krallıkla aramı yükseltme

Users who are viewing this thread

olim pita

Recruit
arkadaşlar ben mareşeli olmak istiyorum bütün özellikleri tamamladım bi krallıkla aramı yükseltme kaldı fakat krallığım bi krallıkla düşman o nunda lordları çok zayıfladı ve 3 şehri kaldı krallıkla aramı tükseltmem içinde savaşlarda lordlara yardım etmem gerekiyo ama bizim krallık çok az savaş yapıyo nerdeyse hiç savaş yapmıyo krallıkla aramı yükseltmem için başka ne yapmam lazım
bu birincisi ikincisi ise

benim kralla aram 35 tüm lordalarla aram 0 ve üstünde nam 10 nu geçik onur 281 ama krallıkla 16 ama mareşeli seçimine davet bile edilmiyorum krallıkla aramız bu kadar önemli mi oyunversiyonu 1.011

bu arada ben nord krallığının yemin askeriyim fakat bana bi kere mareşeli seçimini sordular başka sormadılar nedeni ne olabilir

krallıkla aranı biraz daha yükselt 40+ civarı iyidir gidip savaşlarda yardım et görevler al ve yerine getir birazda namını artır turnuvalarda yada az adam al yanına çok adamla savaş

yukarda açıklamasını yaptım niçin savaşlarda görev alamadımı ek görev nasıl alınıyo eğer lordlardan alınan görevse 1-2 lord dışında 0+ 1-2 kişi de 0 kralla zaten 36 nam da 28110+ yetyodu ezberden yazı yazmışın hiç konuyu okumadan

krallıkla aram 14 onu yükseltme lzaım sanırım altarnetif yolda (hilesiz) krallıkla aramı yükseltebilir miyim

bende onu dedim ya krallıkla aranı düzelt sanırım bu da zor çünkü savaş çok az yaptıklarını söylemiştin bildğim kadarıyla yardım edince kazanılıyordu

neyse warbandını indiriyorum onda kendi kralığımı kuyrmak için uğraşıcam yardımların için çok sağol

Back
Top Bottom