krallar

Users who are viewing this thread

Bear Thomas

Knight at Arms
0.600 lerden beri oynarım ilk defa böyle bir şey aklıma geldi lordlar 0.890 dan sonra çıktı ama neyse yapacağımız şey bir krallığı ele geçirip gerçek kralına verdikten sonra o kraldan ayrılıp başka bir krallığı ele geçirmek böyle böyle bütün krallıkları ele geçirip gerçek sahibine vercez ve en sevdiğimiz krallığı en son ele geçirip o krallığın meraşali olacağız böylelikle bütün krallıklarla aramız iyi olacak ama lordlar için aynı şeyi söyleyemem öncelikle iyi bir orduya ihtiyacımız var ve karaktere
benim karakter exportlu o yüzden kale fethederken ölmüyorum ordumda 760 kişi var bunların yaklaşık 300 ü veagir okçusu 250si nord kahramanı gerisi svadyalı çavuş hiç atlı yok normalde atlıları severim ama böyle bir şey yapacağım için atlılar kötü olur benim aklıma gelir gelmez paylaşıyım istedim şuanda rodokları hallediyorum denenmiş olup olmadığınıda bilmiyorum deneyen birisi varsa yorumlarını bekliyorum
not=krallıktan ayrılırken ayrıldığınız krallıktaki bütün ordularınızı alın yoksa boşa gider hepsi
2.not=bütün şehirler kaleler aklınızda ise bir krallığın şehirlerini kalelerini bitirmeden başka krallığa geçmeyin krallıklar eski sınırlarla aynı olsun
3.not=ordunuz 500 altında böyle bir işe girişmeyin battal gazi filimleri yalan
4.not=char export yapmadan böyle bir işe girişmeyin kale fethgederken ölürsünüz iki saat bide iyileşmeyimi bekliyeceksiniz

1.  bunu yapmaktaki amacımız ne ( niye isyancı ları başa geçiriyoruz)
2. bütün krallıklarla aran iyi olunca kime saldıracan
3. neden böyle bi konu açma ihtiyacı hissettin
???????????????????????????????????????????

oyunu oynama amacımız öncelikle ne aksiyon strateji ve heyecan krallıkları ele geöirip gerçek sahibine verince 3ünüde yapmış oluyorsun ve daha fazlasını oyun sadece bir krallığa saldırmak veye bir krallığa geçip o krallığın söylediklerini yapmak değil oyunda bir sürü şeyler var ve buşeyleri yapınca oyun daha güzel oluyor

ya kardeşim hitler desenize anlarız adolf olunca anlayamadın sen hitlerin fikirlerine pek katılma sonra intihar felan edersin.....

Searcy    olay hitlere nası bulaştı ben anlamadım bile dünyada düşüncesi farklı olan bitek o var sanki sancar han  hitler hayranı çıktı 

sancar han sende anlamadığım bişey var kullanıcı adın sancar han  faction'  un  swadya  neden böyle yaptın bi mantığı war mı bunun...

sancar hanı rok (sen şimdi anlaman rise of khergit)teki en güçlü karakter olduğu için koydum ayrıca en güçlü askerlerde swadia da neyse tartışmayalım asıl konumuza dönelim

bu arada adolf hitlerin düşencelerine saygı duyunca hayranı olmuyorum ama projesi işe yarasaydı durum değişirdi tabi

sancar han said:
sancar hanı rok (sen şimdi anlaman rise of khergit)teki en güçlü karakter olduğu için koydum ayrıca en güçlü askerlerde swadia da neyse tartışmayalım asıl konumuza dönelim

bu arada adolf hitlerin düşencelerine saygı duyunca hayranı olmuyorum ama projesi işe yarasaydı durum değişirdi tabi

Allah aşkına merak ettim adolf hitlerin projesi neymiş?

Searcy said:
sancar han said:

Allah aşkına merak ettim adolf hitlerin projesi neymiş?

Yahudileri toptan silmek gibi bir şey olsa gerek...

Son olan saldırılardan sonra destekçisi çok çıktı.

say say bitmez adolf hitler hakkında bilinmeyen çok şey var hatta bir uçak filosunu kayıp şehir atlantisi aramak için görevlendirdiği bile söylenir aslında adolf hitler işçi partisi başkanıydı ve isteği almanya ekonomisini canlandırmaktı ve bunu israile saldırarak yaptı başarılıda oldu bütün altınlarını çaldı hatta altınların birazı karadenizde olduğunu söyleyende var 46 kez suikast girişiminde bulundu adama yarısı kılpayı atlatıldı neyse saysay bitmez bu arada call of duty felan yalan o devirde bir almana 3-4 düşman askeri düşüyodu

yauv arkadaşlar konu adolf hitlerin hayatı değil konu krallıkları ele geçirip geröek sahiplerine verme lütfen konumu baltalamayın

ABD'yi sevmiyormuş adam kitabında yazıyor
Yahudilerden ne istedi bilemiyorum (yahudileri çok masum görmeyin şu günlerde almanların yaptığının aynısını müslümanlara yapıyorlar)
Şöyle bir gazete haberi okudum :
      Hitler 1.Dünya Savaşında testislerinden vurulmuş bunu doktora götürmüşler ameliyat etmişler sadace doktor biliyormuş Hitlerin öyle olduğunu ve günlüğüne yazmış günlüğü bulmuşlar geçen yıl yani hitlerin bir testisi varmış bende diyorum ki acaba bir yahudi mi vurdu orasından Hitleri  :roll:

Edit:pardon sancar han tam ben yazarken göndermişin :P

böyle yapacaksınız ilk mesajımı sileyim konuyuda adolf hitlerin hayatı yazayım kaç tane mesaj var birindede ben denerim şöyle olmaz şöyle oluır değil de ne adolfu neymiş o adolfun projesi adolf kim ya arkadaşlar birde konuma cevap yazın

Back
Top Bottom