Lance Kullanýmý (Soru)

Users who are viewing this thread

zlorwf

Recruit
Ben bu lance ile yapýlan özel vuruþ stili bir türlü beceremedim. Mause'u basýlýmý tutacaðýz yoksa çarpýþmadan önce býrakacakmýyýz? Kýsa bir þekilde anlatabilir misiniz? Yardým için þimdiden teþekkür ederim..

Mouse düðmesine hiç basmaman gerekiyor. sað ya da sol düðmeye basmadan atýný maksimum surate getirince adamýn mýzraðýný indirecek. Ondan sonra mýzraðý atý döndürerek isabet ettirmeye çalýþacaksýn.

Bol þans... :wink:

ben basýnca mýzrak geriliyor sanýordum ve tam adama yaklaþýnca mýzrak mesafesinden dibine girmeden býrakarak saldýrýlýyor zzannediordum :smile:

Ewt avatarýn "biraz" büyük gibi... Ayrýca Avatar'ýnýn Kasksýz ve Ýmparator'a benzemeyen bi Space Marine olmasý da ilginçmiþ...

ya arkadaslar koymayýn kocaman avatar sayfyý indirmekten parmagim kanýycak

son versiyonda (0.632) polearm kullanýrken dikkat edin, hareketi iki hamlede yapýyor. birinde ileri doðru hafif götürüyor diðerinde.. ee sokuyor:grin:

sokma kýsmýnda adama denk getirin, hafif ilerlemede getirirseniz 0-1-2 damage falan veriyosunuz. bir de atla iyice koþup basýlý tutun ki daðýtýn ortalýðý speed bonus alýn

great lance kullanýn tavsiyemdir. eski çaðlarda þu þovalye savaþlarýnýn yapýldýðý mýzraklardan yani. hýzlanýnca, karakteriniz mýzraðý aþaðý eðer ve eðer karþýnýzdaki düþmana isabet ettirirseniz hiç kurtuluþu yoktur :smile:

Ben polearm yerine iki elli bir ... bir... uff adýný unuttum. Voulge deðil de. Kh.. khhhh.....khergit. yok olmadý:p

neyse iþte bi silah var o tarz onu kullanýyorum. kalkanlara bonusu da var ve oldukça iyi reach'i var. dark knightlara tereyað muamelesi yapýyor öyle diyeyim:grin:

bardiche demeye çalýstýn heralde bu arada ok en fazla kaç oluyor(benim 364)

bosver zaten sýkýntýdan eski oyunu sildim çok kolaylasmýstý:sad: simdi swadian oldum(nefret ediyorum ama oldum)çünkü crossbowcu almak için :smile: bir de good al'de oynadýgýn zaman bardiche yavas kalýyor önerim balanced sword of war,hem çok daha hýzlý hem daha güçlü.

þimdi war axe sanýrým aldým 41c speed 90larda reach 120lerde bayaðý iyi bir silah. bir de kesinlikle swadian sharpshooterlar MÜTHÝÞ!!!
çok korkunçlar ya heheh. bi kere head shot yaptý bana yanlýþlýkla tek vuruþta indirdi plate armor great helm 71 hp kaç vurdu tam hatýrlamýyorum ama aman dedim.

ben yeni oyun açtým glaive kullanýyorum polearm ama yerde de ise yarýyo

Lance kullanýrken iki atak tipi vardýr;

1) Atak tuþuna hiç basmadan atýnýz ile yeterince hýzlanmak ve ata yön vererek lance'in ucunda demir tokmaðý rakibe vurmak. (At yavaþ giderken karakter lance'i yukarýda tutuyor hýzlandýkça öne doðru tutuyor ve sabitliyor.)(Uyarý: Bu atak türünde rakibe ölümcül bir hasar verilir fakat rakibi hedeflemek kolay deðildir.)

2) Yada ata binmediðiniz zamanlarda veya at henüz o kadar hýzlanmadýysa atak tuþuna basýlý tutun bu sýrada karakter lance'i geriye doðru çekecektir atak tuþunu býraktýðýnýzda rakibe karþý atak yapacaktýr (Uyarý: bu atak þekli çok yavaþtýr.)

Paladin said:
Lance kullanýrken iki atak tipi vardýr;

1) Atak tuþuna hiç basmadan atýnýz ile yeterince hýzlanmak ve ata yön vererek lance'in ucunda demir tokmaðý rakibe vurmak. (At yavaþ giderken karakter lance'i yukarýda tutuyor hýzlandýkça öne doðru tutuyor ve sabitliyor.)(Uyarý: Bu atak türünde rakibe ölümcül bir hasar verilir fakat rakibi hedeflemek kolay deðildir.)

2) Yada ata binmediðiniz zamanlarda veya at henüz o kadar hýzlanmadýysa atak tuþuna basýlý tutun bu sýrada karakter lance'i geriye doðru çekecektir atak tuþunu býraktýðýnýzda rakibe karþý atak yapacaktýr (Uyarý: bu atak þekli çok yavaþtýr.)
bence lanc kullanýmý hiç yavas degil bunu hýzlandýrmak için agility'nizi arttýrabilirsiniz ayrýca ben her zaman couched lance kullanýyorum digeri 1 vurusta öldürmüyor

Great lance in bir vuruþta 220 vurduðuna þahit oldum (ben vurdum daha doðrusu) Ama kýlýca göre bir hayli yavaþ

Back
Top Bottom