League Of Legends | 6. Sezon

Sezon 6'da Hangi Ligdesiniz?

  • Bronz

    Votes: 10 8.0%
  • Gümüş

    Votes: 9 7.2%
  • Altın

    Votes: 15 12.0%
  • Platin

    Votes: 7 5.6%
  • Elmas

    Votes: 11 8.8%
  • Ustalık

    Votes: 2 1.6%
  • Challenger

    Votes: 37 29.6%
  • 10 dereceli maç oynamadım

    Votes: 34 27.2%

  • Total voters
    125

Users who are viewing this thread

ferevon

Grandmaster Knight
LoLHeader.jpg

League of Legends
(kısaca LoL, Türkçe anlamı: Efsaneler Ligi), Riot Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan video oyunu.27 Ekim 2009 tarihinde piyasaya çıkmıştır.Oyun Warcraft III haritası olan Defense of the Ancients örnek alınarak yapılmıştır.Oyunun baş tasarımcısı, Defense of the Ancients (DotA) haritasını tasarlayan Steve Feak'dir.

League of Legends Defense of the Ancients örnek alınarak geliştirilmiştir. DotA modundan farklı olarak oyunda "Kabiliyetler" ve "Rünler" sistemi vardır. Oyunda yeteneklere getirilen bir değişiklik DotA'dan farklı olarak kullandığımız şampiyonların yeteneklerine üzerimize aldığımız eşyaların katkılarını ekliyor. Yani edindiğiniz her eşya, sahip olduğunuz yeteneklere artı bir güç olarak ekleniyor. Bazı yetenekler edindiğimiz eşyalardan %50-%60 olarak etkilenirken, bazı yetenekler ise eşyanın direkt olarak katkısını alabiliyor.

Harita
Summoners Rift haritası, Warcraft III haritası olan Defense of the Ancients örnek alınarak yapılmıştır. Çok sayıda benzerlikler göstermektedir. Bu harita League of Legends oyununun en çok oynandığı ve turnuvaların yapıldığı ana haritadır. Ayrıca bu haritada yapay zeka şampiyonlarını takımlara ekleyebilir veya yapay zekaya karşı oynayabilirsiniz.

Haritada en fazla beşer kişi olmak üzere eşit sayıda oyuncusu olan "mavi takım" ve "mor takım"ın savaştığı haritadır. Haritanın sol alt köşesinde mavi, sağ üst köşesin mor takım bulunmaktadır. İki takımın ana üslerini birbirine bağlayan toplam 3 adet yol bulunmaktadır. (Top lane - Üst koridor, Middle lane - Orta koridor, Bottom lane - Alt koridor) Her yol üzerinde iki takımında üçer adet kule ve önleyici (inhibitor) bulunmaktadır. Kuleler rakip takım oyuncularının kendilerini savunmaları için büyük avantaj sağlamaktadır. Önleyicilerin yıkılması ise karşı tarafın saldırı gücünü arttırmaktadır. Önleyici yıkıldığı zaman yıkan takımın yaratıklarına (minion) ek olarak her tur süper minyon (Super Minion) ilave olarak gelmektedir. Eğer her yoldaki önleyiciler yıkılırsa her yoldan ikişer adet süper minyon gelmeye başlar. Takımların ana üslerinin merkezinde Nexus binalası ve bu binayı koruyan 2 adet kule (Nexus Towers) bulunmaktadır. Karşı takımın Nexusu'nu yıkan takım oyunu kazanır.

Haritada bulunan 3 yol üzerinden de belli aralıklarla 6-7 (7. yaratık 3 seferde bir, cannon minion) yaratık (minion) gelmektedir, her takım 3 yol üzerinden gelen yaratıkları veya düşman şampiyonlarını öldürerek para ve tecrübe kazanırlar. Yol üzerindeki kendi kulelerini koruyup karşı tarafın kulesine olabildiğince zarar vermeye çalışırlar. Ayrıca para ve tecrübe kazanmak için üç yolun arasında bulunan ormanda (Jungle) tarafsız yaratıkları (Neutral Monsters) öldürebilirler. Bazı tarafsız yaratıklar para ve tecrübe yanında ekstra özellikler de vermektedir

