LÜTFEN YARDIM

Users who are viewing this thread

lll.Selim

Recruit
ARKADASLAR OYUN ADAMA VURURKEN KASIYO FPS DEGERLERİ SAVASTA BİLE 80 90 200 RE 200 DE 15 20 CİVARINDA

SORUNUM:FPD YÜKSEK ADAMA VURURKEN FPS BİRAZ DÜSÜYO AMA 60 70DE OYUN DONUYO

SİSTEMİM
WİNDOWS XP home edition
İNTEL PENTİUM D 820 2.8
MSI N9600 GT
2 gb ddr2 800 mhz ram anakart 667 destekliyo
80 GB HARDİSK 4 SENELİK

ekran kartı 512 mb 256 bittir oc sürümüdür
SORUNU COZENLERE TESEKKÜRLER

VİRÜS OLABİLİRMİ

direct x ve ekran kartını güncelle buraya birde ram bilgileri ekran kartı bilgileri bide işletim sistemini yaz daha cok yardımcı olabiliriz.

arkadaşlar fps sorunu genelde işlemci kaynaklıdır pendium dual lar zamanında teknoloji harikasıydı ancak artık  olmuyor yani inteli 16 çekirdekli işlemciler bile çıkardı 4 çekirdeğe geçmek farz oldu pentium dual lar  yeni nesilde acayip fps sorunu yaşıyo

Donanımın bana göre gayet iyi.Sana önerilerim;

:arrow: 1-GameBooster'ı denemeni öneririm.(Adı öyleydi galiba,değilse lütfen düzeltin.)
:arrow: 2- 3-4 günde bir anti-virüs ile bilgisayarını taratmanı öneririm.
:arrow: 3-Grafik ayarlarını düşürmeni,DirectX7 seçeneğini kullanmanı öneririm.

arkadaslar saolun cevaplarınız icin

bu pcde kasıcaksa bu oyun lort conquesti hhigh oynuyorum hepsi hhighde bunu niye oynayamıyorum
ben bu oyunu cok seviyorum

GALİBA YÜZDE 99 VİRÜSDEN FORMAT ATMAYI BİLSEM ATARIM

GAME BOOSTERI TUNE UP DENEDİM AYNI SORUN

BU ARADA RAMLER 800 MHZ İŞLEMCİ 2.8 LORTCONQUESTE KASMIYO BU İŞLEMCİ BU OYUNDAMI KASICAK :D :D
CEVAP BEKLİYORUM DİREXT DE GÜNCELLEDİM

virüs var.tanıdıkların güzel bir format çeksin.bak nasıl çalışıyor.birde nod32 son sürümü orjinal al.senin pc ye kimse bulaşamaz:D

Eğer dosya kopyalarken, rar çıkartırken ve belli olaylarda pc'in kasıyorsa sorun Harddiskte... Harddiskinin 4 senelik olduğunu söylemişsin. Harddiskinde sorun olabilir. Kesin konuşmuyorum sadece bir ihtimal. Al burdaki linkle harddiskine test yapabilirsin...

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,131260.0.html

işlemcin kötü dierleri idare eder virüs olsa program .exe lerini siler pcyi kasmaz.bazen 2 parçalı ramdan 1 parça bozuluyo o olabilir yani senin pc de 2 tane 1gblik ram var toplam 2 gb oluyo biri bozulduysa 1gb ramın kalmıştır. lotr oynarken steamsız oynuyosun belki hem steam hem mb kasıyodur 1gbde

Back
Top Bottom