ona o şehri veren letwin ile ragnara karşı isyan başlattım ve sonunda onu esir aldm bayaa zamandır esirim adam bu şehri de yeni aldım ragnar hem düşmanken hemde esirken ona nasıl şehir veriliyor onu diyorum ben
edit: şimdi de nord krallığı benden ragnarı satın aldı sonra ragnar o şehirle avam oldu :S ben onca adamı boşuna mı feda ettim yav
isyandayken evet ama isyan bitince yeni kral yapıyor rodoklarla savaşa girdik ben tabi mareşalim lordlarla aram iyi çağırdım alayını rodokları haritadan temizledim yeni kralımız gitti rodok şehirlerinden birini eski krala verdi ne iş harbi anlamadım niye ortadan kaybolmuyor ya da o da şehir şehir dolaşıp tahtda hak iddia etmiyor çözemedim doğrusu oh ver şehri takılsın havadan savaşsız şehir beleş
ewt aynı sorun bendede var ben ilk başta kergitlerde isyan cıkardım isyan sonuclandıktan sonra kergitlerden (dustum han ban bir kaleyi vermeyince ) ayrıldım sonra kergitleri bitirdim yok olduktan sonra dustum han nordlara vassal olarak katıldı onunla konusmaya gelince normalde isyan cıkarmak icin söylenen laflar geliyor yani sana bir sorum var ,,,ne üstündesiniz gibi sorular gelmiyor
ewt aynı sorun bendede var ben ilk başta kergitlerde isyan cıkardım isyan sonuclandıktan sonra kergitlerden (dustum han ban bir kaleyi vermeyince ) ayrıldım sonra kergitleri bitirdim yok olduktan sonra dustum han nordlara vassal olarak katıldı onunla konusmaya gelince normalde isyan cıkarmak icin söylenen laflar geliyor yani sana bir sorum var ,,,ne üstündesiniz gibi sorular gelmiyor
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.