Resolved Krallık kurma sorunu yaşıyorum

Users who are viewing this thread

TheBedo

Recruit
İyi günler,

Oyunu epic üzerinden aldım. 1.4.1 yaması ile başladım oynamaya görevleri alıp sancak parçalarını toplayıp görevde istenen ( klan leveli 4, yerleşim yeri vs gibi ) tüm şartları sağlamama rağmen imparatorluk karşıtı bir krallığı destekle veya imparatorluk karşıtı bir krallık kur görevleri verilip kendi krallığımı kuramıyorum.

Sancağımı hiç bir krallığa vermedim (Oyun başından beri hiç bir krallığa girmedim)
Hiç bir krallıkla savaşta olmadığım yada olduğum durumlarda da denedim.
Sorun çözülmüştür diye düşünerek 1.4.2 yamasından sonra tekrar yeni oyun açıp tekrar denedim imparatorluk karşıtı bir krallık kur görevini veremediğim gibi istinaya imparatorluk krallığı kur (adını tam hatırlayamadım) adlı görevide veremedim. Yani krallık kurma ile ilgili hiç bir görev verilmiyor.
Görevler görev bölümünde hepsi yeşil tikli şartlar olarak gözüküyor gidiyorsunuz görev vereceğiniz kişilerde sarı ışıkta çıkıyor. Konuş diyerek görevi vermek istediğinizde 1-2 konuşma penceresinden sonra gerçekleşen bir eylem olmuyor.
 
Kardeşim benim de öyle ancak biraz farklı. Konuşup krallığı kurmak zaten olmuyor da, Klan sekmesinden sağ üstte Create Kingdom seçeneği var, ben onu tıklayıp isim verip onayla deyince crash hatası verip oyundan atıyor. Sen de ordan denersen kurabilirsin.
 
Biraz uğraştıktan sonra şunu farkettim. Clan sekmesinden krallık kurmaya basıyorsun ve önüne medeniyetler geliyor. Eğer empire harici bir medeniyet seçip arzagosa konuşmaya girersen başka krallığı destekle dediğinde senin krallığının olduğu sekme geliyor ve görev oluyor.
 
Back
Top Bottom