Oyunda 120' den fazla şampiyon bulunmaktadır ve belirli aralıklarla yeni şampiyonlar eklenmektedir. Her şampiyonun bir tanesi pasif olmak üzere oyun kendi özgü beşer adet yeteneği bulunmaktadır. Bu yetenekleri ve şampiyonların özellikleri doğrultusunda şampiyona eşya alınarak şampiyon yapılandırılır. şampiyonlar üç faklı şekilde yapılandırılırlar;

Saniye başına hasar
Saniye başına hasar (DPS - Damage Per Second) şampiyonlarının yapılandırılırken 5 özelliğin bazıları güçlendirilir. Bunlar fiziksel atak gücü (AD - Attack Damage) , kritik atak şansı (Critical Strike Chance), saldırı hızı (AS - Attack Speed), can çalma (Life Steal) ve rakibinin zırhını düşürme(Armor Penetration)dir. Neredeyse her DPS şampiyonda fiziksel atak gücü, saldırı hızı ve can çalma geliştirilir, diğer ikisi opsiyoneldir.

Saniye başına hasar şampiyonlarında amaç düşmana kısa sürede en fazla fiziksel hasarı vermektir. Bunun için karakterin fiziksel atak gücü arttırılır, ve saniyede daha fazla vuruş yapabilmesi içinde saldırı hızı arttırılır. DPS şampiyonlarının yapılandırılmalarında genellikle kritik hasarda kullanılır. Kritik hasar tek seferde rakibinize 2 katı güçte vuruş yapmanızı sağlar, rakibinize kritik vuruş yapabilmeniz için kritik atak şansınızı arttırmanız gerekmektedir. Rakibinize yaptığınız vuruşunuzun etkisi rakibinizin zırhına oranla azalır, bunun için rakibinin zırhını düşürme ile rakibin zırhı azaltılır. Yapılan bütün yapılandırma saldırı amaçlı olduğu için savaşlarda uzun süreli hayatta kalabilmesi için savaşlarda fazla hasar almayacağı yerlerde durur ve can çalma kullanarak azalan canını tekrar artırır. Can çalma yaptığınız vuruşun belli bir kısmının sizin can puanınıza eklenmesini sağlar.

Yetenek gücü
Yetenek gücü (AP - Ability power) yapılandırılmasında 5 özelliğin bazıları güçlendirilir. Bunlar yetenek gücü, büyü puanı (Mana), yetenek süresi azaltma(Cooldown Reduction), can çekme (Spell Vamp) ve rakibin büyüye dayanıklılığını düşürme (Magic Penetration). Her AP şampiyonda Yetenek gücü geliştirilir, diğerleri opsiyoneldir ancak çoğu zaman AP şampiyonlarının 4 özelliği de geliştirilir.

Yetenek gücü şampiyonlarında amaç şampiyonun yeteneklerinin vuruş gücünü maksimuma çıkartmaktır. Yeteneklerin hasarının artması için karakterin "yetenek gücü" arttırılır. Şampiyonlar (birkaçı hariç) yeteneklerini kullanmaları için "büyü puanı"na ihtiyaç duyarlar, hasarlarını yetenekleriyle verdikleri için diğer şampiyonlara oranla daha çok yetenek kullanırlar bunun için ekstradan "büyü puan"ına ihtiyaç duyarlar ayrıca azalan "büyü puan"larını arttırmak içinse "büyü puanı yenileme"lerini (Mana Regen) arttırabilirler. Her yetenek kullanıldıktan sonra tekrar kullanabilmek için belli bir süre beklemek zorundalar, bu bekleme süresini azaltmak içinse "yetenek süresini azaltma"ları gerekmektedir. AP şampiyonlarının verdikleri hasar rakibin "büyüye dayanıklılığına"(Magic Resist) oranla azalır, bunun içinde büyüye dayanıklılığını düşürme ile hasarlarını arttırabilirler. Genellikle AP şampiyonlarının canları az olmaktadır, DPS şampiyonları gibi canlarını arttırmak için can çekme (Spell Vamp) kullanırlar, bu sayede savaşlarda daha uzun süre ayakta kalabilirler.

Tank
Tank şampiyonlarının yetenekleri de karakter özellikleri de defansiftir ve yapılandırmalarında 5 temel özelliklerini güçlendirirler. Bunlar can (HP - Hit Point veya Health), zırh (Armor), "büyüye dayanıklılık" (Magic Resist), "can yenilme" (Health Regen) ve alan etkisi (Aura). Her tank şampiyon canını arttırır, karşı tarafın saldırı durumuna göre zırh ve büyüye dayanıklılıklarını arttırırlar, bazı tanklar opsiyonel olarak can yenilenmelerini ve alan etkilerini arttırırlar.

