Lütfennn Lütfen yardım edin lütfn

Users who are viewing this thread

cixmert

Banned
nolur arkadaslar oyuna girince bölyle bir hata veriyor...

File Corrupted.The İs program has been minipulated end mybe it's infected virus on craked.The is file won't work anymore

Diyor lütfen yardım edin lütttfen

ya ben counter sxe falan yok en son oyuna girdim module systemle oyuna kılıc ekledim sonra yarın girerken bunu demeye basladı offfff offff

flood için cok özür dilerim ama surda adm sorununu getirmiş ve sorunu cözülmüş

ingilizce ama :S

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,57294.0.html

Verdiğim linkte de çözüm yok. 10 dakikadır bu hatanın çözümünü araştırıyorum. Bulabildiğim tek "evreka" anı ise oldukça salakça:

KuJIer said:
I found a solution it's kinda crappy but whatever
copy the installed game to a disk and then you can play from the disk  :mrgreen:
that is all but still I need a better solution if someone will find out tell me

Kurulumu yaptığın klasörü cd'ye yazdırınca, cd üzerinden oynanabiliyormuş. Bir başka postunda flaş disk, memmory stick vs. gibi şeylerde işe yaramadığını, sadece cd üzerinden olduğunu söylemiş. Şimdilik başka bir yol bulamadım.

cixmert said:
yani ben bunu cd ye cekip mi oynuyucam??

Çift post atmanın bir faydası yok. Sorun genelde mod kurduktan sonra ortaya çıksa da bazen tertemiz kurulumlarda da baş gösterebiliyormuş. En akılcı yaklaşım exe dosyasını antivirüs yazılımlarının kurcalaması sonucu dosya yapısının bozulduğunu söylüyor ancak antivirüs programını kapatmak, oyunu silip yeniden kurmak, hatta bilgisayara format atmak (oha?) bile aynı sorunu çözememiş. Ben İngilizce forumun yalancısıyım. Bulabildiğim tek çözüm yolu ise bu.

Daha açıklayıcı şekilde anlatayım. Mount&Blade'i kurduğun klasörü (örnek: C:\program files\mount&blade\ ) bir cd'ye kopyalayıp uygulama dosyasını (mount&blade.exe) dosyasını cd'den çalıştırman gerekiyor. Şimdilik böyle idare et. Eğer yeni bir şey bulursak yazarız buraya.

Bu arada antivirüs programını güncelleyip sistemini virüs, malware taramasından geçir.

antivirüsüm yok suanda birde olmuyor acılmıyor cd den oyun dvd de cekdim tıklıyorum baslamasına olmuyorr

çok saçma cd ye çekmek bence oyunu sil yeniden kur belki ingilizce forum doğru söylemiyordur? (kptortamadami alınma :lol: )

aynı hatayı alıyordum bir ara c.r.a.c.k kullanmadığım halde :!: :!: :!:oyunu birkac kere tekrar yuklememden sonra duzeldı

En iyisi virüs taraması çıkan tüm virüsLeri kesinLikLe siL oyunu tekrar yükLe eğer gene açıLmazsa oyunun kLasörünü faLan siL kuruLumu dahiL kotaLı değiLsen tabi 380mb ' ı tekrar yükLe ..

DarkALonee said:
En iyisi virüs taraması çıkan tüm virüsLeri kesinLikLe siL oyunu tekrar yükLe eğer gene açıLmazsa oyunun kLasörünü faLan siL kuruLumu dahiL kotaLı değiLsen tabi 380mb ' ı tekrar yükLe ..

Bencede kesın cozumu bu gibi duruyor

Sanırım virüs biLgisayarı esir aLmış arkadaş ortaLarda yok .. :grin:
Buda öteki konudaki gibi oLmasın hani tıkLayamıyor konusundaki gibi .. :grin:

Back
Top Bottom