[Kurması 35 Saniye] Mount&Blade v1.011 Türkçe Yaması! [%100]

Users who are viewing this thread

Kaptan

Master Knight
Merhaba arkadaşlar,
Umarım çoğunuz beklemişsinizdir bu Türkçe yamayı. Bannerlord çıktı çıkacak lâkin M&B 1.011 Türkçe Yaması çıkmak bilmedi. Umarım beklemenize, beklememize değmiştir.. Gözünüz aydın!

Mount&Blade severlerin sadece Türkçe dil için 381 mB (M&B: Enhanced Mod) indirmesine gönlüm razı gelmedi ve ben de bu konuyu açtım, Enhanced Mod'un Türkçe içerik dosyalarını aldım ve buraya koyuyorum. Yani kesinlikle bana ait değildir, ufak bir türkçe derlemesi denebilir.

************************************************************************************************************************
İNDİRME BAĞLANTILARI

Dropbox
Google Drive
MediaFire




VİRÜS TARAMASI SONUÇLARI

Virus Total Sonuçları

***********************************************************************************************************************


Konu açıklaması, içeriği, görselliği düzenlenecektir. Takipte kalın :wink:

M&B v1.011 için tek %100 Türkçe yama bu olduğu için, konuyu güncel tutarak başkalarının da faydalanmasını sağlayabilirsiniz.
 
Last edited:
M&B 1.011 Enchanded Versiyonu indirip kurunca %100 Türkçe Oluyor zaten  :grin: Türkçe yama çoktan beri vardı %100 ama linkleri kırıktı arayanlara yararlı olacaktır.
 
Afa Potter said:
Dostum TR olmayan Mount&Blade görmedim ben..?
v1.011 de Türkçe sayılır fakat %10 belki de daha az kısmı Türkçe. Fire&Sword dan alınan language dosyalarıyla yapılmış hâliyle de uyumsuz olduğu için Türkçe denemiyor. Zaten Türkçe'sini görünce direk İngilizce seçersiniz.
itemler item_kinds_45547864 falan diye gözüküyor vs.vs.
Ayrıca oyun orjinal. TW Ekibi neden MB 1.011'e yama yapmamış bilmiyorum. Herhâlde o sıralar Warband için çalışıyorlardır.
 
Selamlar
Bahsettiğin modun tamamını nereden bulabilirim üstadım yardımcı olabilecek misin?
ya da şöyle sormamda da fayda var sunduğun bu dosyada Geliştirilmiş Mod'un özellikleri var mı
 
Back
Top Bottom