Tankların esas amacı rakip takımın saldırılarını üzerine çekerek takım arkadaşlarının hasar görmelerini engeller. Tankların savaşta uzun süre ayakta kalabilmeleri için canlarını kesinlikle arttırırlar, daha sonra karşı tarafın durumuna göre defanslarını geliştirirler. Rakibin DPSlerine göre zırh, APlerine göre büyüye dayanıklılığı arttırılır. Daha sonra isteğe bağlı olarak can yenileme alırlar. Tanklar yapılandırmaları sırasında alan etkilerini de kullanırlar. Savaşın tam ortasında yer alacakları için aldıkları alan etkileri defansif veya ofansif olabilir.Defansif alan etkileriyle kendi takımının saldırı hızı, hareket hızı veya zırhı gibi çeşitli özelliklerini arttırabilir, ofansif alan etkileriyle karşı takıma alan hasarı verebilir veya saldırı hızı, büyüye dayanıklılığı gibi özelliklerini azaltabilir.

Destekleyici
Destekleyici (Support) şampiyonlarının özelliği takımındaki arkadaşlarını desteklemektir. Destek şampiyonları bir çeşit AP şampiyonlarıdır. Ancak yetenekleri saldırı amaçlı değildir. AP şampiyonları gibi yapılandırmaları 3 temel özelliğe dayanır; yetenek gücü (AP - Ability power), büyü puanı (Mana) ve yetenek süresi azaltma(Cooldown Reduction).

Destek şampiyonlarının özellikleri AP şampiyonları gibi yetenekleridir. Yeteneklerin gücünü arttırmak için yetenek gücünü arttırırlar. Daha sık ve devamlı yetenek kullanmak için büyü puanını arttırıp ve yetenek süresini azaltırlar. Yetenekleri takım arkadaşının canını veya hareket hızını arttırmak, diriltmek veya rakibi yavaşlatıp, büyü yapmasını engellemek gibi çeşitli şekillerdedir.Sonuç olarak,takım arkadaşının para kazanmasını ve güçlü olarak düşmanlarını öldürmesini sağlar.

Hibrid
Hibrid (Hybrid) şampiyonları yukarıdaki 3 çeşit şampiyonun (DPS, AP, Tank) 2 çeşidinin aynı anda geliştirilmesiyle oluşurlar. Ortak özellikleri pek yoktur, gelişimleri şampiyona göre değişiklik göstermektedir. Örnek olarak Jax hibrid bir şampiyondur, DPS veya AP özellikleri geliştirilir. Ancak Guinsoo's Rageblade, Hextech Gunblade ve Trinity Force gibi hibrid eşyalarla iki özelliği aynı anda geliştirilirse Jax oyunda çok daha etkili olur.

Oyun Metası
Oyunda oyuncuların tecrübelerine ve haritanın özelliklerine bağlı olarak kalıplaşmış sistemler uygulanmaktadır. Bunlar genelde büyük turnuvalarda ve yeni patchlerden sonra değişir, insanlar tarafından benimsenir ve uygulanır. Oyunda 5 çeşit rol vardır. Her role uygun şampiyonlar vardır. Bunlar genel olarak bilinir ve bunların dışına pek çıkılmaz. Çıkıldığında ise genelde başarısız olunur.

1-Yetenek Gücü Taşıyıcı/Orta Koridor(AP Carry/Mid Lane) Bu koridorda genelde yetenekleri yetenek gücünden güç alan şampiyonlar kullanılır. Bunun sebebi takım savaşlarında bu şampiyonlara ihtiyaç duyulmasıdır. Bu şampiyonların can ve savunma değerleri genelde düşüktür. Daha çok alan bazlı hasar vermekle yükümlülerdir. Ve bu şampionların çok gelişmiş kaçış yetenekleri yoktur.Bu Yetenek Gücü Taşıyıcılarına karşı bazen Saldırı Gücü Bazlı Şampiyonlar kullanılır(Örneğin:Talon). Kaçış yetenekleri yüksek bazı Yetenek Gücü Taşıyıcıları ise Solo Top(Üst Koridor) rolünde de tercih edilirler(Örneğin:sad:Kennen, Vladimir vs).)

