Lütfen yardým, yeniyim

Users who are viewing this thread

Execute

Recruit
Oyun çok güzel olmuþ gerçekten büyük ihitmalle satýn alacaðým.Ancak -gülmeyin ama- bu görevleri yapamýyorum.Örneðin adam diþyorki þurdan þuraya adam geçecek onu tut bana getir.Ancak adamý bulamýyorum.Veya diyoki bana þu kadar savaþ esiri getir.Ama milletle savaþmaya kalkarsam adamým yok bu yüzden yenilmemem imkansýz.Zaten doðru düzgün para yok bi de adam tutmayla falan uðraþýyoruz.
Biþi daha söyleyeceðim.Arenadayken duvarlara çok fazla yaklaþýnca dýþarýsý görünüyor duvarýn içinde.Hemde arenayý seyrederken seyrettiðimiz yerden zýplarsak gene çatýnýn dýþý görünüyor.

anladýðým kadarýyla sana öncelikle para lazým. Bunun için bu forumda hileleri bulabilirsin ya da ticaret yap (gene bu forumda ticaret hakkýnda da tiyolar var) heralde nobleman ý tutsak alma görevinden bahsediosun. para ve adam toplayana kadar görevi alamamaný öneririm. görevde bahsedildiði gibi nobleman þehirden 2 gün içinde ayrýlýyo. nobleman da savaþa katýlýo ama ben de hiç canlý yakalýyamadým. köle tüccarlarýnýn dediine göre adamýn kafasýna sopayla felan vurmalýsýnki esir alabilesin. Bi de iþin yok adamý kendi adamlarýndan savunman gerekio :lol: !!! çünkü onlar nobleman ý öldürüolar. Nobleman ý bulma sorunu yaþýosan karakterine pathfinding yeteneði ver. ya da Bocha yý bul ,kendisi yetenekli bi izci :cool:

Yani uzun iþ diyosun.Oyunun tek sevmediðim kýsmý bu görevler adamlarýn yerini bulamýyorum.Neyse gende saðol.

Biþi daha sormayý unuttum.Tavernadan kiraladýðým adamlarý satamazmýyým?Veya atýyorum kalkansýz olanlara kalkan verebilir miyim?

Tavernadan kiraladýgýn adamlar senin ordunun bir mensubu oluyor.Onlarý disband edebilirsin ancak para karþýlýgýnda satamazsýn. Ordu mensuplarýna istedigin silah yada kalkaný veremezsin ama bunu yapmayý istiyorsan bu konu ile alakalý kucuk bir mod forumda mevcut :wink: .

oyunda iki özel npc var.Bunlarý da orduna katabiliyosun ve onlar birliðine katýldýktan sonra party bölümüne girip bu karakterlerle konuþup istediðin eþyayý verebilirsin(attan kýlýca :wink: )bu adamlardan ilki zendar tavernasýndaki Marnid.Buna bi padded zýrh verdiðinde sana katýlýyo, 2. adam da Rivacheg þehrinin kalesindeki Bocha-bi tutsak,onu satýn alabilirsin- özgür býraktýðýnda da sana katýlýyo.

Nobleman'i esir almak için, elimizde uzun bir baltayla son sürat nobleman'a doðru koþturuyoruz at üstünde. Baltayý mümkün olduðunca aþaðýdan sallayarak adamýn atýný biçiyoruz sonra adamýn üzerinden 4-5 kez geçip bayýltýyoruz. Sopayla falan çok uðraþtýrýyor.

Zor iþmiþ.En iyisi hiç yapmamak.Geçen günde bir görev gördüm.Diyoki bana 5 tane ayakkabý getir.Adam sinir etti.Sadece 2 tane bulabildim.Baþka da yok.Veya gene görevin birinde bana 6 tane vaegir footman getir dedi.2 tane bulabildim.Ama savaþ çýkýnca adamlar terfi hakký kazandý ben de yanlýþlýkla terfi ettirdim.Elimdeki adamlarda öylece gitti.

sidat khan said:
Vaegir kasabalarýnda Vaegir Footman'ler satýlýyor. Oradan alýp goturebilirsin.
Biliyorum ama ben gittiðimde yoktu.Ama o görevi köylü satýn alarak gerçekleþtirdim.Sonra o köylüler terfi ettiler tabi.
Cevap verdiðiniz için teþekkürler.

Arkdaþlar biraz önce bana gene nobleman'i yakala dedi.Bende buldum bunlarý.Saldýrý komutunu verdiðimiz yerde yanlýþlýkla orders your soldier to attack while you stay back dedim.Sonra bi baktým nobleman yanýnda 0/1 yazýyor.Bende tabi bir bayram havasý.Sonra zorla knightlarý falan biçtikten sonra nobleman elime geçti.Yalnýz bu knightlar çok zor ölüyo.Benim askerlerden sadece borcha ve marnid kaldý onlarla 4 tane knight öldürdük.Bi daha vasýfsýz askerle bu görevi yapmayacaðým.Bu tekniði sizde bir deneyin.Belki böylede bu görevler yaplýyodur.

Biþey daha sorayým.Adam bana dediki git bana 5 tane esir swadian footman getir.Bu footmanlardan kastý man at arms'lar mý oluyo?Ona göre birine dalacam tehikeli bir iþ olcak.Boþu boþuna esir almayalým.

Swadian footman diye biaskeri sýnýf var. Onlardan bahsediodur. Sen saldýrýcaan party'nin kadrosu oku. footman'i olan bi party bulursun mutlaka. Kolay gelsin

Slm arkadaşlar ben de yeniyim demo da...
hileleri kabul etmiyormu  gündür oynuyorum şuanda
0,702 galiba bu sürüm var bu sürümde hile kabul etmiyor demo diyemi yoksa sürümden kaynaklanan birşey mi...

hilyi açmak için oyuna girerken çıkan kısda ayarlara gel oyun var ayarlarda üste ona gel hileyi aç var ona tıkla sonra oyunu aç bide bence 8.08 versiyonunu oynasan iyi olur onu ilk oynadım sonra 9.03 geçtim

Elçi Hidalgo said:
Slm arkadaşlar ben de yeniyim demo da...
hileleri kabul etmiyormu  gündür oynuyorum şuanda
0,702 galiba bu sürüm var bu sürümde hile kabul etmiyor demo diyemi yoksa sürümden kaynaklanan birşey mi...
Buna sadece 'wow' dicem 2005'ten bir konu dirilttin...  :lol:

Back
Top Bottom