Cosmiss
Recruit
Merhaba, sırf bu konuyu yazabilmek için üye oldum, Talworlds bunu okuyor mu bilmiyorum ama umarım okuyorlardır.
Bayadır oyunu bırakmıştım, eskiden de oyun eksik olduğundan mod kullanarak oynuyordum ama o kadar fazla güncelleme geliyor ki artık modder'lar da olayı saldı, yeni sürümler için mod gelmiyor.
Lütfen şu modları veya özellikleri artık oyuna ekleyin, bu modlar kesinlikle olması gereken şeyler, kendi keyfime göre seçmedim.
İlk sürümü oynadığımda bunlar eksik ama kesin eklenir birkaç ay sonra diye düşünmüştüm.
Dün yeni sürümü oynayıp halen eksik olduğunu görünce şaşırdım.
1)Better time (X16 zaman ilerletme)
2)XorberaxCutthroughEveryone (Kılıçla aynı anda birkaç kişiye vurma)
3)Weapon part shop ( silah parçaşı satın alma)
4)Daha yüksek demirci dayanıklılığı
5)Ralf recruiter (Sizin için kaleye adam yetiştirici)
6)Diplomacy rework (Daha iyi bir diplomasi)
7)Control your allies after death ( Ölünce kendi adamlarımızı kontrol etme, istege baglı köşeye bir buton olabilir)
Workshopsaver (Savaşta dükkanları kaybetmeme)
9)Sancaklarımızı taşıyan askerler
10)Kale savaşlarında askerlerimize takılmadan yitip geçebilme
(Aslında daha çok vardı ama bunlar daha genele hitap ediyor.)
Birkaç sürüm deneyip Crash yemeden istediğim modları kuramadığımdan oyunu kaldırdım.
Toplamda en az 12 saat ugraştım çünkü eski sürüme dönmek için yeniden oyunu güncellemek gerektiğinden oyunu yeniden yükledim, olmadı bidaha yükledim...(25gb +15gb)
Bir Sürüme uygun modları bulmak bile işkence haline geldi benim için. Bunları anlatıyorum çünkü ben bu şekilde bu oyundan soğudum başkalarına da böyle olmuş olabilir.
Hep crash fix'leniyor bu güzel bir şey ama oyun içerik olarak da aşırı eksik.
Yazılım kısmını bilmiyorum ama umarım mümkündür.
Yakın zamanda tam sürüme çıkmazsa da oyun unutulup gidecek gibime geliyor.
Edit: 1.5.8 Sürümünü biras oynadım gene modlamaya çalışıp(crash yedim tabii ama başka bir şeyden bahsetcem)
-İzcilik ve cerrah yeteneği aşırı yavaş gelişiyor.
Ayrıca eger siz değilde klandan birisini izci atarsanız asla gelişmiyor.
-Klanda kendimi izci yaptım 6 skill puanı verdim, 3 magara bulup 3 gün dağda gezdim ama nafile 1 level anca aldım.
-Ticaret eskiden çok gelir getiriyordu ama şimdi de fazla nerf'lenmiş nerdeyse hiçbir işe yaramıyor.
-Şehirlerde satılan "Savaş Atları" çok yetersiz koca şehirden sadece 2 tane at alabiliyorum.
Bayadır oyunu bırakmıştım, eskiden de oyun eksik olduğundan mod kullanarak oynuyordum ama o kadar fazla güncelleme geliyor ki artık modder'lar da olayı saldı, yeni sürümler için mod gelmiyor.
Lütfen şu modları veya özellikleri artık oyuna ekleyin, bu modlar kesinlikle olması gereken şeyler, kendi keyfime göre seçmedim.
İlk sürümü oynadığımda bunlar eksik ama kesin eklenir birkaç ay sonra diye düşünmüştüm.
Dün yeni sürümü oynayıp halen eksik olduğunu görünce şaşırdım.
1)Better time (X16 zaman ilerletme)
2)XorberaxCutthroughEveryone (Kılıçla aynı anda birkaç kişiye vurma)
3)Weapon part shop ( silah parçaşı satın alma)
4)Daha yüksek demirci dayanıklılığı
5)Ralf recruiter (Sizin için kaleye adam yetiştirici)
6)Diplomacy rework (Daha iyi bir diplomasi)
7)Control your allies after death ( Ölünce kendi adamlarımızı kontrol etme, istege baglı köşeye bir buton olabilir)
Workshopsaver (Savaşta dükkanları kaybetmeme)
9)Sancaklarımızı taşıyan askerler
10)Kale savaşlarında askerlerimize takılmadan yitip geçebilme
(Aslında daha çok vardı ama bunlar daha genele hitap ediyor.)
Birkaç sürüm deneyip Crash yemeden istediğim modları kuramadığımdan oyunu kaldırdım.
Toplamda en az 12 saat ugraştım çünkü eski sürüme dönmek için yeniden oyunu güncellemek gerektiğinden oyunu yeniden yükledim, olmadı bidaha yükledim...(25gb +15gb)
Bir Sürüme uygun modları bulmak bile işkence haline geldi benim için. Bunları anlatıyorum çünkü ben bu şekilde bu oyundan soğudum başkalarına da böyle olmuş olabilir.
Hep crash fix'leniyor bu güzel bir şey ama oyun içerik olarak da aşırı eksik.
Yazılım kısmını bilmiyorum ama umarım mümkündür.
Yakın zamanda tam sürüme çıkmazsa da oyun unutulup gidecek gibime geliyor.
Edit: 1.5.8 Sürümünü biras oynadım gene modlamaya çalışıp(crash yedim tabii ama başka bir şeyden bahsetcem)
-İzcilik ve cerrah yeteneği aşırı yavaş gelişiyor.
Ayrıca eger siz değilde klandan birisini izci atarsanız asla gelişmiyor.
-Klanda kendimi izci yaptım 6 skill puanı verdim, 3 magara bulup 3 gün dağda gezdim ama nafile 1 level anca aldım.
-Ticaret eskiden çok gelir getiriyordu ama şimdi de fazla nerf'lenmiş nerdeyse hiçbir işe yaramıyor.
-Şehirlerde satılan "Savaş Atları" çok yetersiz koca şehirden sadece 2 tane at alabiliyorum.
Last edited: