Currently viewing this thread:

Version number
e1.5.9
Branch
Beta
Modded/unmodded
Yes, but I removed mods.

erden520

Recruit
WB
Bi kaç save'imde de bu sorun oldu. Oyunda 1500-2000. günlere gelip oyun baya ilerlediğinde ortaya çıkıyor. 20 fps'e sabitleniyor hatta bazen daha aşağıya iniyor. Ama sadece haritada oluyor arayüzde, savaşlarda, şehirlerde vs. olmuyor. Modlar vardı ondan mı diye kaldırıp dosyaları doğruladım yine değişmedi. Modlar da oyunu fazla etkilemeyen modlardı zaten armor falan. Versiyonu değiştirdim yine değişmedi. Bilgisayarımdan dolayı olabilir mi diye aynı save'i Geforce Now'dan denedim onda bile değişmedi. Yeni save'lerde böyle bi sorun oluşmuyor. Normal bi şekilde oynarken ortaya çıkması tuhaf. Ve daha önceki save'imde de oldu. İsterseniz save'i gönderebilirim. Belki herkeste olan bi sorundur. Yardımcı olmak isterim.
 

momo1

Veteran
M&BWBWF&SNWVC
Bilgisayarınızın özellikleri nelerdir?

işletim sistemi:
İşlemci:
Grafik kartı:
Rasgele erişim belleği:
Güç Kaynağı Ünitesi:
 

MArdA TaleWorlds

Community Support
M&BWBWF&SNWVC
Save dosyanızı iletebilir misiniz acaba?
upload.taleworlds.com üzerinden bu konunun bağlantısı ve kullanıcı adınızla birlikte atarsanız bulabiliriz.
 

erden520

Recruit
WB
I believe I have the exact same problem here: https://forums.taleworlds.com/index...tooltip-is-not-displayed-vs-displayed.441054/

FPS drops in late game. Something triggers it and make a 30 FPS drop. Maybe related to UI since displaying tooltip will get the FPS back.
Yes this is same problem. But yours decreased 120 to 90. Mine is decreased 60 to 20 fps. Because my pc is garbage(1050 ti). I tried same save even on Geforce Now and it is same. On UI, battles, sieges etc. it is normal. But on the campaign map it is 20 fps. Some bugs causing it probably. Not about pc.
 

erden520

Recruit
WB
I believe I have the exact same problem here: https://forums.taleworlds.com/index...tooltip-is-not-displayed-vs-displayed.441054/

FPS drops in late game. Something triggers it and make a 30 FPS drop. Maybe related to UI since displaying tooltip will get the FPS back.
Oh bro i just checked your video again and tried it in my save and yes when i move cursor to town or something it returns to 60 fps again. This is exactly same problem. I can't play with 20 fps it is so annoying. I hope they will fix it with a hotfix quickly.
 

Gadheras

Regular
Thought it was due to a huge amount of bandit parties on my map slowing things down, but then I learned of this too. Funny though, if you keep the pointer on your party as you move so the tooltip stays open your fps will be all good. Just moving on the map and keep tooltip on your party active at all time is like circus acrobatics...
 

erden520

Recruit
WB
It should be easy to fix. Even we can fix it temporarily by moving cursor to town or etc. And this issue exists for a really long time. It makes the game completely unplayable.
 

erden520

Recruit
WB
No news bro. I'm still waiting for next patch. It will be published in a few days I think. I hope they fixed it. Completely unplayable, especially if your PC is garbage.
 

Gadheras

Regular
No news bro. I'm still waiting for next patch. It will be published in a few days I think. I hope they fixed it. Completely unplayable, especially if your PC is garbage.

Yeah well, good luck to those that want to upgrade their gfx cards these days...
 
Top Bottom