L'aigle %100 Türkçe Yama

Hangi modun çevrilmesini istiyorsunuz? (6 Nisan Cuma gecesi son.)

  • Prophesy of Pendor

    Votes: 16 30.8%
  • Vikings Conquest(Şimdiye kadar %70'i çevrilmiş DLC'nin)

    Votes: 8 15.4%
  • ACOK

    Votes: 7 13.5%
  • Diplomacy (Güncelleme)

    Votes: 4 7.7%
  • Warsword Conquest

    Votes: 8 15.4%
  • Nova Aetas

    Votes: 7 13.5%
  • Perisno

    Votes: 2 3.8%

  • Total voters
    52

Users who are viewing this thread

Yoğunluk dönemi geçtikten sonra yeni çeviri çalışmalarına başlayacağız. Başlayacağımız zaman yeniden oylama yapılacaktır
 
OliverQueen~ said:
Arkadaşlar Kantinoma ile daha önce belirttiğimiz gibi sözümüzü tutup 15 Mart günü çeviriyi yayınlamış bulunuyoruz.  :smile: İlk iletide linki bulabilirsiniz, kurulum da içinde yer alıyor. Okul yoğunluğu gecikmeye sebep olmasaydı 26 Şubatta yayınlayacaktık fakat geç olsun güç olmasın. Çeviriyi beğenip modu keyifle oynamanızı umuyoruz. :razz:
Elinize emeğinize sağlık. Sabırla beklediğimize değmiştir. Gerçi fazla bekledik sayılmaz ama vazgeçmediğiniz için Teşekkürü borç bilirim.
 
Bu çeviriyi hatasız bir şekilde kullanmak için;

http://www.moddb.com/mods/laigle/downloads Buradan 1.3 versiyonunu indirip, üstüne 1.4patch yükleyip son olarak da 1.4.1 hotfix yüklemeniz gerekiyor.

Öncelikle desteğiniz ve güzel yorumlarınız için teşekkürler.  :razz: Test etmek için neredeyse hiç vaktimiz olmadı. Hataları bu konu altında belirtirseniz onları da elden geçirebiliriz.
 
O font sorununun oluşmaması için kurulumda belirttiğimiz gibi Font dosyalarını yerlerine atman gerekiyor. Ama bir kontrol edeyim baştan yine de. Warband sürümün 1.173 mü ve L'aigle 1.4.1 mi kullanıyorsun?

+++
Tekrar kurulumda anlattığım gibi kurdum sorun yok. Tekrardan kur. Başkası da font sorunu yaşarsa kuruluma tekrar bakmasını tavsiye ederim.
bBaok8.png
 
Türkçe yamanızı ve modu Mount Blade Warband Türkiye Grubunda paylaştım 60a yakın indirme aldı ve çok sevildi.Çok teşekkürler.
 
Efe Bozkurt said:
Hayırlı olsun! Uzun zamandır bekliyordum. Elinize sağlık.
Teşekkürler :smile:

McY4r4L1 said:
Türkçe yamanızı ve modu Mount Blade Warband Türkiye Grubunda paylaştım 60a yakın indirme aldı ve çok sevildi.Çok teşekkürler.
Rica ederim :smile: Grubun linkini özelden atabilir misin bana da?
 
Rhotromir said:
Eveeettt, sırada Warsword Conquest var dimi.?
Bu aralar gerek okul gerek işlerimiz yoğunluğundan dolayı şimdilik yeni bir çalışmaya başlamayacağız. Başlayacağımız zaman tekrardan oylama yapılacaktır.
 
eneskurt1 said:
Çeviri biizzaat denedim . Başarılı olmuş . Yenı projelere darısı :grin:
Teşekkürlerimizi sunarız. Diğer modlarıda sırayla çevireceğiz.
 
Back
Top Bottom