Sadece bana değil, çoğu kişiye saçma gelebilir. Adı üstünde bir mod. Herkes istemeyebilir çünkü o bir mod; oyuna bir şey ekler veya siler. Eklenmesini isteyen kişiler oyununu modlayarak kendi isteğiyle oyuna istediği şeyi ekler.Modları senin beğenmiyor olman veya zevk almaman "çok saçma" yapmıyor.
O zaman istediğin modlarını kurup oynarsın, bana göre GERÇEKÇİLİĞİ bozuyor.Benim nezdimde saydıklarının %90'ı gerekli veya yararlı şeyler.
Gerçekçi olmayan bir oyun nasıl RPG olabilir? Sen "gerçekçilik derdi olmadı" deyince olmuyor dostum.Oyunun hiçbir zaman gerçekçilik/sim(?i?)lasyon derdi olmadı.
Oyun erken erişimde. Bu kadar canını sıkıyorsa oyun oynama dostum; sil ve oynama. Erken erişimden çıkınca bir bakarsın.Olsaydı eğer aylarca 7/24 savaşın döndüğü kaotik bir ortamda veya düşman sınırlarının ortasındaki şehri ele geçiren saçma savaş taktiklerinin olduğu patch'de oyun oynamazdık.
Çünkü çok saçma. :}Velhasıl senin düşüncene aykırı diye "kusura bakma ama..." ile başlayan cümleler kurup "çok saçma" diye çıkışman asıl saçma olan şey.
Aynen, bu yüzden güncelleme beklemekte fayda var. Bu oyun erken erişimde, bunu bile bile oynamalısın.Gerçekçilik ile zerre ilgisi olmayan, kral statüsündeyken enseye şaplak gezdiğin bir oyunu gerçek hayat ile kıyaslıyorsun.
Oyunu ne zaman aldın hiç bilmiyorum fakat, 1 yıl öncesindeki bannerlord ile şimdiki bannerlord arasında çok fark var.Bu dediğine de sadece gülerim
-
-
Kendi lordlarım ve kendi köylülerim bile beni tanımıyor"Sen kimsin he" diyolar.
Katılıyorum; güncelleme bekleyelim.Koskoca kralım köylü bana 'inek getir" diye görev veriyor.
1000/300. Eğer karşınızda soylu biriyse canı namına savaşabilir fakat bu sisteme bir güncelleme şart. Kayıp vermeniz normal, 300 kişi az değil.1000 kişiyle 300 kişilik orduya saldırıyorum, teslim olmak yerine "ama benden merhamet bekleme"diyor adam sonra savaşı yapıyorum 10-20 kayıpla biz kazanıyoruz
Demekten sıkıldım ama güncelleme bekleyelim.Evlendiğimde zaten gülmekten öldüm ?
Evlenirken ticaret yapıyodum bi baktım kızla hem ben evleniyorum hem kardeşim evleniyor.
Evlendikten sonra da zaten hiçbir şey olmuyor, rastgele çocuk doğuyor, eşimizle normal insanlardan farklı 1 diyaloğumuz bile yok.
Açıkçası ben çok fazla şeyin ekleneceğini düşünüyorum. Erken erişimde bir oyun için bu tarz eleştiriler bana saçma geliyor.Bide oyun gerçekten çok boş ya, ilerde ne olur bilemem ama +80 saat oynadım, tamamen savaş simülatörü, diplomasi ve diyaloglar aşırı az.
İlişkiniz kötüyse gelmemesi normal gibi.Oyunun 4/3'ü bende olmasına rağmen lordlar "gelmem de gelmem" diyolar.