2-Saldırı Gücü Taşıyıcısı/Alt Koridor (Ad Carry/Bot Lane) Ad Carry'ler yani Saldırı Gücü Taşıyıcıları oyun sonunda, takım savaşlarında, hiç aksatmadan ve sürekli Düz Saldırı ile(Yetenek Kullanmadan) hasar verebildikleri için önemlilerdir. Oyun sonunda Yetenek Gücü Taşıyıcı'ların vuruşları tanklanabilir ama Ad carry'lerin vuruşları çok kolay tanklanamaz. Bu sebepten takım savaşlarında ilk öldürülmesi gereken kişi Ad carry'lerdir. Ad Carry'lerin korunması için Support(Destek) karakterleri görevlendirilir. Kesmekte olduğu minyonlarına(Farmlarına) bu support karakterler karışmaz. Bu iki karakter Alt koridor karakterleridir. Tabi her zaman alt koridora gitmezler, bazen Üst Koridor ile, bazen Orta Koridor ile bile yer değiştirirler. Genelde Alt Koridorda iki kişinin bulunmasının sebebi erken oyunda ejderha için çıkabilecek bir savaşta 4 kişi olabilmektir. Yine de taktiksel olarak, Koridor Değiştirme(Lane Swap) adı verilen alt koridor(bot lane) ile üst koridor(top lane)'un yer değiştirme olayı turnuvalarda çoğunlukla görülür.

3-Destekçi/Alt Koridor (Support/Bot Lane) Support karakterlerin başlıca görevi Ad carry'yi korumak, lane de rakip ad carry'yi etkisiz hale getirmek ve haritayı wardlamaktır. Support karakterlerde yüksek disable skilleri bulunmalıdır. Buff, debuff, heal, mana, slow, stun, snare, knock up, pull özellikleri supportlarda bulunur. Hepsinin bir supportta bulunması gerekmez. Temel olarak eşyalara fazla bağlı olmadan oyunda işini yapabilen şampiyonlar supportluk yapabilir. Sadece support oynayan karakterler olduğu gibi, cc'leri yüksek olduğu için support olarak kullanılan karakterler de bulunmaktadır.

4-Yalnız-Tek Başına /Üst Koridor(Solo Top/Top Lane) Bu lanede support ihtiyacı olmadan Jungler(Ormancı)'ın yapacağı ganglerden kurtulabilecek kadar Tanky(Dayanıklı) ya da kaçış Skill(Yetenek)lerine sahip olan şampiyonlar tercih edilir. Bu sebepten dolayı turnuvalarda bu lane'in counterlanması çok önemlidir. Bu lane'deki champion bazen ad carry de olabilir, ap carry de. Ama offtank olması daha tercih edilen bir durumdur.

5-Ormancı/Orman(Jungler/Jungle) Beslenme(Farm)'sini ormanda yapan, geride olan koridorlara yardım eden(gank) ve genelde dayanıklı (tank) olan şampiyonların tercih edildiği bir roldür. Oyun Sonu'nda güçlü, çok beslenmese de iş yapabilecek şampiyonlar burada tercih edilir. Bu şampiyonların da destekçiler gibi disable özellikleri önemlidir. Çünkü lane gank atmaya çalıştığında rakip champion kaçmadan onu öldürmesi gerekir. Gap closer ve movement speed de junglerlar için önemlidir. Tanky junglerlar turet arkasından, tureti tanklayarak gank atabilirler. Oyun içi dragon ve baron kontrolünden junglerlar ve supportlar sorumludur. Counter jungle yaparak rakip junglerla sürekli kapışma içersinde olabilirler. Bazen bu lane kapışmasına benzeyebilir. Smite spell'i junglerlar için vazgeçilmezdir. Bu spell sayesinde dragon ve baronları rakip keserken çalabilir, rakibin bufflarını olabildiğince bir şekilde alabilirler. Smitesız jungle yapabilecek şampiyonlar vardır ama yine de smite almak gereklidir.

Kullanıcı hesapları ve özellikleri
Sihirdar (Summoner)
Oyuncuların hesaplarına verilen addır. Oyunun girişindeki ad ile başka sihirdarlar tarafından görülen ad farklıdır.

