Kral Olmak

Users who are viewing this thread

gamr55

Recruit
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Benim takıldığım konu şu ben şimdi veluca lordu kastoru rodok kralı yaptım diğer tüm krallıklarıda eledim.
Nam=4843
Onur=589
İdare Hakkı=625
Rodok ordusunda mareşalim.Bu konuyu açma nedenimde adını hatırlamadıgım bi sitenin forumunda gezerken kral olmakla ilgili bazı konular vardı o yüzden açtım.Eğer warband da isyan çıkarmak dışında başka bir şekilde kral olmak varsa ve bunu bilen varsa cvp verebilir mi?

gamr55 said:
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Benim takıldığım konu şu ben şimdi veluca lordu kastoru rodok kralı yaptım diğer tüm krallıklarıda eledim.
Nam=4843
Onur=589
İdare Hakkı=625
Rodok ordusunda mareşalim.Bu konuyu açma nedenimde adını hatırlamadıgım bi sitenin forumunda gezerken kral olmakla ilgili bazı konular vardı o yüzden açtım.Eğer warband da isyan çıkarmak dışında başka bir şekilde kral olmak varsa ve bunu bilen varsa cvp verebilir mi?
Öyle bir şey yok diye biliyorum.

O senin dediğin senaryolar ateş ve kılıç'ta var. Warband'da yok diye biliyorum. Bu arada 4843 namı cheatmenuyle mi yaptın ?

hayır cheatmenu ile yapmadım cheat le yaptığım zaman en az 40 bin yapıyorum  :mrgreen: içim rahat etmıyo yoksa :grin:

Araştırsaydın, aynı konunun aynı başlık altında daha önceden de açıldığını görürsün.

@Tanhu

Emekli olduğunda diyor sanırım.

İsyan çıkarmak dışında derken nasıl diyorsun anlamadım? Hazır bir krallığın başına direk geçmek diyorsan yok. Ama normal bir şekilde krallık kuruyorsun işte. Bağlı bulunduğun krallıktan çık askerlerinde zayıf bir krallığa saldır kur bu kadar. Ha yok arkadaşların dedikleri gibi birşeyden bahsediyorsan evet ateş ve kılıç oyununda var o.

Diplomasi modda ihanet etme seçeneği var ve oldukça kullanışlı bir seçenek.  :smile: O seçeneğe tıklattığınızda topraklarınızla birlikte krallıktan ayrılıyor, ancak krallığın tüm derebeyleriyle ilişkilerinizi düşürüyorsunuz. Eğer son sürüm Diplomacy Mod kullanıyorsan bu seçeneği kullanabilirsin. Bir nevi isyan gibi birşey.  :smile: Ha ben kullanmadım, o ayrı birşey.

Back
Top Bottom