En iyisi 5li takım, bizim mahallede 5 kişi atıyoruz, kimse jung olmak istemiyor ama olsun.ErkutErdem said:Bot atma bağımlılık yapıyor insanların oyun içi salaklığını çekmek istemediğim için 400 bota karşı oyunum var 500 normal hesapla artık![]()
En iyisi 5li takım, bizim mahallede 5 kişi atıyoruz, kimse jung olmak istemiyor ama olsun.ErkutErdem said:Bot atma bağımlılık yapıyor insanların oyun içi salaklığını çekmek istemediğim için 400 bota karşı oyunum var 500 normal hesapla artık![]()
Habire team ranked atın. Ward ödülünü acarsinizCpt.Ghost said:En iyisi 5li takım, bizim mahallede 5 kişi atıyoruz, kimse jung olmak istemiyor ama olsun.ErkutErdem said:Bot atma bağımlılık yapıyor insanların oyun içi salaklığını çekmek istemediğim için 400 bota karşı oyunum var 500 normal hesapla artık![]()
Henüz 30 olan yok, 25 civarı herkes.ErkutErdem said:Habire team ranked atın. Ward ödülünü acarsinizCpt.Ghost said:En iyisi 5li takım, bizim mahallede 5 kişi atıyoruz, kimse jung olmak istemiyor ama olsun.ErkutErdem said:Bot atma bağımlılık yapıyor insanların oyun içi salaklığını çekmek istemediğim için 400 bota karşı oyunum var 500 normal hesapla artık![]()
5.13'de düzeltildi o.Kierra said:Hatta normal ezrealdan daha bir ağır geliyor oynarken, o yüzden buzul ezreal ile giriyorum bazen.
Drophack ayrı ddos ayrı serverdan yada yerel bir internet sunucusundan dolayı oyundaki çoğu kişinin oyununun gümlemesi ayrı.Neutron!1! said:Harbiden ya. Westten sürekli ddos yeniliyomuş
Kolay birşey demiyorum zaten. Duyduğuma göre westteki serverlara saldırıyolarmış. Tabi ne kadar doğrudur oda ayrıPalamedes said:Ddos öyle kolay bir şey değil.Onu yapıcak elaman az zaten.Bana denk gelmedi.3 sene oynadım.