lütfennn yardımmm....!!!!! :(

Users who are viewing this thread

roDimus

arkadaslar öncelikle s.a hayırlı forumlar...

ben mount&blade 1.011  var ve sword of democles modunu indirdim kurdum oyuna başladım ..

şöyle bir sorun var ;;;

sancağımı seçtikten sonra ilk hangi kaleyi yada şehri kuşatırsam krallığımın adı o şehir yada kale oluyor örneğin::

kingdom of suno , kingdom of rivacheg vs.vs.vs

ben bu krallık adını değiştirebilir miyim ? örneğin ,,,,,, kızıl krallığı , abyss krallığı vs.vs

arkadaslar lütfen yardımcı olun gerçekten çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

allaha emanet olun... :smile:

Yuhh bea

Olum sen hiç search yapmazmısın  Mod geliştirmelerine gir modlama derslerine gir orada K.O(combat kit eklendi)....
die konu var ona gir orada yazıo ama native ve diğer modlarda olmuor bu...

Kos o konuya kos serach yap birazda beleşe kaçma

roDimus said:

ben mount&blade 1.011 full versiyonu var ve sword of democles modunu indirdim kurdum oyuna başladım ..

şöyle bir sorun var ;;;

sancağımı seçtikten sonra ilk hangi kaleyi yada şehri kuşatırsam krallığımın adı o şehir yada kale oluyor örneğin::

ben bu krallık adını değiştirebilir miyim ? örneğin ,,,,,, kızıl krallığı , abyss krallığı vs.vs

arkadaslar lütfen yardımcı olun gerçekten çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

Full versiyon derken ?

Sir Peter said:
roDimus said:

ben mount&blade 1.011 full versiyonu var ve sword of democles modunu indirdim kurdum oyuna başladım ..

şöyle bir sorun var ;;;

Full versiyon derken ?

Bak bende merak ettim sen şimdi crack mi kullanıom demek istiyon bu oyunun tam sürümü yok sadece serial ve crackle tam sürüm yapabilirsin ( bu arada crack kullanmayın olum neyinize yarıcak ne karınız olucak )

SancarHan03 said:
Yuhh bea

Olum sen hiç search yapmazmısın  Mod geliştirmelerine gir modlama derslerine gir orada K.O(combat kit eklendi)....

Birader 1.Niye adama sert davranıyorsun 2.Adamın dediği modlama dersleriyle alakalı deil iyicene oku :xf-mad: adam tam yerine bi soru sormuş bu modu oynuorm ama ilk hngi kaleyi feth edersem ismim o kalıyor sonradan deiştirebilirmiyiz gibisinden bi soru sormuş.

Arkadasım simdi soruna geçiyorum,Gaalba hep öyle kalıyor yada bayrağa bağlı diye biliyorum neyse kolay gelsin umaırm biri cevaplar.

lütfen yardım edin arkadaslar krallık ismini istediğimiz gibi düzenliyebiliyor muyuz...?

crack değil lisanslı (cerial)...!

bu arada faction a girdiğim zaman native/langues/faction orda bir sürü takım var kara şovalye zombiler kara kergitler vsvs.

ben oyunda her yer ialdım ama ne zombiler ne kara şovalyeler nede kara kergitler çıktı onlar nedir?

[HoLy] said:
SancarHan03 said:
Yuhh bea

Birader 1.Niye adama sert davranıyorsun 2.Adamın dediği modlama dersleriyle alakalı deil iyicene oku :xf-mad: adam tam yerine bi soru sormuş bu modu oynuorm ama ilk hngi kaleyi feth edersem ismim o kalıyor sonradan deiştirebilirmiyiz gibisinden bi soru sormuş.

Arkadasım simdi soruna geçiyorum,Gaalba hep öyle kalıyor yada bayrağa bağlı diye biliyorum neyse kolay gelsin umaırm biri cevaplar.

