Kuşatma kuleleri.

正在查看此主题的用户

okntt58

Recruit
Sevgili geliştiriciler, oyun erken erişime açılalı neredeyse 6 ay oldu, 6 koca ay. Onlarca güncelleme yayınlandı düzeltmeler geldi. Arkadaşlar yani 6 koca aydır şu oyunun en büyük sorunlarından biri düzeltilemez mi, bu nasıl olur. Hala askerler kuşatma kulelerini tırmanamıyor, tırmansa bile sadece illa bir merdiveni atlıyorar, çıkanlarda hemen ard arda çıkmadığı için için çok aralıklı gidiyorlar. Kule altı tam bir keşmekeş. Sıranın kendini kendine gelemeyeceğini anlayanlar da düz duvara tırmanmaya çalışıyor. Yani şu küçücuk hata oyunumu burmuzdan getiriyor da bir düzeltme gelmiyor onu anlayamıyorum. Eğer bir çözüm yolu bulunamıyorsa biz yadımcı olalim bir şekilde, artık katlanılacak şey değil saç baş yolduruyor. Bu bug ile oyun asla oynanmaya devam edemez ileriye yönelik. Lütfen su sorunu öncelikler listenizin en üzerine alın. Arkadaşlar sizlerin çözüm onerileriniz varsa yorumlara yazın belki farkli bir bakiş açısı olur ve çözüme yardımcı olur. Örneğin benim tavsiyem kulenin merdivenlerinin oradaki en alt kismı kaldırın, hani şu kule giderken herkesin üzerine çıkıp gitmeye çalıştığı merdivenlerin en alt kişminda olan yer. O kısmı kaldirıp merdivenleri yere kadar tamanen uzatıp devam ettirirsek oradaki sıkışma ortadan kalkabilir. Ozellikle dikkat ettim o kışım yüzünden merdivene çıkamıyor gibiler. Siz ne dersiniz?
 
yazma kardeş boşver şimdi 500 tane avukat dolcek
sonra bize uyarı gelicek
kime sorsan yok korona var yok bilmem ne işe gidemiyorlar özveri ile çalışıyorlar
bi çeviri bile bu hafta geliyo yarın geliyo öbür gün geliyo derken patch çevirisi bile yapmaz oldular. akşam kahve içerken 5 dk da telden bile yazar insan ?
tatile giderken korona morona vız geldi tırıs gitti...
boşver 10 milyon civarı satmış oyun öle diyorlar ortalama satış fiyatında 150 lira geçse ellerine 1.5 milyar lira eder hayatları kurtuldu oyuna mı bakcekler vaziyeti de görüyoz ?
neyse bana gene ban gelir sölenmekte yasak avukatlar şimdi şikayet eder 500 - 600 yere :grin:
 
En acil çözülmesi gerek sorun bu gerçektende.çok büyük ve yapılamayacak bir sorun gibi de durmuyor açıkçası bugüne kadar hala çözülememesi umutları kırıyor biraz.daha bu tarz sorunlar bile çözülememişken daha önce gördüğümüz kuşatma sırasında atlılarla kale dışına çıkıp düşmanın kampına saldırı yapma gibi yenilikler ne zaman gelebilir açıkçası merak ediyorum.
 
yazma kardeş boşver şimdi 500 tane avukat dolcek
sonra bize uyarı gelicek
kime sorsan yok korona var yok bilmem ne işe gidemiyorlar özveri ile çalışıyorlar
bi çeviri bile bu hafta geliyo yarın geliyo öbür gün geliyo derken patch çevirisi bile yapmaz oldular. akşam kahve içerken 5 dk da telden bile yazar insan ?
tatile giderken korona morona vız geldi tırıs gitti...
boşver 10 milyon civarı satmış oyun öle diyorlar ortalama satış fiyatında 150 lira geçse ellerine 1.5 milyar lira eder hayatları kurtuldu oyuna mı bakcekler vaziyeti de görüyoz ?
neyse bana gene ban gelir sölenmekte yasak avukatlar şimdi şikayet eder 500 - 600 yere :grin:
resmen adamlara çiftlik bank muamelesi yapmışsın
 
Ben de inanılmaz ayar oluyorum ama sorunun yapay zeka ile ilgili değil sahne ile ilgili olduğunu söylediler. Bu da sürenin uzaması manasına geliyor. Bu sorun muhtemelen oyunun çıkışına kadar sürer çünkü daha oyunda olmayan her şehir için başka sahne mevzusunu düşünürsek
 
resmen adamlara çiftlik bank muamelesi yapmışsın
erken erişim ilk duyuruldu hemen gittim ryzen 5 3600 işlemci ona göre bi anakart rx 590 ekran kartı 16 gb ram ve ssd aldım. kasamın içini boşaltıp yeniledim. erken erişim çıktığı saniye aldım. parmaklarım uyuştu steam yenilerken. o tarihte oyun yapmaya başlayanlar şuan tam sürüm çıkarttı ki tw nin bahsettiği 100 küsür kişilik ekipleri olmadan. 100 küsür kişi ile 6 aydır bu kadar mı ilerleme oldu? gerçekten çok büyük hayaller ile girmiştim oyuna. ilk başladım önümdeki ilk köye girdim gördüğüm ilk adamın adı ve lakabı vardı majesti fantazy kingdom geldi aklıma herkes bir birey gibi düşündüm hayalimden büyük bir içerik var sandım, adam görev vermişti bana. sonra biraz daha dolaşınca ağlayasım geldi...
 
Parayı bulan türkler gibi butün kazandıklarını emlağa yatırıp kuraları yiyecek heralde anlamadım. 100 adamın 6 aydır çözülemeyen bir merdiven çıkma sorunu olamaz. Baska bir firma olsaydı ve bu şekilde şikayet gelseydi o askerlere merdivende direk dansı yaptırıp amuda kalkarak çıkarırdı i merdivenlerden. istenilen düzeltmeler ' aman neden okla havada kuş vurup etini yiyemiyoruz' gibi saçma sapan bir istek felan değilki, oyunda düzgün çalışması için en gerekli mekanizma. Şurada 3 5 duzeltme yapsalar oyun bir nebze nefes alacak ama halledilemeyen ne onu anlamıyorum. Çözümler ve istekler okadar basit şeylerki mod tool lari yayınlandığında hiç şüphem yok modcular oyunun içinden geçecek ama gelmesi gereken tarihi 1 ay geçti ama şaşırmadik doğrusu. Şu oyuna biraz optimizasyon, biraz görev derinligin, şehirlere canlılık, ayak izi gibi daha gerçekçilik katacak particle effectler, kuşatma kulesine düzgün tırmanma, şöyle 3 5 sorunu bi çözseniz inanın baska birşey istemiyoruz. Bunlari yapmak değil asıl yapamamak zor hem de 6 ayda. Sozün bittiği yer ne diyeyim. Hala bakıyorum developerlar yok troop lar dengeli değil yok şu askern gücü çok fazlar, berber felan yav bunlar teferruat bunları sizden acilen isteyen yok ki. Oyunu ilk o ce bi oynanir hale getirin.Yok mu şunları duzeltecek Türkiye de adamlar. Dünyanin parasını kazandınız, millet 50 dolar verdi el insaf be. Armağan abi aloooooooooo.
 
modcular oyunun içinden geçecek
20 tane modçu oyunu yapan 100 küsür adamdan fazla iş yapmazsa ben birşey bilmiyorum.
demek ki ya 100 adam yok ya da yukarıdaki arkadaşın dediği gibi çiftlik bank
bir de benim para verdiğim ve beklediğim oyunu neden modçular yapıyor ?
modçu oyunu bedavaya düzeltecek madem bunlar neyin parasını alıyor ?
zaten onlarında yaldır yaldır hiç bişeyi düzeltemeden mod tools yapma nedeni mod tools çıkartıp ortaya koyuverecekler sonra para yemeye geçecekler. gerisini bedavaya çalışan modçular halletsin biz şablonu koyduk... fena koydular :grin:
 
Arkadaşlar sizlerin çözüm onerileriniz varsa yorumlara yazın belki farkli bir bakiş açısı olur ve çözüme yardımcı olur.
4 adet mancınık alanı bulunuyor. Dördüne de aynı anda en kuvvetli mancınığı yapmaya başlayın. Bir mancınığın yapımı bittiğinde mancınığa tıklayıp stoklayın hasar yemesin. 4 mancınık da hazır olduğunda mancınıkları yerleştirin ve yerleşkenin tüm duvarlarını yıkmasını bekleyin. Unutmayın ki bükemediğiniz eli kıracaksınız/Tırmanamadığınız duvarı yıkacaksınız. İyi günler efenim.
 
Yormayin kendinizi umurlarında değiliz ne halleri varsa görsünler. Oyuncular bu yaptıklarını unutmayacak, ileride illa yenisi gelecek bu oyunun.
 
后退
顶部 底部