdefault.jpg

 
Hangisini daha çok oynuyorsan onu al, ben Pulsefire ezreal aldım, ilk aldıktan sonra 10 oyun falan oynadım, bir daha yüzüne bakmadım. Hatta normal ezrealdan daha bir ağır geliyor oynarken, o yüzden buzul ezreal ile giriyorum bazen. Çok iyi değil yani. Sonayı bilmediğimden birşey diyemem.
 
arkadaşlar bir ranked oyununa girdik oyun yüklenirken bir hata falan oldu heralde harita yüklendi ama karakterler ve minyonlar yüklenmedi, biz de all chatten herkesin bu sorunu yaşadığını anladık, öylesine konuşmaya başladık. meğerse oyundan çıkıp girince düzeliyormuş, adamlar çoktan çıkıp girmiş biz girdiğimizde hepsi en az 6 leveldi, oyun bugı yüzünden boşu boşuna ranked kaybetmiş oldum, bunu telafiye çevirmem mümkün mü, mümkünse nasıl ?
 
Ahah :smile:

3.kez gümüş4 den cıkma serisine geldim bu sefer de mid ve jung kalmadıgı için aglayan oyun içinde dakka başı flame leyen bi support geldi, ben bunu giriş ekranında teselli edeyim derken ap rünle girmişim tristana ya. 16 2 8 mi ne oynadım ona rağmen.Solo darius 4 18 oynadı mid ve jungle preydiler 2 si de 2 9 3 falan oynadı oyunu verdik.
 
son 1 aydır plat2 plat3 arasında gidip geliyorum tam plat2 oluyorum lose streak alıyorum plat3 düşüyorum sonra win streak alıyorum plat2 çıkıyorum sonra gene öyle gidiyor daha plat1 yüzü görmedim
 
Palamedes said:
Ddos öyle kolay bir şey değil.Onu yapıcak elaman az zaten.Bana denk gelmedi.3 sene oynadım.
Kolay birşey demiyorum zaten. Duyduğuma göre westteki serverlara saldırıyolarmış. Tabi ne kadar doğrudur oda ayrı
 
Back
Top Bottom