Klanlararası İletişim Platformu

Users who are viewing this thread

Firates

Steppe Dragon
Archduke
neXGLV.png


Merhaba
Bannerlord'un erken erişime çıkmasının ardından ortaya çıkan maç problemleri ve server sıkıntısını göze alarak, Bannerlord oynayan klan liderleri ve yetkilileri arasında böyle bir oluşuma gitmeye karar verdik. Özellikle klan liderlerinin katılması iyi olacaktır.

Neden böyle bir oluşuma gerek duyuyoruz?
Bannerlord'da klan maçlarını yapamıyoruz. İletişim sağlamakta güçlük yaşıyoruz ve server problemlerinden dolayı karşı karşıya gelmek imkansız hale gelebiliyor. Bunu aşmak için bazı taktikler geliştirdik, uyguladık ve işe yaradığını gördük.

Neler ve nasıl yapacağız?
Klan yetkilileri ve liderleri arasında iletişimi sağlamak için kurduğumuz discord ve steam gruplarını kullanacağız. Oyunun skirmish modunu temel alarak, 6v6 rastgele taraflar ve rastgele haritalarda maç yapacağız. Bunu yapmak için de 6 kişilik maç kadromuzu oyunda parti olarak kurup, sesli konuşma üzerinden aynı anda aratarak aynı oyuna düşeceğiz. Bazen çalışmasa da, yaklaşık 10 denemenin 8inde başarılı sonuç veriyor ve maç yapabiliyoruz. Doğru bağlanılamayan oyunlardan da çıkıp, tekrar maç aratıyoruz. Oyun dedicated serverları destekleyene kadar bu şekilde devam edip, dedicated sunucular açıldıktan sonra kendi sunucularımızda bu grubun imkanlarını kullanarak daha rahat ve daha verimli maçlar çıkarabileceğiz. Tüm Türk klan liderleri, klan yetkilileri ve oyuncularını bekliyoruz.

Bağlantılar
Discord adresi: https://discord.gg/WQZracm
Steam grubu: https://steamcommunity.com/groups/klanlararasiiletisimplatformu


 
Last edited:
Bu konuda ki düşüncesi için dostum @Firates teşekkür ediyorum, dilerim maçlar ve etkinlikler yüksek centilmenlik anlayışı çerçevesince gerçekleşir.

Ayrıca arkadaşlar, yabancı klanlar ile maç yapmayı düşünen Türk klanları bir başka bir yabancı klanla her hangi bir sorun yaşadıkları taktirde benimle rahat bir şekilde iletişime geçebilirler bu konuda sorun her ne olursa olsun elimden geldiği kadar siz Türk klanlarına destek olmaya çalışırız, the Union of Calradia(Kalradya Birliği) topluluğu içerisinde ki yabancı klanlar ile maç yapmak ve kendini geliştirmek isteyenler de benimle veya UoC topluluğu içerisinde ki klan liderleri ile iletişime geçebilirler bunu da belirtmek istedim :smile:



Uluslararası Bannerlord Klan Liderleri Grubu

Bannerlord Clan Leaders
  • Public Group
  • 86
  • 2
  • 0
Bannerlord Community all clan leaders
The Union of Calradia Grubu

Hello and welcome to The Union of Calradia Community. If you want to get more detailed information about us, please read the articles below carefully.
 
Last edited:
Özel sunucuların olmadığı dönemde güzel bir düşünce. Hazır klan liderleri bir aradayken belki görmeyenler, duymayanlar olmuştur. Bizim de Sight projemiz klanlar üzerine. Projeye dahil olmayanlar ya da bilgisi olmayanlar konuya göz atmalarını tavsiye ederim. Resmi maçlar başladığında da mutlaka haberimiz olsun :wink: Grubumuz altta katılmayı unutmayın

Sight
  • Public Group
  • 54
  • 3
  • 1
Sight bir Bannerlord medya projesidir. Proje Bannerlord'daki multiplayer bölümüyle alakalıdır. Gruba katılmakta rahat olabilirsiniz, proje hakkında bilgi almak için forum konumuzu ziyaret etmeyi unutmayın.
 
Böyle bir girişimde bulunduğunuz için öncelikle High Five[H5] klanını temsilen teşekkür ederim, dedicated sunucular açılmaya hazır hale gelene kadar böyle bir yapı oyunun multiplayer kısmını hiç şüphesiz daha canlı tutacaktır. Biz de klan olarak Bannerlord'a devam ediyoruz, elimizden geldiğince destek olup, bu platformda bulunmak isteriz.
 
Last edited:
Açıkçası başarılı bir düşünce iyi olmuş ama bu süreç içinde beklemek en mantıklısı gibi geliyor zira atılan maçlarda dengesizlik oluşabiliyor sonuçlar da toplulukların istediği gibi olmayabilir. Tekrardan başarılı bir düşünce olduğunu belirtiyorum ama özel sunucuların yerini tutmuyor. :smile:
 
Açıkçası başarılı bir düşünce iyi olmuş ama bu süreç içinde beklemek en mantıklısı gibi geliyor zira atılan maçlarda dengesizlik oluşabiliyor sonuçlar da toplulukların istediği gibi olmayabilir. Tekrardan başarılı bir düşünce olduğunu belirtiyorum ama özel sunucuların yerini tutmuyor. :smile:

Kesinlikle beklemek mantıklı fakat şu an maç yapmaki steyenler için keşke farklı bir çözümümüz olabilse...
 
Early Acces'te yapılabilecek başka bir şey yoktu ve gerçekten maç yapmak istiyorduk bunun için en ideal çözüm oldu hepimiz için. Üstüne gelen son güncelleme ile altı kişilik gruplar birbirleri ile çok daha çabuk eşleştiriliyor bu sayede hızlı bir şekilde maçlarımızı yapabiliyoruz. @Firates'e tekrar oldukça yararlı ve başarılı bu çalışması için House Black olarak teşekkür ederiz.
 
Back
Top Bottom