Laptop Önerisi

Users who are viewing this thread

VaSiLiDeaN

Arkadaşlar yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum. Kaliteli ve uzun süre dayanabilecek bir oyun laptobu. İnternetten araştırdım ancak 6000 liralık oyun canavarları için yapılmış bütçemi çok aşan ürünler buldum. Nerede ne şekilde arıyacağımıda bilmiyorum laptoplar konusunda pek bilgim yok. 2500 lirayı geçmeyen oyunları kasmadan ve yüksek grafikte (full değil yüksek) oynayabileceğim uzun süre dayanabilecek ve önümüzdeki 2-3 yıl içinde çıkan oyunlarıda sorunsuz çalıştırabilecek uygun bir ürün arıyorum. Şimdiden teşekkürler...
 
Tam bir oyun bilgisayarı.Kuzenim bunu kullanıyor ve çok memnun.En yüksek ayarlarda oynuyor.3 yada 4 yıl idare eder seni.Sonrasında ayarları orta düzeye alırsın. :smile: Sanırım 2500 ü biraz geçiyor.

http://www.merlininkazani.com/Oyunun_Krali_MSI_GT680-oyun_donanim-40526p1.html
 
eğer gerçek bir bilgisayar istiyorsan 2000$ dan dell markası olan alienware  :mrgreen: herkes bilir değil mi o bilgisayarı
















 
Ben bilmiyorum laptoplar hakkında kim kimin nesidir hangisi daha iyidir bilmiyorum.
 
Del Eliyınvör'de tek geçerim :smile:
Şu ana kadar görebileceğiniz über düper bir oyun canavarı.Aynı şekilde sabahlara kadar oynayanlar için de birebir,özel klavye aydınlatması ve diğer parçalardaki kırmızı veya yeşil LED'ler oyunu karanlıkta daha iyi oynamanızı sağlıyor.

http://www.alienware.com/
 
hmm peki teşekkürler. Bir bakıcam. Fiyatlar ne alemde? :grin: Birde alienware serinin adımı yoksa direk bilgisayarmı?
 
Laptop. 2000 dolar demiş arkadaş? İşte benim 2500-300 liralık bütçem var tam geliyo. Birde alienware serinin adımı yoksa tek bilgisayarmı?

 
4000 tl yi geçmesi için doların 2.0 olması gerek ki 1.7 yani 3500 lira civarı gene bütçemi aşıyor :grin: Aileden
500 lira falan koparabilirsem iyidir :grin:

Neyse alienware aklımda bulunsun. Birkaç gün daha dursun belki başka öneriler gelir.

EDIT: Alienwareyi sildim kafamdan Türkiye`de yokmuş Amerika`dan getirtmek lazımmış. O kadar da heyecanlandırdınız beni  :???:

EDIT2: alın size 2 canavar : http://www.fokusbilgisayar.com/asp/index.asp özellikle fiyatlara bakın.
 
Back
Top Bottom