Ben sert çıkışmış olabilirim ama şuna bakmanı isterim search yaparsan bunu bulursun

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,50576.15.html

gir bi ne yazıo orada krallığınıza isim verme

onun yazdığı konuda onla ilgili bu arada haberin olsun

bu arada crack kullanmıo olabilirsin o sadece bir seçenekti be kimseyi crack kullanıon die yargılamam

SancarHan03 said:
Bak bende merak ettim sen şimdi crack mi kullanıom demek istiyon bu oyunun tam sürümü yok sadece serial ve crackle tam sürüm yapabilirsin ( bu arada crack kullanmayın olum neyinize yarıcak ne karınız olucak )

Crack aslında kullanılmaması gereken bir şey bencede.Ama ne yararınız,ne karınız olacak dersen adama salak derler.Yanlış anlamayın crack e karşıyım.Mount Türk oyunu olduğu için ben de orjinalini aldım.Ama gidip Gta IV için 90 tl vermektense Crack yaparım.Çokta büyük karım olur.

Bende zaten bu oyun için dedim ki Fifa 2007 de fln diğer herşeyde bnde crack kullanıom Ama hiç bi türk oyununda kullanmam

Bu arada buraya girersen bulabilirsin nasıl yapıldığını ilk baştaki sert çıkışım yüzünden özür

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,50576.15.html

Arkadaşlar diğer oyunları da crack ile oynadığınızı belirtmek, paylaşmak ve istemek yasak bu forumda, çünkü burası bir şirketin oyununun resmi forumu. Ayrıca yasadışı birşey yapmamış olsanız da, forumda crack muhabbeti pek hoş karşılanmaz ve ceza sebebi diye biliyorum. Lütfen biraz daha dikkatli olun.

bu arada arkadaslar oyunda aldığımız sancağı bir daha değiştirebiliyor muyuz...??

ve ayrıca bende sword of democles modu var bir sürü uygarlık gösteriyor native/langues/faction da kra kergitler kara şovalyeler zombiler felan ama hiç biri yok oyunda o nedir??

SancarHan03 said:
xD nese orada her şeyi bulabilirsin her konu açmadan once search yap oke  :wink:

sen millete karışacağına türkçeyi öğren oke?

bu arada arkadaslar oyunda aldığımız sancağı bir daha değiştirebiliyor muyuz...??

ve ayrıca bende sword of democles modu var bir sürü uygarlık gösteriyor native/langues/faction da kra kergitler kara şovalyeler zombiler felan ama hiç biri yok oyunda o nedir??

bu sorularımı da cevaplandırırsanız çok sevinirim dostlar ??? :smile:

Kodlarla oynamadığın sürece değiştiremion

Yawf Antifiriz sen nie benle itişin bnm senle alıp veremediğim bişi yok forum açtım berbat dein hoşgördük kısalmayla yazı yazdık türkçeyi oğren dedin  ama istersen bundan sonra atacağım her mesaj  Türkçe yazım kurallarına ve imla kılavızuna gre yazabilirm

hangi kodlarla oynayacaz onuda söylesen???

bir sürü görmediğim birlikler var onlar ne zaman çıkacak

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,60046.0.html linkine girersen bulabilirsin  :wink:

Eğr yapamadım yada ben anlamıyorum diyorsan buradanindirebilirsin içinde kurulumu var  :wink:

http://rapidshare.com/files/253009974/Sancak_De__287_i__351_tirme.rar.html

Görmediğin Beylikler Çıkmayacak. :grin: Nedenini ben de bilmiyorum :grin:.

Spoiler Koymamın Nedeni : Antifiriz'e cevap yazmak.

Antifiriz said:
iyi o zaman imla kurallarına gre yaz oke?

Tamam.Ama o zaman sen de düzgün yazmayı öğren bence.Türkçe'de "gre" diye bir kelime yoktu yanlış hatırlamıyorsam.Ve "oke" de İngilizce bir kelime değil mi?En iyisi sen de öğren Türkçe'yi.Laf  atmak kolay tabi.

Not: Antifiriz Benimle ne alıp veremediğin var. Metehannica ile MUBAGS a dönüşeceğiz.
Not 2 : Mubags sen olacaksın bu durumda.

Back
Top Bottom