Kabiliyet
Kabiliyetler oyunda karakterin seviyesine göre (maksimum :30 seviye) 1'den 30'a kadar açılabilen oyun başında oyuncuya verilen özelliklerdir. Bu özellikleri kullanarak oyun içerisindeki görevinize (Ormancı-Saldırı Gücü Taşıyıcı-Yetenek Gücü Taşıyıcı-Destekçi-Solo Üst Koridor) daha kolay uyum sağlamanız ve oyun başında ki gücünüzün artmasına yardım eder.

Üç ayrı kabiliyet grubu vardır bunlar;

1)Saldırı : Bu Kabiliyet grubunda genellikle saldırgan özellikler bulunur ve oyun boyunca hasar vermek isteyen oyuncular bu grubu doldurulmalıdır. Bu grupta hem büyücü karakterler hem de saldırı gücü karakterler için özellikler vardır. Örneğin : Saldırı hızı, yetenek gücü, saldırı hasarı gibi.

2)Savunma : Bu kabiliyet grubunda oyunun başlarında daha tank olmak isteyen karakterler için doldurulması önerilir. Bu kabiliyet grubunda zırh, büyü direnci, can yenilemesi gibi özellikler bulunur.

3)İşlevsel : Bu kabiliyet grubunda daha çok pasif olarak işimize yarayacak özellikler bulunur. Genellikle Destekçiler bu tabloyu tercih eder. Çünkü bu gruptaki mana yenilemesini almak isterler, oyunun başlarında bu mana yenilemesi rakibine karşı üstünlük kurmasına yardım eder. Bu gruptaki özellikleri çoğunlukla destek oyuncular tercih eder, oyun içinde minyon kesmemesi ve skor almaması gerektiği için burada bulunan saniye başına altın kazanımına ihtiyaç duyarlar. Bu grupta mana yenilemesi, oyun başında verilen totem ve 75 altın daha fazla altın ve sürekli altın artışı gibi özellikler bulunur.

Rün
Sihirdarlar oyunu oynadıkça deneyim puanı kazanır ve seviye (Level) atlar. Seviye atladıkça sihirdarların rün sayfalarına rün ekleyip oyunun başında standart özelliklerini arttırabilirler. Sihirdarların dokuz mühür, dokuz nişan, dokuz damga ve üç cevher olmak üzere toplam 30 tane rün dizme hakkı vardır. Damga atak öncelikli, mühür büyü önceliki, nişan savunma önceliklidir; cevher ise hepsinde etkilidir

Mağaza
Mağaza oyun içindeki alışveriş yeridir. Mağazadan yeni şampiyonlar, rünler, totem görünüşleri, şampiyon kıyafetleri ve birkaç kullanıcı eşyası alabilirler (örneğin; sunucu değiştirme bileti veya kullanıcı ismi değiştirme bileti).

Tribunal
Oyun içinde küfür veya diğer sebeplerden dolayı rapor edilen oyuncuların tribunal diye adlandırılan bir sistemde başka oyuncular tarafından cezasının kesilmesidir.
league_of_legends___summoner_s_rift_regions_map_by_narishm-d6u3f5p.jpg
League of Legends her yıl başında yeni sezona girer ve her sezon sonunda tüm sunuculardan seçilmiş takımlar ile Dünya Şampiyonası turnuvası yapılır. Turnuva sonunda kazanan takıma para ödülü verilir.
1.Sezon Şampiyonu Fnatic
9094.jpg

2.Sezon Şampiyonu Taipei Assassins
LoL-Season2-Winners.jpg

3.Sezon Şampiyonu SK Telecom T1
skt-t1-season-3-lol-world-champs1-e1419013233469.jpg

4.Sezon Şampiyonu Samsung Galaxy White
league-of-legends-finals-samsung-white-winners.png
Minimum Sistem Gereksinimleri
2 GHz İşlemci
Win XP için 1 GB RAM
Win 7/Vista için 2 GB RAM
2 GB Sabit disk alanı
Shader 2.0 destekli ve DirectX 9.0c destekli ekran kartı
Windows XP, Win 7 veya Vista
Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri
3 GHz İşlemci
Win XP için 2 GB RAM
Win 7/Vista için 4 GB RAM
6 GB Sabit disk alanı
GeForce 8800 veya eşdeğeri GPU
DirectX 9.0c destekli 512+MB ekran kartı
Windows XP, Win 7 veya Vista



^^
(Yukarı kısım için ErkutErdem'e teşekkür edin ben bayağı bir kaderine terk etmiştim konuyu :razz:
Aşağıda da benim eski konudan kalan bir şeyler var)

hf & gl=Have fun & good luck
Gank=Tam Türkçe karşılığı yok fakat pusu kurup aniden düşman kahramanlarına beklemedikleri bir anda saldırmak diyebilirim.
Feeder=Sürekli ölüp düşmana kazanç sağlayıp onları besleyen kişilere denir aman bunlardan olmayın :razz:
B=Base(Üs)
Top=Üst
Mid=Middle(Orta)
Bot,Down=Bottom,Aşağısı
AP=Ability Power(Becerilerinizin verimliliğini artırır)
AD=Attack Damage(Fiziksel hasar için)
Caster=Fiziksel değilde daha çok büyü yapar bunlar
Gj=İyi iş,aferin
Jungler=Ormanda kasan kahramanlara denir Warwick gibi
Tank=Canları,zırhları güçlü olan zor ölen kahramanlar Rammus gibi
Carry=Minionlarla patikalarda vb. genel anlamda takımı taşıyan kahramanlar Master Yi gibi
Supporter=Diğer kahramanlara yardım eden kahramanlar Janna gibi
Stun=Rakibi bir süreliğine donduran skilldir
Stfu=Şat dı fak ap
Rush=Aceleyle hızlıca bir kuleye vb. saldırmak
Noob=Kabaca çok kötü oynayan veya tecrübesiz oyuncu demek
Newbie=Çaylak.Bu noobdan daha kibar bir kelime.
Farm=Minion öldürerek çok altın kazananlara denir.Misal Master Yi bu iş için uygun.
Gz=Tebrikler
First Blood(FB)=Oyunda ilk kahramanı öldüren kişi.Fazladan altın kazanır
Double kill=Üst üste iki kahraman öldürünce sistem chat kısmında yazı geçer
Triple kill=Üst üste üç kahraman öldürünce sistem chat kısmında yazı geçer
Quadra kill=Üst üste dört kahraman öldürünce sistem chat kısmında yazı geçer
Penta kill=Üst üste beş kahraman öldürünce sistem chat kısmında yazı geçer.Bu hayli zordur.
7130p4.png

3IKnHn8.png

1OMqm2U.png
 
Hımm kötü mü diyorsun ben henüz patchleri yüklüyorum bende bakayım güzel dedilerdi birde dota nın yapımcıları olunca hemen xfire dan bir canlı vidyo izledim sonra indirmeye karar verdim :grin: Kapışırız ben yükledikten sonra ^^
 
Beyler ben bayadır oynuyordum bunu fakat şu sıralar vakit ayıramıyorum isteyen varsa oynarız.Mikfrafonunuz falan varsa daha da güzel oluyor. Benim ses çok kötü ama :grin:
 
AcG said:
ferevon said:
İlk oyunum ve sonuç  :grin:
Ka3vx.png


Rastgele dedim Janna geldi ama pek beğenmedim sanırım :grin:

0 kill 9 death

mıhahaha  :twisted:

Janna mı neydim ama o karakter hiç öldüremez zaten :grin:
o23  le 1. olanı arkadan hep kim destekledi sanıyorsun  :mrgreen:
Force boş olduğum zaman kapışırız ama ne zaman bilemem :smile:
 
Az önce çıktım bende uzun zamandır oynamıyordum paslanmış oyun iyiki gördüm bu başlığı :grin:
Cok zevklı oyun başta pek sarmıyor öğrenince süper acayip epic win oluyor bazen.Baseniz adamlarla doluyken 1 hatalarında oyun çeviriyorsunuz çok zevkli oluyor 1.5 saat falan da sürüyo yani acayip vakit öldürüyor :grin:
 
ForceMastery said:
Az önce çıktım bende uzun zamandır oynamıyordum paslanmış oyun iyiki gördüm bu başlığı :grin:
Cok zevklı oyun başta pek sarmıyor öğrenince süper acayip epic win oluyor bazen.Baseniz adamlarla doluyken 1 hatalarında oyun çeviriyorsunuz çok zevkli oluyor 1.5 saat falan da sürüyo yani acayip vakit öldürüyor :grin:

Büyük harita 30-45 dk sürüyor normalde sende bir gariplik var herhalde :mrgreen:
 
Back
Top Bottom