konsolit?

Users who are viewing this thread

QinNai

Sergeant Knight
Tietokone <3

konsolit >C

Tietokonetta ei voita mikään konsoli.

Wiihän on sitten asia erikseen.
 

Toppo

Veteran
okiN said:
SNES, Gamecube, Game boy, Game boy color, Game boy advance, Nintendo DS lite.

Jaahas, nintendomiehiä?

Itseltä löytyy:
Ps1
Ps2
Gamecube
Gameboy Color
Gameboy Advance
 

QinNai

Sergeant Knight
Ai niin, unohtu ihan että onhan meillä tuo super nintendo tuolla, se onkin aika ultimatehuippu.

Sitä ei tule vaan niin usein nimitettyä konsoliksi.
 

LEGENDA

Regular
Eiköhän ne PS1 ja PS2 löydy tuolta jostain. Tulipa tässä mietittyä, että mulla on vielä semmonen harmaa laatikko jota joskus kutsuttiin "pelikoneeksi". Sitä ohjataan semmosella pikkulaatikolla jossa on 2 nappia ja sauva. Voisin myyä semmosen museolle....  :roll:
 

okiN

N° 22
Count
M&BWB
Toppo said:
Jaahas, nintendomiehiä?

Noh, en tykkää kauheasti lokeroitua. SNES-aikoihin ei juuri muuta ollut, seuraavan sukupolven skippasin, GC vaikutti Xboxia ja PS2:a kiintoisammalta enkä näistä viimeisimmistä ole vielä päättänyt hankkia mitään. Käsikonsolien puolella taas ei oikein kilpailua, DS nappas tosin PSP:tä enemmän.
 

Broden

Regular
Juu, aivan uudet varmaas jotttai 50-60 neuroa. kohtuu-uudet varmaas jottai 40-20 neuroa. korjakkaa jos oon vääräs
 

Worbah

Grandmaster Knight
WF&S
QinNai said:
Tietokonetta ei voita mikään konsoli.

tuo nyt taas oli niin vitun tyhmästi sanottu notta huh huh. Kaks täysin eri asiaa joita ei kannata ees ruveta vertaamaan keskenään. En käsitä näitä spedejä jotka rupe vertailemaan jotain niin paljon toisistaan poikkeavia asioita kuin pelikoneet. toki niiden hyviä ja huonoja puolia voi punnita, mutta kyrpii fanipoikien "konsoli x on perseestä kun sillä ei ole peliä y tai toimintoa z. Minä syön paskaa iltaisin!". sen jälkeen kun ruvetaan vielä vertaamaan konsoleita tietokoneeseen. Whee! Koska olen vähän niinkuin Jeesus, käytän vertausta:

Ismo ja Jorma tapaavat kadulla. Ismo aloittaa dialogin;
"Voi perkele, ukko kenahti ja ostin perintörahoilla Ooppelinperkeleen. On muuten eri rento ajjoo Iisalameen Kojjoottiin tuoppiloiselle."
"Jaa itte repäsin ässäarvasta ihan homona kyhnyä ja ostin uuen Valametin raktorin. kyllä silläkkin sinne Iisalameen ajjaa, ja voi pellotki kyntää. Helevetiperskuta! Hih hih!"
"Vaa etpäs neekeri pääse niin kovvoo kulukemmaan Valametillas! Ja on pehmee ajjoo notta oksat poijjes!"
"Imeppäs poeka kyrpee. Yritäppä perunanlaetossa Ooppelijas käyttöö potun laetossa. hennoopi notta taetaa jäärä laittamati, nottatuotaettä."
"Vaa ei oo stereoita Valametissas. Eikä supvuuhveria! Kelepoo Tapani Kansoo huuvattaa niin notta perse repiää!"
"Mulla on isommat renkaat ja koppi korkialla!"


Mitä opimme tästä? Ismo ja Jorma ovat vitun pellejä jotka molemmat pitäisi ampua. Siinä missä Ismo lespaa ajoneuvosta, jonka pääfunktio on kuljettaa asioita paikasta toiseen, Jorma alkaa kätisemään työkoneensa ihanuuksista. Tämä on periaatteessa se sama keskustelu joka käydään joka ikisen vitun PC/konsoli-fanipojan kesken.
He vertaavat kahta täysin eri asiaa, joiden vertaaminen on, paremman sanan puutteessa, idioottimaista.

Ja Qinnai, on ne PC-pelitkin uutena 50:in pintaan. Ja konsolipelejäkin pystyy warettamaan.
 

