• We'll be making a number of structural changes to the forums on Wednesday, 06.12.2023. No downtime is expected. Read more here.

League Of Legends | 6. Sezon

Sezon 6'da Hangi Ligdesiniz?

• Bronz

Votes: 10 8.0%
  • Gümüş

Votes: 9 7.2%
  • Altın

Votes: 15 12.0%
  • Platin

Votes: 7 5.6%
  • Elmas

Votes: 11 8.8%
  • Ustalık

Votes: 2 1.6%
  • Challenger

Votes: 37 29.6%
  • 10 dereceli maç oynamadım

Votes: 34 27.2%

• Total voters
    125

Users who are viewing this thread

Baki olan gönüllerde olanıdır. Sen bu foruma üye olduğunda benim fakem olduğunu zannettiklerini ve az kalsın banlanacağını söylemiş miydim? :razz:

Övünüyor birde senin kötü ünün yüzünden gidiyordu güzelim üyelik,geçmişin trolü gelmiş başımıza abi oluyor şimdi

2nldd6v.jpg
Bir zevktir zilean

Al işte ya. Pant free Yasuo free Nocture free. Bu ne lan. Duyacaklarımı bilmiyor muyum ben ? "Freeci bebe bu ***"

...

Hep size mi denk geliyor böyle tipler? Nedense ben oynarken "başka nerede deneyeceksin ki?" diyorlar. :grin:
Nocturne deneyeyim, ona counter jungle atmak için yürek yemiş olmak gerekiyor. :grin:
Bir de Jungle Shen çok güzel oluyor. Gankleri iyi, campları temizleyişi de hızlı.

samurayahmet said:
3150'yi biriktirdim sonunda. Agresif sup için Blitz mi önerirsiniz Karma mı?
Meta değişti mi bilmem ama en son blitz epey kötü durumdaydı, karma ise bayağı güçlüydü ama nerflemiş bile olabilirler hiç bilmiyorum şu an.

Blitzin karşısına Morgana alırsan hiçbir şey yapamaz.Agresif support istiyorsan dahada biriktir Thresh yoksa Thresh al.

Tavsiyeler için sağ olun. Karma almış bulunmaktayım. Az önce ilk oyunumu attım Karma ile. 4/1/11 di galiba. Direk sur verdiler. Ulti+Q attın mı adamın yarı canı gidiyor başlarda. Sonlara doğru zaten ulti spamlıyorsun resmen. W adam yakalamak için birebir. E'sinin hedefe hareket hızı vermesi de ayrı bir güzel.

Kont Dooku said:
Blitzin karşısına Morgana alırsan hiçbir şey yapamaz.Agresif support istiyorsan dahada biriktir Thresh yoksa Thresh al.
Tresh düşünüyordum da aslında, girdiğim oyunlarda fenerin ne işe yaradığını bilmeyen çok ADC ile karşılaştım. En azından Silver'a kadar düşünmüyorum Tresh.

Kont Dooku said:

Tresh'in karşısında Morgana varsa Tresh'te birşey yapamaz.

Acemiyse önceden basar E'yi, yer. Değilse de büyü hasarı vurabilen bir ADC ile telafi edilebilir ya da pasif oynanır. :grin:

Erozbey said:
Kont Dooku said:

Tresh'in karşısında Morgana varsa Tresh'te birşey yapamaz.

Morganaya karşı çoğu support birşey yapamıyor.Ben çoğu oyunumda banlatıyorum onu.

Takıma mana bulmayın, gelişemezsiniz diyenlere itafen.Adamlara düzgün oynayın diyorum sanane diyorlar.Dravenın ultisine ölmüşüm çık demişlerde çıkmamışım diye ana bacı soy sop bırakmadılar ki ben onların o kadar malca şeylerine karşı 1 kere bile küfür etmemişim.

Back
Top Bottom