Kralın Kızı ile evlenmek??

Users who are viewing this thread

ailenizde kalıcı birleşme mümkünmü diye soruyor ya oda çocuklarım hakında başka planlarım var diyor bir mod çıkarsalarda kralla ilişkiler çok iyi oluncave başka bir üülkenin kralı olunca kralın kızı ile evlenebilsek

K.drc said:
ailenizde kalıcı birleşme mümkünmü diye soruyor ya oda çocuklarım hakında başka planlarım var diyor bir mod çıkarsalarda kralla ilişkiler çok iyi oluncave başka bir üülkenin kralı olunca kralın kızı ile evlenebilsek

sonrada kızile birlikte kralı yönetimden indirip biz çıksak ve hemen kral olsak  :mrgreen:

ben 102inci gündeydim. sarranidin lorduyum. leydi sur ile görüşüyordum :D sonra onu kovdum gitti ... emir nuwasındı galiba tam hatırmıyorum onun kızıyla nişanlandım. bana düğün için hazırlık yapacagım olunca sana davet yolluyacam dedi :D ve size tavsiye bence svadya ile ilişkinizi iyi tutun svadyalıların kızları daha iyi :D sarışın falan :D

meliherzurum said:
ben 102inci gündeydim. sarranidin lorduyum. leydi sur ile görüşüyordum :D sonra onu kovdum gitti ... emir nuwasındı galiba tam hatırmıyorum onun kızıyla nişanlandım. bana düğün için hazırlık yapacagım olunca sana davet yolluyacam dedi :D ve size tavsiye bence svadya ile ilişkinizi iyi tutun svadyalıların kızları daha iyi :D sarışın falan :D
JoseCuervo said:
Rodokların esmerleri dururken,sarışın beni sarmaz.Leydi Claudora var taş gibi.
carrier said:
Evet :D Ama ben Leydi Safiya'yıda çok beğendim  :lol:

haydin beyler leydilerin ne şuçu var? ' a çevirelim oyunu 4 kişiyiz önce safiyayı bozuyoz sonr asıra diğerlerine gelicek tövbe tövbe azdınız madem oyundaki leydilern şuçu var?Onuda geçtim forumun ne suçu var?

delidart ne senin karaktermi :?: :lol: :lol: :lol: eğer öyleyse direk yakışıklı değil dicemde 8-) :lol:

İlişki iyi olunca kralın kızı ile evlenseydik o zaman ben kralın damadı olurdum.

Back
Top Bottom