Lütfen yardım edin !!!!

Users who are viewing this thread

RudeBoy43

Recruit
Arkadaşlar ben mount&blade in 1.011 versiyonunu kullanıyorum ve 1866 diye bir mod indirdim yükledim her şey tamam ama oyuna girerken dolan şeyin sonuna geldiğinde hata veriyor ve hatada şu dosya eksik diyor Textures/banners_e.dds eğer bu dosyayı bula bilen varsa lütfen söyleyebilir mi çok aradım 1 yerde buldum indiricem ama sayfa mahkeme kararıyla kapatılmış lütfen yardım edin !!!!

RudeBoy43 said:
Arkadaşlar ben mount&blade in 1.011 versiyonunu kullanıyorum ve 1866 diye bir mod indirdim yükledim her şey tamam ama oyuna girerken dolan şeyin sonuna geldiğinde hata veriyor ve hatada şu dosya eksik diyor Textures/banners_e.dds eğer bu dosyayı bula bilen varsa lütfen söyleyebilir mi çok aradım 1 yerde buldum indiricem ama sayfa mahkeme kararıyla kapatılmış lütfen yardım edin !!!!
modun kendi versiyoun için oldugunaemin misin?

yok olmuyor kardeş bir dosya eksik olduğu için giremiyorum olmasa olmuycak sancak deli ediyorlar adamı ya of  :x

RudeBoy43 said:
yok olmuyor kardeş bir dosya eksik olduğu için giremiyorum olmasa olmuycak sancak deli ediyorlar adamı ya of  :x

bida indir o zaman.ama ben sana diyim versiyon farklıgından kaynaklanıyor o sanırım

galiba öyle kardeş seni rahatsız edicem ama 1.011 versiyonu için böyle apachili kovboylu bi mod varmı varsa linkini atarmısın ?

evet öle olmuş tekrar indirdem denedim oldu çok teşekkür ederim oyun çok zevkli oldu çok mutluyum sıkmıştı normal mount&blade  :D

Back
Top Bottom