Lanet Olası 'TEOG' :(

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Serıfsky

Knight
Evet arkadaşlar herkese iyi günler. Sizlere danışmam gereken bir durum var çok kötüyüm. Yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim.Bildiğiniz üzere 8. sınıflar bugün ve dün olmak üzere 2 tane TEOG sınavına girdi.Çıkan cevaplarda 12 yanlışım çıkıyor.
1 Türkçe 5 Matematik İnkilap hepsi doğru , Din 1 , Fen 2 , İngilizce 3
Annemle kavga ettim. İlk başta sınav iyi geçti dedim ancak böyle bir sonuç görünce kadın çıldırdı ve bağırmaya falan baladı bende bağırdım ağzımdan kötü sözler çıktı. Gelecek benim geleceğim sana ne oluyor yeter dedim çıktım arkadaşın evinden yazıyorum. Eve gitmemeyi düşünüyorum 2-3 gün

Sizce ne yapmalıyım? Çok kötü hissediyorum , üzgünüm. Annem aradı 2-3 kez bakmadım. :sad:

Nikola Tesla said:
Anneni ara ve ona neler hissettiğini tatlı dille söyle. Anneler çocuklarına uzun süre sinirli kalamaz.
Orası öyle de kardeş. Evden gidiyorum ben dediğim zaman hiç bir şey demedi. Gurur yaptım aramamak için.
Yani bir lanet sınav yüzünden oğluna böyle yapması koyuyor be usta.

İyi de bu kızılacak bir sonuç değil ki. Oxford'luk bir çocuk mu istiyor annen?

O kadar yanlışla buranın en iyi lisesine gidersin.  (ilçe çapında tabi)

Mersin yakınlarındaysan gel 2-3 gün bende kalabilirsin. Ya da hiç uğraşmaz annenin yanına gidersin.

-Skywalker- said:
İyi de bu kızılacak bir sonuç değil ki. Oxford'luk bir çocuk mu istiyor annen?
Bilmiyorum galiba öyle. Anneme dedim ki ''Matematik zordu. Benlik bir şey değil öğrencilerin yarısı öyle yapmıştır benden ne bekliyorsun ki?'' dedim. Klasik bir cevap aldım kardeş '' Banane diğerlerinden'' .
Kimmer said:
O kadar yanlışla buranın en iyi lisesine gidersin.  (ilçe çapında tabi)

Mersin yakınlarındaysan gel 2-3 gün bende kalabilirsin. Ya da hiç uğraşmaz annenin yanına gidersin.
Sağol kardeş de Adana'dayım ben. Arkadaşım da kalacağım. Annesiyle konuştuk

Ulan benim notlar böle olcaktı varya sbs'den ailem beni 1 hafta'lık avrupa gezisine çıkartırdı be.:razz: (Şaka maka neresi kötü bu notların ilginç.:???:)

BanırlordcuJohn said:
Ulan benim notlar böle olcaktı varya sbs'den ailem beni 1 hafta'lık avrupa gezisine çıkartırdı be.:razz: (Şaka maka neresi kötü bu notların ilginç.:???:)
Bilmiyorum kardeş kötüymüş işte öyle diyor. Ağzıma geleni söyledim yemin ederim.

Ben de 6. ve 7. sınıftayken çok çektim bundan. Eve geri döneceğinden emin olduğu için sesini çıkarmamıştır. 12 yanlış çok fena değil bence(sizin sisteminizi bilmiyorum ben). Anneni ara ve onunla konuş. Alttan almaya çalış.

Uyarı: Siz iletinizi yazarken yeni bir ileti daha gönderildi. Gönderilen iletiyi incelemeniz önerilir. X 3 (sakin olun)

Nikola Tesla said:
Ben de 6. ve 7. sınıftayken çok çektim bundan. Eve geri döneceğinden emin olduğu için sesini çıkarmamıştır. 12 yanlış çok fena değil bence(sizin sisteminizi bilmiyorum ben). Anneni ara ve onunla konuş. Alttan almaya çalış.

Uyarı: Siz iletinizi yazarken yeni bir ileti daha gönderildi. Gönderilen iletiyi incelemeniz önerilir. X 3 (sakin olun)
İlk TEOG'dan 462 almıştım ama bu sınavda 450 civarı bekliyorum alabilirsem tabi yine de istediğim lise tehlikede.

Cloudy said:
Nikola Tesla said:

İlk TEOG'dan 462 almıştım ama bu sınavda 450 civarı bekliyorum alabilirsem tabi yine de istediğim lise tehlikede.

Çok dert etme. Liseye geçtiğinde bunlar sana çok saçma gelecek zaten.

Annen nasıl kızdı anlamadım.Ben bu kadar az yanlış yapsaydım eğer benle gurur duyarlardı evin reisi falan ilan ederlerdi heralde.

Emin ol annen de pişman olmuştur, sonuçta sen de önemli bir sınav geçirdin ve bu lafları söylediğinde üzerinde onun stresi vardı. Bunu annen de tahmin etmiştir. Tavsiyem geceyi arkadaşında geçirme, gece eve gelmemek araya soğukluk koyar. Ara özür dile, stresli olduğunu falan söyle kesinlikle o da hemen yumuşayacaktır.

Edit: Annen nasıl kızıyor diyen arkadaşlar, çocuk başarılıysa tabii ki kızacak. "Ben o notu alsam annem şöyle ödül verirdi böyle sevinirdi" kafalarına hiç gerek yok sadece biraz anlayış :wink:

Hepinizi seviyorum sağolun kardeşler içimi rahatlatıyorsunuz.
İnşallah olayı çözerim siz önerilere devam etseniz ya bir kaç farklı şey yapabilirim belki

Cloudy said:
İnşallah olayı çözerim siz önerilere devam etseniz ya bir kaç farklı şey yapabilirim belki

Anneni arayıp konuşmadan bu işi çözemezsin.

Kimmer said:
Deden,Halan filan bunlara git. Akrabalarında ara bulucu olabilir.
Bu iş yaş onlar hemen söylerler gelir annem yanıma. Nerde olduğumu bilmesini istemiyorum.
Nikola Tesla said:
Cloudy said:

Anneni arayıp konuşmadan bu işi çözemezsin.
Yok kardeş ben gurur yaptım aramam

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom