olim pita
Recruit

arkadaşlar ben mareşeli olmak istiyorum bütün özellikleri tamamladım bi krallıkla aramı yükseltme kaldı fakat krallığım bi krallıkla düşman o nunda lordları çok zayıfladı ve 3 şehri kaldı krallıkla aramı tükseltmem içinde savaşlarda lordlara yardım etmem gerekiyo ama bizim krallık çok az savaş yapıyo nerdeyse hiç savaş yapmıyo krallıkla aramı yükseltmem için başka ne yapmam lazım
bu birincisi ikincisi ise
benim kralla aram 35 tüm lordalarla aram 0 ve üstünde nam 10 nu geçik onur 281 ama krallıkla 16 ama mareşeli seçimine davet bile edilmiyorum krallıkla aramız bu kadar önemli mi oyunversiyonu 1.011
bu arada ben nord krallığının yemin askeriyim fakat bana bi kere mareşeli seçimini sordular başka sormadılar nedeni ne olabilir
bu birincisi ikincisi ise
benim kralla aram 35 tüm lordalarla aram 0 ve üstünde nam 10 nu geçik onur 281 ama krallıkla 16 ama mareşeli seçimine davet bile edilmiyorum krallıkla aramız bu kadar önemli mi oyunversiyonu 1.011
bu arada ben nord krallığının yemin askeriyim fakat bana bi kere mareşeli seçimini sordular başka sormadılar nedeni ne olabilir