Resolved Kuşatmalarda burçların modellerinden kaynaklı oluşan bug

Users who are viewing this thread

Oyun Versiyonu {Örn: v1.0.0]
e1.5.7.260167
Oyun Sürümü
Ana Sürüm
Mod kullanımı
Hayır, mod kullanmadım.
Bilmiyorum çılgın bir oyuncu çıkıp denedi mi ama ben mimar olduğum için, oyunun mekanlarına ve yapılarına da dikkat ediyorum oynarken. Bunun sonucu olarak kale-şehir kuşatmalarında burçlardan yanındaki zemine atladığım zaman tekrar geri burçlara çıkamıyorum ve karakter orada kalıyor. Burç duvarlarının düşey eksende biraz daha aşağı inmesi veya biraz daha yukarı çıkması gerektiğini düşünüyorum. Ki bu sayede karakter ya burç duvarını aşabilecek ya da burç duvarını aşamayacak .
 
Merhaba. İnceleyebilmemiz adına konuyu bir video ile destekleyebilir misiniz? Zemine inince burca çıkamıyor ve karakter orada kalıyor derken, karakter hiç mi hareket edemiyor? Oyun oynanamaz hale mi geliyor ya da sıkışıp kalıyor mu? Bu noktaları, burca nasıl çıktığınızı ve nasıl bir kısıtlama olduğunu video ile daha net görebiliriz.
 
Merhaba @bFaceIII , bu problem imparatorluk şehir ve kalelerinde oluyor, diğer ırkların şehir ve kalelerinde mimari yapıların tasarımlarından dolayı bu gibi bir problemle karşılaşmadım. Ancak Sturgiyalılarda ise kısmen çözülmüş. Aşağıda bununla ilgili videoyu paylaşıyorum, umarım anlatıcı olmuştur.
 
Last edited:
Paylaşım için teşekkürler. Konu geliştiricilerimize iletildi. Onlardan alacağım geri dönüş doğrultusunda bu başlığı güncelleyeceğim.
 
Tekrar merhaba. Karakteriniz burç üzerinde belirttiğiniz yere düşerek ya da şans eseri başka bir şekilde değil, kendi isteği ile geldiği için burada teknik bir hata bulunmuyor. İlginiz için teşekkürler.
 
Back
Top Bottom