krallık

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
kral için 3-5 görev yap o krallıkla düşman olan krallıklara saldır sonra git krala bağlılık yemini etmek istiyorum de namın da yeterliyse tamamdır yeterli değilse kral sana bu gün git yarın gel der

evet.
Heavy_Sabre said:
kral için 3-5 görev yap o krallıkla düşman olan krallıklara saldır sonra git krala bağlılık yemini etmek istiyorum de namın da yeterliyse tamamdır yeterli değilse kral sana bu gün git yarın gel der
Searcy said:
Ayrıcada kral için görev yapmalısın...
Oguzhan said:
namını yükselt bir iki de görev yap kral için
Savtekin said:
namı yükseltmelisin. En önemlisi bağlanacağın kralın düşmanıyla savaşmalısın.
yeterince açık oldu mu?

çok sağolun sayın forum polisi ayrı ayrı mesajları bi araya toplayarak tek seferde okumasını sağlamaya çalıştığımdan dolayı beni uyardığına çok sevindim MEMUR BEY!

Heavy_Sabre said:
çok sağolun sayın forum polisi ayrı ayrı mesajları bi araya toplayarak tek seferde okumasını sağlamaya çalıştığımdan dolayı beni uyardığına çok sevindim MEMUR BEY!

forum kirliliği yapıyorsunuz .. bi soru yöneltildiğinde herkes benzer cevapları yazıyor  :evil: ...

iyi mna koym istediğiniz gibi at oynatın kimse uyarmasın troller cirit atsın iki şey bakacam derken bin tane spam flod'un içinden ayıklayıp cıkartmaya uğraşacağız istediğiniz bumu biraz sağduyu cok zor değil

mna koym?????  forumda küfür serbest mi???

başkasını uyarıp da milletin gözünden forumu seviyo forumu koruyo durumuna düşmeye çalışırken küfür etmek serbest demekki

sensin le o olum sen buraya nerden geldin kitapa mısın çok pis laflar ederdim ama forum kuralları var çık git forumdan .bne ayrıca bildirmeyen sen olsun hadi  :mrgreen:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom