Komünist'liğin zararları

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

shearak

Sergeant
Kominizmde karşıt görüşlüleri için "ütopya" olarak atfedilir ve zorla yaşanmaya çalışılırsa kaosa yol açacağına inanılır.

ben bunun yanlış olduguna inanıorum...

:grin: komİnizm ne yaaa  :grin:  Otel vb. işletmelerde çalışan komilerin sınıfsal olarak örgütlenmeleri ve komİnal yaşamı dünayaya yaymalarını ifade eden ideolojiye komİnizm denir... :twisted:

KursadAltug said:
:grin: komİnizm ne yaaa  :grin:  Otel vb. işletmelerde çalışan komilerin sınıfsal olarak örgütlenmeleri ve komİnal yaşamı dünayaya yaymalarını ifade eden ideolojiye komİnizm denir... :twisted:
al senin için başlıgı değiştirdim...  Şimdi bana Koministligin bir zararını söylermisin?

ya kesin ben yine bi yobazlık yaptım gene ona gülüyonuz :grin: yanlışım varsa gülmeynde söyleyin düzeltiyim...

tamam bunu ögrendigim iyi oldu da Neden bazı arkadaşlarım ''Komünist bu! vurun!'' ''Komünist İstemiyoruz!'' diye sert çıkıyor? bu insanların babası işçi ama hala bagırıp duruyolar :grin: yoksa bunlar malmı? bana lütfen komünistliğin size göre bir zararını söyleyin? eger yok ise yok deyin...

Hayır çok bir zararı yok... Herkes eşit oluyor ve herkes eşit olduğu için çok çalışan ve az çalışan aynı maaşı alıyor tek kötü yanı bu...

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom