Kuşatmada oyun oynanmaz halde

Users who are viewing this thread

ddeck

Recruit
Yaklaşık 600 kişilik bir şehir kuşatmasında askerler surlara çıkıp kapıyı kırmaya çalıştığı anda oyun oynanamaz hale geliyor. Ondan önce de en düşük ayarlarda olmasına rağmen fps olması gerekenden düşük(25-45 arası) ama sonrasında 0-10 fps e düşüyor. Her şeyi en düşüğe-yükseğe almama rağmen bir şey değişmedi. Normal 100 kişilik saha savaşlarında en yüksek ayarlarda rahatça oynayabiliyorum.
Sistem: i5-6500
16 GB 2666 mHz ram
RX470 ekrankartı
Oyun ssd de kurulu.
 
Kapalı açık farketmiyor dediğim gibi, büyük ihtimalle grafik ayarlarıyla alakası yok.
 
Bende 1050 var kuşatmalarda artık neredeyse hiç drop girmiyor çok şaşırıyorum bu duruma.Üstelik meydan savaşında 1v1 bile atsam droptan oynanmıyor.(1050+i5 4430)
 
driverler guncel mi cunku oynayabilmen lazim, donanimsal ya da yazilimsal problem var büyük ihtimalle
Her şey tamamen güncel, zaten dediğim gibi şehirde gezerken küçük savaşlarda falan güzel gözüksün diye her şey ultra da oynuyorum neredeyse
 
Tahmin ettiğim gibi kuşatma yapay zekası tarzı bir şeyle alakalı bir bug muhtemelen. Kulenin tepesine çıktığımda 300v100 lük civarı bir savaş dönüyordu hala ve orta ayarlarda 30-40 fps almaya devam ettim, sisteme göre yine düşük tabiki ama en azından oynanabilir seviyede. Kuşatma köprüsü kurulduğu an oyun resme dönüşüyor neredeyse, yapay zekada saçmalıyor sürekli o arada.
 
Casper excalibur g860 gaming laptop gtx1060 6gb ekran kartım 32 gb ramim var oyun ssd de kurulu. Kuşatmaları artık başlatıp mapin arka köşe kısmına gidip askerlerin kaleyi almasını bekliyorum kesinlikle gidip savaşamıyorum. Kuşatmalarda en düşük ayarlarda dahi sorun yaşıyorum kuşatmalarda genel 20-30 fps arası alıyorum fakat kuşatma kuleleri yaklaştığında merdivenler dayandığında askerler hücuma geçtiği anda 0-10 fps civarına düşüyor ve oynanmaz hale geliyor. Her türlü internette bulabildiğim hızlandırma ayarı yaptım ayarlardan herşeyi kapattım tüm ekran kartı güncellemeleri vs yaptım oyunu silip tekrar yükledim fakat çözülmedi. Bilgisayarınızla yada sisteminizle alakalı değil oyunun optimizasyonunda bir sıkıntı var erken erişim oyunu sonuçta olabilir düzelir ileride. Benim düşüncem bu yönde değil çözümü var diyen varsa yazsın bende düzelteyim
 
Back
Top Bottom