BluePanther

Sergeant
Worbah said:
Vertaus pälä pälä blaa blaa blaa blaa blaaaaa pälä pälä lip läp lip Kuunnelkaa nyt, nää on uutiset! lip lap lop
Aivan kertakaikkiaan älyttömän järkyttävän sikahyvä vertaus! Just niin iski maaliin ku voi! Ja oli lisäksi hauska. :smile:
Suomen konsolisotaraportoija Wor-"Douglas-Adams"-Bah.
 

Worbah

Grandmaster Knight
WF&S
BluePanther said:
Worbah said:
Vertaus pälä pälä blaa blaa blaa blaa blaaaaa pälä pälä lip läp lip Kuunnelkaa nyt, nää on uutiset! lip lap lop
Aivan kertakaikkiaan älyttömän järkyttävän sikahyvä vertaus! Just niin iski maaliin ku voi! Ja oli lisäksi hauska. :smile:
Suomen konsolisotaraportoija Wor-"Douglas-Adams"-Bah.

vituttaa vaan. Taas yks päivä kaverit keskusteli  (melko pitkälti tolla tasolla) siitä miten paljon parempi/paskempi Wii on PC:hen nähden. Voiko näitä verrata? Kummalla on paremmat pelit? riippuu minkälaisista peleistä pitää. Kummassa parempi ohjaus? Kumpi vaan tuntuu hyvältä. Konsolisotien "pääpointit" voidaan selkeästi jakaa faktoihin ja mielipiteisiin. otetaanpa esimerkkejä (BTW, Wiin tilalle voi laittaa oikeastaan minkä tahansa konsolin):

"PC on joustavampi, sillä voi tehdä töitä, käyttää intterveppiä yms." totta, tätä ei enää voida mielipiteeksikään sanoa.
"Wii on pelaamiseen keskittyneempi" totta, koska se on PELIkonsoli.
"PC:llä/Wiillä on paremmat pelit" Mielipideasia, jota ei voi sanoa faktana.
"PC/Wii on parempi" missä vitun mielessä? Taaskin, mielipide. Vaikkakin helvetin huono sellainen. Kumpaan suuntaan tahansa. Ikävä kyllä ihmiset heittelee komparatiiveja melko huoletta ympäriinsä tajuamatta ettäheidän sanomisillaan pitäisi olla jotain älyllistä pohjaakin.En olisi läheskään niin paljon riemastunut tuosta Quinnain sanomasta, jos siinä olisi ollut edes jonkinlaiset perustelut. "Tietokonetta ei voita mikään konsoli." Millä tavalla?
 

QinNai

Sergeant Knight
Kyllä minusta ainakin näppis hiiri yhistelmällä on paljon parempi pelata kuin konsolilla, jossa tähtäimenkin liikutus on yhtä helvettiä.

Se olisi minusta mielenkiintoista kokeilla, jos voisi pelata netissä jotain räiskintää toinen konsolilla ja toinen tietokoneella.
Tietokoneella tulisi paljon helpommaksi D:

Ja tietokonehan on ihan yhtä hyvä pelikoneeksi, kuin mikä tahansa konsoli (poisluettuna taas Wii), kunhan se on tarpeeksi tehokas. Itse asiassa tietokoneesta saa varmaan vielä paremman kokemuksen jos kone on ihan huippu.

Tietokone on sen lisäksi vielä kyvykäs moneen muuhunkin, mutta jo pelaamisen puolella se on mielestäni parempi.

Siksi mainitsin wiin, koska siinähän on taas uudenlainen systeemi, semmoinen mikä minua kutkuttaa taas omalla tavallaan. Tosin siinä ei taida vielä olla ihan huippuunsa vietyä se kapulanheilutus, mutta jos siitä tulee, niin voi pojat D:
 

Worbah

Grandmaster Knight
WF&S
Ois hauska nähä miten esim. Ninja Gaidenia vedät näppis+hiiri kombolla. Padi vaan sattuu mielestäni joissain peleissä olemaan intuitiivisempi ohjausmuoto. Se on vaan totuttelukysymys. Hävittyään erän halo 2:ssa minua vastaan 25-4 veljeni sanoi "tolla on vittu mahoton tähätä. koko paska perustuu tuuriin." Mikäli näin olisi, olisinko voittanut noin selkeällä erolla? useimmissa peleissä tulee heduja napsittua melko rutinoituneesti (ilman auto-aimia) lyhyen pelaamisen jälkeen.

mutta kuten jo aiemmin sanoin, harrastan sekä konsoleita että PC:tä. PC:llä pelaan enemmän räiskintöjä ja strategioita, kun taas konsoleilla sydäntä lähellä ovat mättö-, seikkailu-, että "twitch"-pelit
 
Top Bottom