komplo sonucu oyun bitti

Users who are viewing this thread

kilikya01

Recruit
selamlar,

her şeye rağmen keyifli keyifli oyun geçirirken yaptığım her şeye rağmen komplo görevi bitti ve 3 krallık bize saldırıyor. (güney imparatorluğundayım)

benim merak ettiğim şey oyuncuları oyundan soğutma fikri nasıl çıkmış olabilir?

kendime ait 3 şehrimi 3 kalem, güçlü birliklerim, bitmesi mümkün olmayan nüfuzum var. haritanın aşağısına odaklanıp önce aseray'ı bitireyim diyorum. ben ordu kurup aserayla mücadele ederken her cephede mahvolduk.
aseraydan devamlı aldığım 2 şehir 10 dk içinde isyan ediyor zaten. sadece benim şehrimde 20 küsür lordları esir. tur atıp tüm köylerini yağmalıyorum ama 10 dk içinde 1000 kişilik orduyla geliyorlar yine.

bir şehri alıp en yakın en dibindeki kaleye gidene kadar o şehir çooktan kuşatılıyor. daha birkaç dakika önce ordularını yenmiş olmama rağmen.

anlık en az 4 ülkeyle aynı anda savaştayız. bu gerekli miydi gerçekten?
kaç yıllık senaristim, game designer'lık da yaptım, oynamadığım oyun da kalmadı. hayatımda böyle bir şey görmedim.
yapay zekaya, mekaniklere, diplomasi olmamasına falan okey olduk hadi de bu ne şimdi? 10 küsür saattir sadece aseray çöllerindeyim hiçbir ciddi ilerlemem yok. oynayasım kaçtı bıraktım kaç gündür girmiyorum.

Evet, hala düzeltmemeleri komik. Komplo görevini yapmamalısın, yapmamalıydın. Bir ton sorunu var ve gram katkısı yok. Boş yere yazılmış bir senaryodan ibaret. Oyuna hiçbir katkısı yok hatta zararı var. Tam savaş açıldığında savaşa gidecekken komployu durdur görevi falan veriyor, gidemeyince bi anda 3 krallıkla savaşa giriyorsun. Tam birine barış imzalatıcam derken durmadan savaş içerisinde olan diğer lordlarının askerleri kötü olduğu için esir düşüyorlar ve bi zaman sonra bu döngüye giriyor. Yıllardır böyle, düzeltme çabaları yok; komik. Singleplayer bayadır oynamıyorum hala bu sistemin düzenlenmemiş olması komik. Hiçbir katkısı olmaması daha komik.

Back
Top Bottom