Lütfen oku yapımcı bir krallığın haritayı alması snowball effect için geçici çözüm önerisi.

Users who are viewing this thread

MasterOfhorror

Evet uzun yazılarımız yerine ulaştımı bilmiyorum.

Herhangi bir mod veya geliştirici geri dönüş yapmadı 0.6 patchinde de snowball effectle ilgili bir düzenleme olmadı malesef. Üzülerek söylüyorum ki şunun ciddiyetini anlamış olmanızı diliyorum.

Geçici olarak krallıkların yerleşim sayısına sınır getirebilirsiniz. Oyuncunun bağlı olmadığı krallıklar tüm haritayı fethetmek üzerine değil de maksimum 10 şehir 20 kale gibi bir sınırla sınırlandırılabilirler, eminim bu küçük düzenleme zor olmasa gerek yapabilirsiniz. Oyuncu müdahale ettiğinde ise zaten kendiliğinden oyun amacına ulaşır.

Warbandda böyle bir denge vardı, şimdi 4. kez başlıcam oyuna tekrardan lütfen şu mevzuyu kalıcı olarak çözene kadar bööyle bir önlem alın da 40-50 saatimiz boşa gitmesin ya lütfen !

+1 yeni save'im de sturigyalilar yok oldu daha uzun sürdü eskisi gibi değildi ama yine de güçlü güçleniyor zayıf daha daha zayıflıyor

Boş boş güncel yazmayayım, bilgi vereyim bari

Akdeniz eskiden yönlere renk verilmesi ile ilgilidir. Ak = Batı

Boş boş güncel yazmayayım, bilgi vereyim bari

Akdeniz eskiden yönlere renk verilmesi ile ilgilidir. Ak = Batı
Bende Karadeniz için ekstra olarak ekleyeyim o zaman. Kuzey yönünün hayvan simgesi kara yılandır, Kuzey = Kara

Back
Top Bottom